Modna svetovalnica
Yazmeen men ful hudo zgleda kaka taka srajčka kot si jo opisala, da si jo kupila spodej pa čist navadna majčka. Sm se čist napalila zdej na to... sploh če maš čez srajčko z nabranimi rokavi
Čez srajčko boš pa itak težko kej navlekla, ker se pol vidijo gube od rokavov.

Čez srajčko boš pa itak težko kej navlekla, ker se pol vidijo gube od rokavov.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
bouhica napisal/-a:Ah to crna pa rjava je men kr neki. Js ce se bom v tistem trenutku tko kul pocutla, bom to pac oblekla, pa ce je in al pa out. Da to dvoje ne pase skup nekak ne mors rect, ker k crni pa res use pase.
Plus to, da ce pogledas zdej k so modni zivalski vzorci, da jih ma vecina umes med rjavim glih crno.
Drgac pa tko k je ena rekla, dodatki vse skup lepo pozivijo.
Men se ne gre zato, da bi blo neki in al pa out. Men to enostavn ne gre skp. Ne potegne mi. Najhuj mi je pa, če ma ženska čist temn jeans, temno rjav pulover pa čez neki črnga pa vse naenkrat oblečn tko, da se celotna oprava vid

In ne, k črni ne paše vse. Ok, za rajvo barvo so mnenja deljena, ampak temno plava pa res ne gre s črno--> to je pa pol že pretep med barvama

mah, ta pravila imamo itak le v glavi in ko vidimo kakšno kombinacijo, nam nekaj reče: Aha, to pa se ne sme nositi, ker toje pravilo No. XY....
Pa je lahko stvar očem čisto prijazna, kot vidimo zgoraj.
Men je rjava & črna čist vsakdanja kombinacija in jo veselo prakticiram, boli me k*** za vse ostale

Pa je lahko stvar očem čisto prijazna, kot vidimo zgoraj.
Men je rjava & črna čist vsakdanja kombinacija in jo veselo prakticiram, boli me k*** za vse ostale