O fuj kak wc na nemškem BB.
Drgač sem pa spremljala eno sezono ameriškega in eno angleškega BB, pa se mi zdi velik boljši kot slovenski. Še posebaj ameriški, kjer ne glasuje publika, ampak se sami med sabo izločajo. Res fajn za gledat.
Pa verjetn bom kdaj tud slovenskega kej ujela, če bo lih kej dolgčas ob večerih
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ja sej je mal čudn, da bi se 3.3. začel, k pa ni še nobenga napovednika al pa kšne reklame zunej.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
03.03. definitivno še ne bo, ker tut v sporedih nič ne piše... ni mi sam jasno čemu taka skrivnost, ker jest tut še nikjer nisem zasledila kdaj se začne
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
haha un wc, je res hud, pa banja tud jest sama vem, da se prostovoljno u kej tazga tud za minuto neb spuščala..verjamem pa, da so
eni tok željni te kvazi slave in popularnosti, da bi šli notr tud če bi jih z drekom mazal.