kako ste fantu sporočile da ste noseče ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

jz bi tud tok mela enga dojenčka, komi čakam...bi ga že zdj če bi mela svoj flat, pa tud mojmu je moja želja po otroku všeč :)

kako bi mu pa sporočila, huh pomoje bi bla itk tok neučakana da bi ga takoj poklicala, al pa bi skupi test nardila :)
Uporabniški avatar
luna22
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: sončni gozd

Neprebrana objava Napisal/-a luna22 »

jst sem imela pred kratkim tako izkušnjo..ubistvu niti nisva bila par ko se nama je zgodil plusek,povedala sem mu da je mogoče in je čakal celo jutro da mu sporočim kaj je in takoj je letel iz službe k meni z vrtnico itak :) pogovarjala sva se o možnostih..ampak nama ni bilo namenjeno ker je bil spontan splav :( ..no po vsem tem je šlo vse navzdol in nimava več stikov me je pa zaznamovalo...tako da sedaj zelo pazim če že tipi ne ker dokler ne bom v resni zvezi ne mislim več čez take scene!!sem ga pa hotla presenetit s copatki nevtralne barve...
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Luna22 žal mi je...:(

No jaz sem rekla, da če bom zanosila ane...bom njemu to povedala šele ko bom res prepričana in da bo ginekologinja rekla, da je vse ok...
No na kakšen način pa res nevem...

Včeraj sem mu povedala, da sem bila pri prijateljici, ki je pri 20 letih rodila...mali bo poleti eno leto star...in da je bil tok luškan da bi ga jaz tudi mela ane...je reku čez 15let sem rekla, da če se norca dela, da takrat bodo že v šolo hodil :)
Tko, da upam, da bo čez par let kaj...
Tok ga mam rada, da bi z njim pa res lahko otroka mela...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
sweetyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sweetyka »

Nia, ja ti bom povedala, ker si ena ful radovedna punca :D mojim pa njegovim sva povedala ločeno, ampak na isti način. jaz sem izdelala take lušne kovertice, vsaka je bla drugačne barve, in na vsaki je pisalo ime od moje mami, njegove mami, njegovega atija in mojega atija. in vsakemu sem kovertico ovila v pentljo, in ko so to pentljo odvezali je notri pisalo, avgusta bom babi/dedi. zanimivo pa je bilo opazovati reakcije ko so odpirali kovertice, in pol tist šok (pozitivni). morm pa rečt da so vsi jokali od sreče :) zdaj sem pa že 15 tednov noseča in se moj buši že malo opazi.
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Ful izvirno, i like it :D.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 18:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
sweetyka
Komunikatorka
Komunikatorka

NIA sj je kul, ti kar bodi radovedna, jaz sem tudi :D tisto za sarkazem sem ti napisala zato ker karkoli je kira punca kej napisala, so jo druge napadle da je neizvirna. sej boste vidle ko boste same noseče, se bote požvižgale na izvirnost. jaz sem tok srečna, čeprav sem svojemu povedla na neizviren način...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

[q :D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 18:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
sweetyka
Komunikatorka
Komunikatorka

ja točn to sem misla povedat, če je otrok zaželjen in veš da ga bo partner vesel, sploh ni važno na kak način mu poveš...
Uporabniški avatar
_sanja_*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a _sanja_* »

sweetyka, super ideja... :)

to boma mi2 ponucala :D upam, da čimprej. Njemu bi pa najraje povedla s copatki (sj poznate), sam dvomim, da bom lahk tih tolk časa, da bo pršu iz službe :D :oops:
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Midva z mojmu sva full razmišljala kako bi povedala najinim staršem, pač takrat ko bo enkrat plusek :D

Zaenkrat nama je bila najbolj všeč ideja, da bi počakala do prvega ultrazvoka, povabila vse na kosilo ali večerjo. Na mizo bi postavila tablice z imeni gostov, na notranji strani tablico bi bila pa slikca bebike z napisom datuma kdaj prihaja..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

ko bom nosečka, bo moj to tud na poseben način izvedel ( samo ne bi sedaj tu o tem ), da ne bi slučajno kdaj prebral in že vedel o tej ideji :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 18:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

sweetyka napisal/-a:Nia, ja ti bom povedala, ker si ena ful radovedna punca :D mojim pa njegovim sva povedala ločeno, ampak na isti način. jaz sem izdelala take lušne kovertice, vsaka je bla drugačne barve, in na vsaki je pisalo ime od moje mami, njegove mami, njegovega atija in mojega atija. in vsakemu sem kovertico ovila v pentljo, in ko so to pentljo odvezali je notri pisalo, avgusta bom babi/dedi. zanimivo pa je bilo opazovati reakcije ko so odpirali kovertice, in pol tist šok (pozitivni). morm pa rečt da so vsi jokali od sreče :) zdaj sem pa že 15 tednov noseča in se moj buši že malo opazi.

všeč mi je ta ideja s kovertico. iiiiiii <3 čestitke drgač :)
Odgovori