Ali se sploh lahko pozabi na prvo ljubezen?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
irisina
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: =)

Neprebrana objava Napisal/-a irisina »

lej sej mogoče ma pa tud ona fanta, pa je že napol poročena, al pa kaj veš kaj :D
mogoče te bo odvrnila od tega da bi sploh kaj poskušal, mogoče maš samo v glavi to, da ti bo potem še bolj všeč al pa da jo boš še bolj pogrešal...
ne moreš vedet kar tako na pamet... tako da - pojdi..ker itak ti ne bo dala miru, vsaj če sodim po tvojem pisanju :wink:
samo je pa res, da je velka nevarnost da ti bo res tolk kul z njo, da jo boš še bolj pogrešal...pol pa nevem, pol bo pa zadeva že bolj resna, kot je trenutno :roll:
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

in kdaj pol pjačka pade?? al je že pjačka bla??? mene to najbl zaima, kako se boš počutu ob njej takt k bo ona s tabo tm en metr stran. Če boš res lahk tok močn da se ji boš upru oz. da se t isploh ne bo treba. Sam..nekej pa ne razumem..mislm me bl zanima..a sta se tko tud ful štekala tko sorodne dušce stuff al sam poljubi in romantika?
... ι αм ωнαт ι αм ...
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Vegetius »

bolhica napisal/-a:a sta se tko tud ful štekala tko sorodne dušce stuff al sam poljubi in romantika?

Sva bila kot ena dušča razdeljena na dva dela :D - vsaj feeling je bil tak. Enaki občutki so pri zdajšnji.

Drugače pa pijača pade proti sredini tega meseca :P
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

irisina napisal/-a:lej sej mogoče ma pa tud ona fanta, pa je že napol poročena, al pa kaj veš kaj :D
mogoče te bo odvrnila od tega da bi sploh kaj poskušal, mogoče maš samo v glavi to, da ti bo potem še bolj všeč al pa da jo boš še bolj pogrešal...
ne moreš vedet kar tako na pamet... tako da - pojdi..ker itak ti ne bo dala miru, vsaj če sodim po tvojem pisanju :wink:
samo je pa res, da je velka nevarnost da ti bo res tolk kul z njo, da jo boš še bolj pogrešal...pol pa nevem, pol bo pa zadeva že bolj resna, kot je trenutno :roll:

Če ne bi imela fanta, bi meni bilo to tako čudno, da sploh ne bi mogel verjet, glede na to, kako ql zgleda. Seveda pa imeti fanta še ne pomeni, da mu ne moreš dat brce v tazadnjo :P (jok3)

Jaz upam le, da po pijači bova ostala prijatelja in da je ne bom več pogrešal. No, včeraj ko je bila moja pri meni, je poskrbela, da na bivšo niti podzavestno nisem pomislil :cool:
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Druženje z bivšo deluje v ravno obratni smeri, kot bi bilo potrebno. Zmeraj bolj ugotavljam, da sva si sorodni duši - tako glede študija, načina življenja, interesov.... :cry:

Ne vem, ali je z mano kaj narobe, ali bi potreboval le dve dobri fliskici :?

Če bo šlo tako naprej se mi bo zmešalo - v planu imam še dve srečanji z njo (neizogibni) in pol sledi pijača.

Sedaj je le še uprašanje ali iti na pijačo ali ne? Bo po njej boljše ali samo še slabše? Help me :roll:
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

Vegetius napisal/-a:Ne vem, ali je z mano kaj narobe, ali bi potreboval le dve dobri fliskici :?

no vidš... od tod pa pol fraza, da si samo moški... :wink:

Sploh ne jit na pijačo in to nej bo to... Neki časa boš mal zmeden, pol boš pa pozabu. Ker če te že brez pijačke tkole prestavlja kaj šele bo pol... in sam veš kaj maš na tehtnici...
Always look on the bright side of life!
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sončnica »

Slabo mi je k berem te tvoje besede,se mi zdi da sploh nisi odrasel niti dorasel dejstvu, da boš imel otroka. Pojdi že enkrat na to pijačo in upam da bo oh in sploh, da boš sedanjo pusto in si bo ta našla odraslega človeka, ne pa tebe. Pa ne morm verjet da boš dobu otroka pa o takih svareh razmišljaš. Revna tvoja punca, upam sam da tud ona o nekom študira, čeprav sm skoraj 100% da te to sploh ne bi ganilo in bi biu ves srečen da imaš razlog pustiti sedanjo. Uf sm jezna, berem to sranje že od kar si prvič pisu in mi je pa poknilo :evil:
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Tak efekt mi dela samo bivša, pri ostalih pa ni nikakršnega dvoma.

Razumsko že vse vem, kaj moram narediti in kaj je pravilno. Ni problem odraslosti ali ne, problem je le v tem, da očitno bivše nisem prebolel in me še vedno privlači kot strela. (otrok pa je iutak nastal preden sem ponovno srečal bivšo..., sicer...)

