Kako ga bolje spoznati?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a *Lally* »

Zakaj pa ti nočeš v LJ in on ne v MB? :? Če se hočta spoznat v živo...
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

hja ne vem .. če bi ga res rada spoznala, nevem kje ti je problem it v celje .. jst sm šla za enga tipa - lih tko sva se na netu spoznala, ampak sva bla že od začetka samo dobra frenda in tudi kot frendica sm šla k njemu - v maribor .. :D na štop :D
Let's swim to the moon .....
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

*Lally* napisal/-a:Zakaj pa ti nočeš v LJ in on ne v MB? :? Če se hočta spoznat v živo...

krajevni predsodki....saj veš, LJ pa MB.... :D :D :D
Uporabniški avatar
*Lilli*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Lilli* »

no saj tudi jaz ne vidim..kje je sploh problem :D ...želiš ga spoznati, on želi spoznati tebe...in problem je rešen..če se dobita na pol poti je to to. Čeprav nevem zakaj vama je tako težko it v MB ali LJ :?
punca pojdi..nič čakat saj zgubit pa nimaš nič ;D
*urškica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *urškica* »

Lep kompromis-Celje :) .Pejt,sj ni sam njegova želja,da te spozna,ampak tud ti si vrjetn želiš,da bi ga v živo spoznala.Js bi šla.Če mu pa ne zaupaš,pa se bojiš,da bi kej blo narobe,pol je lahk narobe tk v MB kot v Celju al pa LJ.

Sama se odloč,kk si ga želiš videt. :wink:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

ne vem...
če bi bil to običajen dan, bi blo logično, da se tip zapelje do punce in jo spozna....
glede na to da je njegov rojstni dan... ne vem zakaj želi ravno na rojstni dan na kafe z nepoznano punco... lahko bi šel kak drug dan....
kaj nima keša za bencin do mb?

ne vem no, meni je bedno, da za prvič more punca ne vem kam hodit da vidi tipa ki ga sploh ne pozna.
če bi vidva hodila, bi blo drugače.

jst ne bi šla. bi rekla da naj pač en dan ko se mu bo dalo prit do mb pokliče za kafe. to je to. pol pa vidiš naprej, če si ga boš želela še videt in zanj delat kilometre.

drugače bi blo, če bi bil on iz mesta, in ti iz vasi, kjer ne bi blo niti enga bara.
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Kako moreš zahtevati od Ljubljančana, naj gre v toti Maribor :D :D
Uporabniški avatar
SunYgirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a SunYgirl »

Shannon bravo! :D Sej načeloma mi ne bi bil blem se zapeljat do Celja, itak sem se vajena vozit po skoraj pol SLO, finta je v tem, da on niti pod razno noče v Maribor, ker ga kao ne pozna. Mislim ne... :cool: Tu nastane
fora.. torej, če on niti pod razno ne v MB, se jaz nem niti pod razno vozla v LJ. A ni tak? :? Ojej, kaki blemi :D
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

In zato je težko it do Celja?

Če je že to na začetku problem, potem definitivno nista za skupaj.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

v lj ti svetujem da ne hodiš. kot prvo si ti punca in bi zgledalo kot da si neka obupanka ki bo nardila 200km za enga tipa k ga ne pozna, njemu pa ne bo treba mignit. kot drugo pa za punce ni fajn če same hodjo okol po nepoznanih krajih, sploh ker ne veš kakšen tip te tam čaka. kompromis celje je lepa rešitev, čeprav bi se js nardila neumno pa rekla da nimam avta pa naj on pride. js bi mu zamerla če bi mi reku takoj da noče v mb. pač nisem taka da bi hodila tok daleč da na koncu spoznam enga freaka.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

punkie_ napisal/-a:pač nisem taka da bi hodila tok daleč da na koncu spoznam enga freaka.

sej ... vrjetno ona lih zato noče it - ker razmišlja isto kot ti ... ampak zakaj bi mogu pol on pridet gor? - najvrjetneje ma tudi on iste pomisleke, zakaj jih ne bi smel imet? ... tako da meni se zdi ta kompromis celje čisto fajn dogovor :)
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

delusional napisal/-a:
ne vem no, meni je bedno, da za prvič more punca ne vem kam hodit da vidi tipa ki ga sploh ne pozna.

Meni se zdi pa bolj logičen kompromis, kot pa to, da mora on vse narest, ona pa čaka v Ljubljani kot ena Trnuljčica.
Na splošno mi grejo na živce ženske, ki vztrajajo na enih srednjeveških normah o tem, kaj vse mora tip narest in se dokazat, da si zasluži zmenek z njo. In ne vem, od kje jim prepričanje, da se bodo fantje tako trudili za njih, pa jih sploh še ne poznajo.
chica bella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a chica bella »

Mislim da ni tak problem do celja prit. Če ga hočeš spoznat, pojdi. Res nismo več v srednjem veku
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a trepalnica »

lokacija pa res ni pomembna, ne vem, zakaj bi bil problem... pa se obema odgovarja...
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Ne bi vztrajala, da pride v mb, ker ne bi blo fer :)
Odgovori