Stopala
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
Jaz za stopala in nohte na nogah skrbim ravno prav. O suhi (in bognedaj razpokani) koži ni ne duha ne sluha. Nikoli pa si še nisem nalakirala nohtov na nogah, ker mi to nekako ni lepo. Grem pa zdaj v kratkem na piling telesa (torej tudi stopal), da se koža mal obnovi in bo še lepša, čeprav je tudi do zdaj bila. Slednje tudi priporočam tistim, ki imajo resne probleme s tem.
- red*cherry
- Kofetarica
- red*cherry
- Kofetarica
Trda koža nastane zaradi ravnih podplatov (japonke, natikači) in prevelikega stanja... In lahko (čisto enostavno) se jo tudi odstrani z rednim "piljenjem" pet in ostalega dela stopal. Jaz ponavadi stopala namilim in šele nato spilim... Ko jih obrišem, pa jih še namažem s kremo, ki deluje proti trdi in popokani koži...
- red*cherry
- Kofetarica
Men se ne dela tolko trda koža na petah ampak na robu pet in okol noge. Lih tolko, da je vidt, če mam japonke obute.
Sm si kupla nek trd kamen za odstranjevanje trde kože in še neko kremo. Kolkrat nej si s tem kamnom drgnem gor in dol ? 1x tedensko ?
Sm si kupla nek trd kamen za odstranjevanje trde kože in še neko kremo. Kolkrat nej si s tem kamnom drgnem gor in dol ? 1x tedensko ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Men se je to pojavlo letos. In mi ni nit najmanj ušeč. Upam, da se bom s tem rešla tega.
Kaj mi ne bo tist kamen nč preveč zdrgnu, če ga uporabljam usak dan ?
Kaj mi ne bo tist kamen nč preveč zdrgnu, če ga uporabljam usak dan ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema