Kako ga bolje spoznati?
- delusional
- Cosmopsiho
ne vem...
če bi bil to običajen dan, bi blo logično, da se tip zapelje do punce in jo spozna....
glede na to da je njegov rojstni dan... ne vem zakaj želi ravno na rojstni dan na kafe z nepoznano punco... lahko bi šel kak drug dan....
kaj nima keša za bencin do mb?
ne vem no, meni je bedno, da za prvič more punca ne vem kam hodit da vidi tipa ki ga sploh ne pozna.
če bi vidva hodila, bi blo drugače.
jst ne bi šla. bi rekla da naj pač en dan ko se mu bo dalo prit do mb pokliče za kafe. to je to. pol pa vidiš naprej, če si ga boš želela še videt in zanj delat kilometre.
drugače bi blo, če bi bil on iz mesta, in ti iz vasi, kjer ne bi blo niti enga bara.
če bi bil to običajen dan, bi blo logično, da se tip zapelje do punce in jo spozna....
glede na to da je njegov rojstni dan... ne vem zakaj želi ravno na rojstni dan na kafe z nepoznano punco... lahko bi šel kak drug dan....
kaj nima keša za bencin do mb?
ne vem no, meni je bedno, da za prvič more punca ne vem kam hodit da vidi tipa ki ga sploh ne pozna.
če bi vidva hodila, bi blo drugače.
jst ne bi šla. bi rekla da naj pač en dan ko se mu bo dalo prit do mb pokliče za kafe. to je to. pol pa vidiš naprej, če si ga boš želela še videt in zanj delat kilometre.
drugače bi blo, če bi bil on iz mesta, in ti iz vasi, kjer ne bi blo niti enga bara.
Shannon bravo!
Sej načeloma mi ne bi bil blem se zapeljat do Celja, itak sem se vajena vozit po skoraj pol SLO, finta je v tem, da on niti pod razno noče v Maribor, ker ga kao ne pozna. Mislim ne...
Tu nastane
fora.. torej, če on niti pod razno ne v MB, se jaz nem niti pod razno vozla v LJ. A ni tak?
Ojej, kaki blemi 

fora.. torej, če on niti pod razno ne v MB, se jaz nem niti pod razno vozla v LJ. A ni tak?

v lj ti svetujem da ne hodiš. kot prvo si ti punca in bi zgledalo kot da si neka obupanka ki bo nardila 200km za enga tipa k ga ne pozna, njemu pa ne bo treba mignit. kot drugo pa za punce ni fajn če same hodjo okol po nepoznanih krajih, sploh ker ne veš kakšen tip te tam čaka. kompromis celje je lepa rešitev, čeprav bi se js nardila neumno pa rekla da nimam avta pa naj on pride. js bi mu zamerla če bi mi reku takoj da noče v mb. pač nisem taka da bi hodila tok daleč da na koncu spoznam enga freaka.
punkie_ napisal/-a:pač nisem taka da bi hodila tok daleč da na koncu spoznam enga freaka.
sej ... vrjetno ona lih zato noče it - ker razmišlja isto kot ti ... ampak zakaj bi mogu pol on pridet gor? - najvrjetneje ma tudi on iste pomisleke, zakaj jih ne bi smel imet? ... tako da meni se zdi ta kompromis celje čisto fajn dogovor

Let's swim to the moon .....
delusional napisal/-a:
Meni se zdi pa bolj logičen kompromis, kot pa to, da mora on vse narest, ona pa čaka v Ljubljani kot ena Trnuljčica.
Na splošno mi grejo na živce ženske, ki vztrajajo na enih srednjeveških normah o tem, kaj vse mora tip narest in se dokazat, da si zasluži zmenek z njo. In ne vem, od kje jim prepričanje, da se bodo fantje tako trudili za njih, pa jih sploh še ne poznajo.
-
- Komunikatorka
- trepalnica
- Debatorica