kako vm je lohka zenska simpaticna? ze ceu lajf je razvajena mejhna puncara, katero so starci spravl na tako pozicijo k je, valda ker to pocne od kar je mejhna... a mislte da je ona kr sama sla al kaj? mozno da je izrazla zeljo in nardila to ampak se usen bi poleg tega lahko ostala cloveska. Nej ma slab dan, sam to se ne pomen da lohka svojo slabo voljo neupraviceno prenasa na druge - zenska je tok razvajena k si tut mislt nemors. Skoz zajebava folk, misl kok je lepa pametna, poje pa itak use sam se fake, stari komadi so respect za njen zanr sam usen, kar je pa novga pa ze prec vids da je racunalnisko predelan ? se zmeri mam velik vec spostovanja do kristine, k jo zmeri usi primerjajo z njo, sam se mi zdi, da je kljub slavi do vseh soljudi ostala kolikor toliko cloveska. Glede na to kake Britney govori o drugih se mi zdi da je izraz odvratna premil za njo

c se kdo ne strinja z mano vs problem - sam resnica je kruta - britney ma pa tut tok pussylickerjev da ma do konc lajfa lepo zivljenje ne glede na to da se zadnji 2leti prezivlja bolj z stasom kot glasom (ne bi rekla da bi se popolnoma preusmerla na igralsko kariero - pol bi blo to usaj upraviceno), to pa kukr vidmo itak lohka usak, sam eni nemorjo zrt tega ker mediji pricakujejo da so usi ala Britney (ki je pa itak fake ikona kot je razvidno iz slik). Usi prcakujejo da je folk popoln kot Britney - pol pa vids kaka je ona - pa se ti use zagravza...... mah, neda se mi vec nabijat ...... k je itak ta ceu svet sam se wannabe svet. Usi hocjo bit taki k folk iz holivuda, noben vec ni to kar je..... ker c si to kar si nisi tak kot folk iz holivuda in si obsojen na ''normalno'' zivljenje......
mir vn

edit:
+ zakaj se njeno delo dobro prodaja ? mogoce zato ker zgleda tko kukr zgleda na tv-ju.... pa ceprou u resnic ni taka za kakrsno se prodaja..... a ni nizkotno da more kazat pol svojga zivota pa ceprav prodaja musko.. ? dejte mal u tej smeri razmislat.... c bi use tkole nardil, racunalnisko obdelal, lepo oblekl, naduval u nulo bi bli usi tko k ona - pol bi pa lohka kupval cd-je en od drucga........ a kdo ve c je modelka kdaj kej svojga kesa dala u kke dobrodelne namene ? cist adijo