Prvi ˝rad te imam˝
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
Men je moj dva dni nazaj prvič reku :"sej veš da te mam ful rad a ne?" in sm sam brez besed ostala
ker glih on je biu uno na izi pa mi nekak že na začetku povedu da se on ful počas odpira in da se ne naveže takoj. In mi je blo glih zato took lepo k sm vidla da mu res ful pomenm :bussi:
Jst raje počakam neki časa pa da je pol res iskreno, kokr da bi mi to reku že po dveh tednih sam da bi se jst bolš počutla

Jst raje počakam neki časa pa da je pol res iskreno, kokr da bi mi to reku že po dveh tednih sam da bi se jst bolš počutla

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
po enem tednu
od takrat pa še nikol, kt me je mal bolš spozov
pa ker sm takrt prvič mal čudno reagirala... mi je blo čist prehitr vse skupej in sm mu to tut povedala, zdj ga je pa strah hihi
je pa čist odvisn od posameznika, kdaj bo prpravlen to komu rečt, kdaj bo čutu, da je taprav trenutk... pa tut eni so taki, da to povejo, drugi to rajš pokažejo na drugačen način ...

je pa čist odvisn od posameznika, kdaj bo prpravlen to komu rečt, kdaj bo čutu, da je taprav trenutk... pa tut eni so taki, da to povejo, drugi to rajš pokažejo na drugačen način ...