Da bi varal zdajšnjo z bivšo je izredno majhna možnost, jo pa bom pa verjetno še full časa pogrešal... Če kdo ve kak nasvet kako to čimhitreje preboleti, se priporočam.
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Sicer nism spremljala celotne zadeve, sam če maš kej pameti se ji izogibaj-koko sploh upaš pomislt da bi šu na pjačo??Rajš pel tvojo drago nekam..
Za dežjem vedno posije sonce!!
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Prej sem razmišljal ali bi jo povabil na pijačo ali ne, sam zdaj ne morem je več odpovedati, ker me je kar ona opozorila, da bo treba it :) .

Life is really strange :lol:

PS: To se mi zdi kot kaka mehiška limonada :twisted:
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

Vegetius napisal/-a:Prej sem razmišljal ali bi jo povabil na pijačo ali ne, sam zdaj ne morem je več odpovedati, ker me je kar ona opozorila, da bo treba it :)

no dej... če bi hotu bi odpovedal, to sam dobr veš... Ne bi bil prvi pa tud zadnji ne...
Always look on the bright side of life!
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Ne vem no...enkrat pišeš, da si želiš bit z njo sam prijatelj (čeprov v tem ne vidm nobenga pomena, če 13 let nista bla prjatla, zakaj bi mogla bit zdj???), pol pa že ne izključuješ možnosti, da bi tud seksal z njo, če bi naneslo in obenem že razmišljaš, kaj boš pol naredu zarad slabe vesti.

Kokr vidm, je tle vse odvisno od nje...ker če bi ti dala pobudo za seks, bi jo pomojem sam napadu, brez razmišljanja. Pa tud to, da ji ne poveš, da maš punco, da prčakujeta otročka...tud to ma en svoj pomen ane :wink: ? K si prej napisu, a nej ji kr rečem: a veš, da bom dubu otroka...kva je pa tle čudnga?! Valda, da poveš kej tazga, če si vesel.

Dobr razmisl. Družino boš mel...

Sicer sm sama v podobni situaciji, tud mene en tipček noro prvlač in sva si že neki časa res všeč, pa mam resnga fanta že 4 leta, ampak z moje strani ni več unih tapravih filingov. Zdj se pa sprašujem, a mam to sam trenutn že neki časa krizo al bo minil in bom spet začutla, kar morm...pa si poskušam zbit tega druzga iz glave, ker nočem fanta przadet, sam ne gre! Sva se že vse zmenila, da ne bova nč mela, ker sm pač u zvezi, ampak sva si skoz bolj všeč, če mene vprašaš. Gadne scene :?
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Yazmeen napisal/-a:Kokr vidm, je tle vse odvisno od nje...ker če bi ti dala pobudo za seks, bi jo pomojem sam napadu, brez razmišljanja.

Kaj naj rečem - ko sem v njeni bližini ne obstaja na tem svetu nič drugega kot ona... Zdejle moje sploh ni pri meni, ker ma opravila za faks, tako da je še njen vpliv full zmanjšan.

Definitivno oziroma skoraj 100% se z njo ne bi zapletel v razmerje, za seks pa nisem prav zihr - mogoče bi pristal... Je pa definitivno vse v njenih rokah (+/-). Sam od sebe ne bom naredil nič - se bom držal nevtralno :P ...

Je pa res da je eno govoriti sedaj, ko sem proč od nje in eno, ko jo imam pred sabo.

PS: Nekaj pa je 100% - če grem mimo te krize, pol bodo čustveni problemi definitivno rešeni za zmeraj
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

buubbika napisal/-a:OMG, sam teb pa res dogajajo :scherzkeks: :scherzkeks:
:unknown:

Sam če se ne bi dogajale, bi bil full bol vesel :roll:
~Tia~
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ~Tia~ »

Pri meni je bilo pa tko, da sem se z enim fantom ful dobro razumela, sva se nekaj časa ful družla in čez čas sem zvedla, da je zaljubljen vame, ampak sem bila jaz takrat zaljubljena v drugega. Kmalu po tistem sva se nehala družit. Čez dve leti sem ga spet videla in takrat sem se šele začela zavedat, kaj sem spustila mimo :( Vsakič, ko sem ga videla, me je čisto pomedlo. In še letos, po osmih letih, se mi je to dogajalo in to samo zato, ker sem tega tipa v svoji glavi čisto preveč idealizirala. Spominjala sem se ga takšnega, kot je bil pred osmimi leti in mu zraven pripisala še mnogo dobrih lastnosti, pojma pa nisem imela kakšen je zdaj. In sem se sama pri sebi odločila, da moram temu narediti konec. Zato sem se enkrat dobila z eno znanko, ki ga je precej dobro poznala in sem ji rekla, naj mi pove kakšen je v resnici. Tako sem izvedela za kar nekaj njegovih lastnosti in navad, ki meni niti slučajno ne ustrezajo. In zdaj končno lahko rečem, da tudi, ko ga srečam in se pozdraviva, me ne premami več, ker v mojih očeh ni več "popoln".

Jaz mislim, da ti to svojo bivšo čisto preveč idealiziraš - v 13-ih letih se človek zelo spremeni. Jaz bi ti predlagala, da poskusiš zvedeti, kaj o njej iz druge roke. Tako boš lahko nanjo gledal bolj objektivno.

Sicer me pa tale tvoja zgodba ful spominja na film The last kiss... :)
Odgovori