Angel girl sočustvujem s tabo trenutno res, ker vem kako je ko te skrbi za muca...
Našga Carlosa sm v petk najdla na balkonu, kri mu je kapljala iz desnega učka

In se je izkazal, da se mu je verjetno kar oko izlilo, sklepam, da ga je mačka, ki se goni in ga med tem ne prenese šavsnila (on je še mladič ubistvu, letos skoten). In zdej mamo probleme, kličemo enga in druzga veterinarja, letamo v Kranj in Ljubljano.. Nikol si nism misnla, da bom tkole kdaj skrbela za enga mačka, ampak se mi je srce trgu ko sm vidla kako mu kri kaplja po balkonu... Očitno se je pa domačim srce trgu zame, ker sm tok jokala, da ga bomo spravl zdej na operacijo. Jutr mava pregled v Črnučah, upam, da ga bodo lahko operiral kdaj prej kot v ponedeljek... Sj vem, da bo pol šele bogi, narkoza je zelo mučna za živali, ampak to je treba nujno sanirat oziroma odstrant.
Zgleda pa tko.. da nam rekla nagravžno no.
Tud mene ja mami prepričevala, da se mački sami zližejo, bla bla bla... Sej verjamem, so tud mački, ki okol krevljajo s polovico noge, ampak nam je rekla veterinarka da če ga ne bi prpelal po injekcijo in kaplice in antibiotike da bi dobil sepso in umrl.

In tud če mu zdaj ne bi operiral učke, bi ga moral potem met skoz v stanovanju (kar pa mi mačke nimamo, zdaj izjemoma), ker drugače bi zunaj bohve kaj dobil v oko, ga bi spet kdo šavsnil in bi se mu odprlo še bolj, itd. Joj travme. Mačku bolj točno dajem antibiotike kot sm jih sama seb.
Angel, držim pesti za tvojo mucko da se bo pozdravla... Najbolj smotan pr tem je to, da ne veste, če so notr kašne krvavitve in raztrganine tkiva

Upam da jo je samo tok šok, in zdej še ne more hodit, pa da bo kmal boljš.