Pomen spodnjega perila!

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

Bombažne spodnjice spadajo med seksi spodnje perilo, če so seksi. :roll: Imaš celo bombažne čipkaste gate, ne morš verjet.
Če pa stalno (pazi - stalno, ne občasno) nosiš najlonske ali druge umetne zadeve, se nekak ne gre čuditi, da se pojavijo različna vnetja in potem moraš doma hodit brez hlačk, da bi se jim vnaprej izognila. :D

Ne, resno. Kaj mate proti bombažu? (ja, babičine bombažne gate niso seksi. ampak ostal bombaž?) :D
Because I can.
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a 1sneguljčica »

Nesanica napisal/-a:Ni moškega ki ga seksi perilo ne bi podžgalo - je pa res da določeni radi hitro slečejo določeni pa raje uživajo v pogledu in puščajo kose oblačil na telesu... Bombažne spodnjice pa kot vem ne spadajo med seksi spodnje berilo.

Ti že veš zato moraš poročenega imet. Kdo pa je napisal, da je bombažno sexi? Se mi pa zdi, da nekaj v čemer se ne počutiš dobro tud ne more bit sexi.

Drugače sa pa strinjam s Tanando. Drži kar je napisala.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Tananda napisal/-a:Ne, resno. Kaj mate proti bombažu? (ja, babičine bombažne gate niso seksi. ampak ostal bombaž?) :D
+1 :P
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Tangice sem nosila pri 17, 18-ih letih, zdej jih oblečem zelo redko. Mi ne ustrezajo preveč.
Bombažno perilo imam najraje, v njem se odlično počutim. Imam pa tudi kak kompletek, ki ni bombažen... O tem pa kak in če je pomembno spodnje perilo za tipa pa raje ne bi, enim je, drugim ni.
Tut bombažne hlačke so lahko lepe in zanimive, važno je itak kako se ti počutiš v njih, če se počutiš (zapeljico, dobro v svoji koži), ne kaj maš na sabi. Kokr sem uspela opazit, tut če sem v bombažnih hlačkah in se oblačim, pač moški to ne spregledajo, že pogled na ritko jim je čist zadost...
Pa tut nekateri pari se pogosto videvajo zvečer in prespijo en pri drugem (v pižami, ne pa v spodnjem perilu), tko da slednje ni tukaj tako bistvenega pomena. :P
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

^^ :gut:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Sicer res obstajajo fantje, ki jim dol visi za čipke in korzete, ampak jaz bi se tudi v primeru, da bi imela takšnega, na vsake toliko časa zrihtala v kakšen seksi komplet. Tako, zase.

Eno vprašanje (in to čisto resno, ne provociram): Kje pa kupite seksi perilo iz bombaža? Jaz ga nisem še nikoli videla.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

A pa je res 100% bombaž? Jaz imam svoje dvome. Tisti kompletki zgoraj pa ziher niso. In to je za moje pojme seksi perilo.

Pač narediš kompromis ane, tipa pričakaš v čipkah, opravita svoje, spat greš pa potem v udobnih, bombažnih gatkah :)
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

^^exactly. jaz to skoz delam. ni šanse da spim v tangicah
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

za zgornje se itak vidi, da niso bombazne. beti ma vse iz 100% bombaza (no ne bom trdila, ampak se mi zdi, da)

glede spanja pa ... zakaj bi sploh spal v perilu.

jaz ga nikoli ne nosim, ko spim
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Jaz večino perila kupim v Beti. Sploh bombažnega. Čipke oblečem bolj redko, ampak jaz ne vem a mam posebnega tipa ali kaj, ampak moj na čipke ne trza. Če že opazi prej opazi kakšno živalco na spodnjem perilu.
Njemu je važno, da karkoli je na meni gre čim prej iz mene. Ko pa oblečem čipke jih pa ne za 5 minut ampak za dlje.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Ne vem, mogoče sem čudna, ampak jaz zadnji kompletek ne bi uvrstila med seksi perilo za posebne priložnosti. Jaz to nosim vsak dan. Če pride kaka posebna priložnost, oblečem kaj bolj v stilu zgornjih dveh (čeprav tile na linku mi niso preveč všeč).
Imam en kompletek, ki je videl že nekaj tipov (jebiga, bil je drag in ga izkoristim še po več letih :D ) in nihče ga ni snel, tak jim je bil všeč :P Mogoče pa me raje vidijo vsaj delno oblečeno, kot golo :eek:
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Limeta.* »

_patchouli_ napisal/-a:Ne vem, mogoče sem čudna, ampak jaz zadnji kompletek ne bi uvrstila med seksi perilo za posebne priložnosti. Jaz to nosim vsak dan.
Se strinjam! Js tut nosm tako spodnje perilo vsakodnevno, ob posebnih priložnostih pa edin dodam kšn korzet, samostoječke. Se oiutm čist dobr v takem perilu ker mi je sexy.. komot tut spim v tangicah :D
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop :grinsevil:
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka

Limeta.* napisal/-a:
_patchouli_ napisal/-a:Ne vem, mogoče sem čudna, ampak jaz zadnji kompletek ne bi uvrstila med seksi perilo za posebne priložnosti. Jaz to nosim vsak dan.
Se strinjam! Js tut nosm tako spodnje perilo vsakodnevno, ob posebnih priložnostih pa edin dodam kšn korzet, samostoječke. Se počutm čist dobr v takem perilu ker mi je sexy.. komot tut spim v tangicah :D
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka

2x
Odgovori