ryu10kyu napisal/-a:rosomah napisal/-a:Če imaš težave s povezovanjem stvari v smiselno celoto, je to poglavje zase. Morda bi lažje povezoval zadeve, če ne bi kot Sherlock v vsem iskal nek dokaz, da so vsi drugi v zmoti. Dopusti drugacnost in ne boš se več tako matral s tistim, kar ne paše v tvojo šablono
Morda sem pa palicaj...pa imam to že v krvi
Saj nima veze v bistvu vse skupaj...ti živi po svoje tako kot živijo drugi po svoje...in ravno to, ko mi očitaš da ne dopuščam drugačnosti sovpada s tvojim prispevkom, ko si dejal, da se ti smilijo neki kvazi ruzakaši. Pusti jim živeti...če imaš ti pravico živeti in se razvijati...jo imajo tudi oni. In s tem si pač naredil vtis ošabnosti in vzvišenosti...saj če res tako razmišljaš je itak tvoja stvar...čeprav vsi srčno upamo, da ne. Pa ne zaradi tega, da bi moral biti priden fant...ampak zaradi tebe samega
Jošt vam jih je izgleda vsake toliko časa malo naložil po piksni in sedaj tako pogrešate njegove brce, da se vam že vsake toliko prikazuje v moji podobi. Če je za koga bolje, da misli da sem Jošt, pa naj tako misli.
Mislim, da si jošta malo precenil...prej bi se ga lahko označilo za človeka, ki skrbi za zabavo na forumu kot, da bi povzročal neke modrice zaradi brc ali kaj sličnega.Ampak, na žalost, na tistega vašega izgubljenca boste morali še malo počakati. Če se mu slučajno spet tako poslabša, da bi si vas zaželel.
Dvomim, da se njemu lahko še kaj poslabša..pa tudi tebi verjetno ni tako slabo v življenju, da si z nami...ali pač?
Ok, policjot. Iskreno receno sem tule zato, da se malo ohladim od vsakodnevne norisnice in potem ko pridem tule gor, me pac se nekaj casa drzi pregretost sicersnjega okolja, in stresem tudi kako tako, ki ni morda najbolj prijateljska, je pa moj produkt in kot vedno, tudi tokrat stojim za vecino klobasarij, ki sem jih napisal.
Vsekakor pa mislim, da bi bil ti dober sopotnik na kakem potovanju, ker nisi zamerljiv, poves pa vse, kar komu gre.
Imel sem priliko, da sem na potovanjih, predvsem takrat, ko se je situacija malo naelektrila, opazil, da se na smrt skregajo dolgoletni prijatelji. Takrat so taksni bolj umirjeni in razsodnejsi zelo dobrodosli.
Se pa se dobro spominjam tistih dni, ko sem po 14 ur na dan v eni mali klopci, privezani na strik, visel s šoštanjskih uparilnikov, da sem si zasluzil denar za plezarijo. Takrat sem v sluzbi vzel neplacan dopust, samo zato, da sem lahko sluzil za potovanja.
Res nikoli pa se nisem v zivljenju odpravljal na nizkocenovne variante in tega nikomur, ki zeli resnicno doziveti neko drugo okolje, tudi ne priporocam.
Se pa tule malo mesajo pojmi dopustovanja in popotnistva. turizem, popotništvo, dopustovanje .... sebe stejem med mesanca med brezciljnim klatezem in urbanim popotnikom.
NAJBOLJSE STVARI SO ITAK SE VEDNO ZASTONJ. SAMO VELIKO KEŠA JE TREBA ZAPRAVITI, DA PRIDEŠ DO NJIH