odlicn recept vem kako te zenska nebo varala...pa moras biti baraba u pozitivnem smislu ...ker lih uzadnje..je en frend hodu z zensko ona mu da konc pa mu rece ti si prevec dobr zame a prevarala ga z njgovmu frendom haha...tko da ja ane mors bit baraba in mors razumet zensko ...ker ce nwes kda laze je slabo
CoreySteel- tega ne moreš preprečit Loh ti da dam en nasvet ki bi pomagal pri puncah kot sem jaz: bodi ji ti zvest, pa ti bo ona najbrž tud. Ampak spet...ni garancije
aammm...jst NIKOGAR ne izpodbijam. Nihče(vključno z mano) noče bit prevaran. Moj point je pač, da proti varanju ne moreš naposredno nič nardit. Neposredno k temu prispevata le fant in tista, s katero se bo pregrešu( če se bo).
js do zdej nism nikoli prevarala nobenga tipa, s tistim, ki sm bla mi je bil kul in nism cutila potrebo po varanju......je pa res, da mam zdej fanta, ki mu ne zaupam prevec in me veckrat prime, da bi ga kr varala, pa vem da to nikamor ne pelje.....po moje je to zaradi tega, ker se mi fant ne posveca dovolj in se ne pocutim dovolj ljubljena......drgaci s fantom, ki ima punco pa nikakor ne bi mogla bit...
aja ma leocinho pac sj sm tak sam nvadn se nebojim da bi me ksna prevarala....nwadn tud ce bi me kaj ...nc nemors narest edin da si znjeno najbolso frendico ....haha
Nikoli nisem varala in tako s tem nimam izkušenj. Fanta sem raje prej pustila, preden sem imela s kakšnim drugim namen kaj imeti, če sem že. Tudi prevarana naj ne bi bila, pa saj veste kako je s tem, lahko da nikoli ne izveš.
Jaz tudi nisem nikoli nobene prevaral...zaupanje je temelj nekega odnosa...in če tega ni potem to ni zdrav odnos in nima smisla sploh na čem graditi. Sem zelo načelen človek in bi bil to da prevaram punco bolj zame neuspeh...ker bi s tem v bistvu razočaral sebe in svoje vrednote ki jih imam v sebi. Pa tudi zelo nezrelo se mi zdi to...s tem se pokaže da človeka nimata pošlihtanega odnosa ali pa to da je nekdo od njiju nezrel.
Če me ženska ni osrečila oziroma zadovoljila sem prej zaključil, da pa bi zdaj iskal uteho v neki drugi se mi zdi pa nesmiselno...zato tudi se tudi ne pečam z dekleti ki imajo fante ali može...naj prvo z njim spuca in se bova potem pogovarjala kako in kaj...ne skačem v ženske drugih moških...čeprav sem bil že mnogokrat zelo zelo v skušnjavah ampak sem se držal načel in s tem ostal zvest sam sebi!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE