**medyka** napisal/-a:Jaz sem tudi nažalost bolj ko ne poraščena. Se pač brijem in ni važno a so roke, noge ali tamala Glavno, da se jih ne vidi in ne zgleda grdo, tisto pikanje že preboliš. Moj fant pa tud, čeprav večkrat pravi, da se zarad njega ni treba briti. Samo meni osebno ni lepo in se bom še naprej.
Po rokah tudi? Kakšne dlake imaš potem, ko ti zrastejo? Črno debele močne kocine?
Pol pa nisi s tega planeta ... dlake mamo po celem telesu (razen podplatou in dlani), ene so tanke, kratke in svetle, druge močnejše, dalše in temnejše, ampak so, pousod.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
**medyka** napisal/-a:Jaz sem tudi nažalost bolj ko ne poraščena. Se pač brijem in ni važno a so roke, noge ali tamala Glavno, da se jih ne vidi in ne zgleda grdo, tisto pikanje že preboliš. Moj fant pa tud, čeprav večkrat pravi, da se zarad njega ni treba briti. Samo meni osebno ni lepo in se bom še naprej.
Po rokah tudi? Kakšne dlake imaš potem, ko ti zrastejo? Črno debele močne kocine?
Previdevam, da tako kot na nogah-torej ja (čeprav si jst nikoli ne pustim tolko dolge, da bi vidla.. ). Jst si voskam roke in sicer zato, ker mi je res smešno videt pobrite noge in kosmate roke. Mislim, ni mi logično. Če so dlake na nogah grde, zakaj bi ble dlake na rokah ok (še posebaj, če imaš črne dlake)?
And if your head explodes with dark forebodings too I'll see you on the dark side of the moon.
Kje se kupi ta belilna krema? Vem, da se ji reče ANDINA, ampak jaz je nisem našla..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!