Ja res ma velik tatoo, sam sem mislna če ma tega pač nobenga drugega. Meni so ogabni uni tipčki k se po celem telesu potetovirajo.
Drgač pa tko k je T napisala, tale na sliki je tko lep da se mu take malenskosti spregleda .
Če bi si že dal tatoo potem bi mi moral res nekaj pomeniti..ampak saj nas je že bog tako lepe naredil...ne vem zakaj ne spoštovati njegovo ustvarjalnost
Če bi si že kar koli dal tetovirati bi bilo to zagotovo sonce S kano sem si dal par let nazaj narediti sonce...mi ga je model naredil po mojih zahtevah in sem bil blazno ponosen nanj...ampak je v roku parih dni ali tedna šel v pozabo
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Meni so tatuji na tipih seksi v primeru da imajo nek (skriti) pomen, nekaj kar dopolnjuje njegovo osebnost in kar nakazuje na njegovo življenjsko filozofijo. Poleg tega ne sme biti prevelik in ne sme biti na tipičnem tatu mestu.
As the shadow follows the body, As we think, so we become.
g00fy_qa napisal/-a:^^ In kaj naj bi sonce pomenilo?
Sonce predstavlja življenje...že od nekdaj ljubim morje in sonce...brez njega si ne predstavljam življenja...
Poleg tega je sonce moj znak tudi nekateri me tako kličejo...in sonce je zame svetinja...zaradi tega sem si tudi priimek zamenjal v Sun(sonce).
Sonce je zame alfa in omega...in tudi ko je 40 stopinj zunaj me ne moti in uživam v vročini...sem res poletni tip človeka z vsem srcem
Skratka če bi si tetoviral sonce bi moral biti res tak kot bi jaz želel...amapk ne znam risati...ni zdaj vsako sonce ki je na sliki lepo...tisti model ki mi ga je narisal je bil blizu temu kar bi jaz, če bi imel na sebi.
Tetoviral bi si ga pa na srčno stran prsi!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
^^ Seksi. Nekateri si vtetovirajo random zadeve samo zato ker je 'lepa slika' ali podobne neumnosti. Če si bom jaz vtetovirala željeni tatu si ga bom tudi zaradi filozofije, ki stoji za njim.
As the shadow follows the body, As we think, so we become.
Jaa, če jev mejah normale pol je ful lepo vidt. Moj si je dav letos na hrbet tri kitajske črke in je ful dobr zgledal. Sam toj bla itak hena tko da je šlo že dol. Mi pa res lepo zgleda en luštn tatu.