Ne vem no...enkrat pišeš, da si želiš bit z njo sam prijatelj (čeprov v tem ne vidm nobenga pomena, če 13 let nista bla prjatla, zakaj bi mogla bit zdj???), pol pa že ne izključuješ možnosti, da bi tud seksal z njo, če bi naneslo in obenem že razmišljaš, kaj boš pol naredu zarad slabe vesti.
Kokr vidm, je tle vse odvisno od nje...ker če bi ti dala pobudo za seks, bi jo pomojem sam napadu, brez razmišljanja. Pa tud to, da ji ne poveš, da maš punco, da prčakujeta otročka...tud to ma en svoj pomen ane

? K si prej napisu, a nej ji kr rečem: a veš, da bom dubu otroka...kva je pa tle čudnga?! Valda, da poveš kej tazga, če si vesel.
Dobr razmisl. Družino boš mel...
Sicer sm sama v podobni situaciji, tud mene en tipček noro prvlač in sva si že neki časa res všeč, pa mam resnga fanta že 4 leta, ampak z moje strani ni več unih tapravih filingov. Zdj se pa sprašujem, a mam to sam trenutn že neki časa krizo al bo minil in bom spet začutla, kar morm...pa si poskušam zbit tega druzga iz glave, ker nočem fanta przadet, sam ne gre! Sva se že vse zmenila, da ne bova nč mela, ker sm pač u zvezi, ampak sva si skoz bolj všeč, če mene vprašaš. Gadne scene