Kolikokrat seksate?
jst mam tud isti problem
skupi sva eno leto, pa prej ni bil nikoli problem seksat 5 krat na dan, vsak dan.
zdj kr naenkrat pa seksava 1 krat na teden, ali pa na dva tedna
pa mene to res moti, in sem mu to že povedala, pa ni nobenega efekta
pa sem že vse možne taktike sprobala, pa nič ne pomaga... vsakič je nekaj - zmatran, popravlja računalnik, slabo mu je, pečejo ga usta (
), ne da se mu...
meni grejo pa vsi ti neumni izgovori TAKOOO na živce
ima kdo kakšen nasvet,prosim???

skupi sva eno leto, pa prej ni bil nikoli problem seksat 5 krat na dan, vsak dan.
zdj kr naenkrat pa seksava 1 krat na teden, ali pa na dva tedna

pa mene to res moti, in sem mu to že povedala, pa ni nobenega efekta

pa sem že vse možne taktike sprobala, pa nič ne pomaga... vsakič je nekaj - zmatran, popravlja računalnik, slabo mu je, pečejo ga usta (

meni grejo pa vsi ti neumni izgovori TAKOOO na živce

ima kdo kakšen nasvet,prosim???

Mene neki zanima kolikokrat na dan se vam zdi še normalno seksat. Midva s fantom ponavadi dvakrat na dan. No včasih tudi večkrat in mankrat. :bussi:
Če nekdo ni zainteresiran kak dan pač vema oba da je utrujen.
No če mi bi vsak dan rekel da je utrujem bi že mal postrani pogledala. In so že mislila da ima drugo.
Meni se na srečo to v 4 letih še ni zgodilo.
Je pa drugače če dva živita skupaj ali ne. Prej sva se midva videla le vsakih 14 dni. Sedaj pa živiva skupaj In je čisto nekaj drugega.
Če nekdo ni zainteresiran kak dan pač vema oba da je utrujen.
No če mi bi vsak dan rekel da je utrujem bi že mal postrani pogledala. In so že mislila da ima drugo.
Meni se na srečo to v 4 letih še ni zgodilo.
Je pa drugače če dva živita skupaj ali ne. Prej sva se midva videla le vsakih 14 dni. Sedaj pa živiva skupaj In je čisto nekaj drugega.

Z moškim, s katerim sem zdaj, bi lahko tud xykrat na dan, nazadnje sva v pol ure dvakrat. Sam ne živiva skupaj, kadar se pa vidiva, takrat pa obvezno večkrat v nekaj urah. Tko da če vama po 4 letih še "uspeva" po dvakrat na dan, je to super!
Z bivšim sva zadnje leto ali dve vse redkeje seksala in to po moji krivdi, priznam, ni mi več blo do tega in je ratal prav problem iz tega.
Z bivšim sva zadnje leto ali dve vse redkeje seksala in to po moji krivdi, priznam, ni mi več blo do tega in je ratal prav problem iz tega.
-
- Debatorica
- Kontakt:
- armandoxxx
- Sramežljivka
kolikokrat sexam ?!?! ..
u bistvu čim večkrat ..
sam pač ogromno je jebenih zunanjih dejavnikov ki mi to preprečujejo ..
recimo pridem iz joba dam sem sfukan .. pa se mi res ne da neki na pol po keri skakat .. med vikendi je drugače .. bi bil skoz k zajc
ko pa se mi ne da, pa se njej da in je zagreta .. pol sem pa pač tak da jo sam jest popedenam .. hehe ... da jo zadovoljim malo drugače
LP
Armando
u bistvu čim večkrat ..
sam pač ogromno je jebenih zunanjih dejavnikov ki mi to preprečujejo ..
recimo pridem iz joba dam sem sfukan .. pa se mi res ne da neki na pol po keri skakat .. med vikendi je drugače .. bi bil skoz k zajc

ko pa se mi ne da, pa se njej da in je zagreta .. pol sem pa pač tak da jo sam jest popedenam .. hehe ... da jo zadovoljim malo drugače

LP
Armando
ja pr nama je blo na zacetku tut usak dan veckrat zdej se nama je to umiril na usaj 5x tedensko oziroma kokr nama cajt dopusca. pa tut ce ne bi tokrat... moj me vec kot odlicno zadovolji in mislm da pol ni pomembno kokrat seksas. kaj ti pomaga ce seksas trikrat v enem dnevu pa ti tut enkrat ne pride?