Orgazem tako in drugače [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

med samo penetracijo brez težav doživim orgazem...

da
155
39%
ne
243
61%

Skupaj glasov: 398

Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Kakšen je simultani orgazem?
:oops:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Tigi napisal/-a:Kakšen je simultani orgazem?
:oops:
Da oba hkrati doživita orgazem.. če bi že doživela, bi vedla kaj je to. ;) (sori, hec)

Ja, se strinjam, pa verjetno se bo še katera, je res nekaj posebnega, skor čarobno, ja; se mi zdi, da lahko še bolj poglobi zvezo(vsaj spolnost, no, ki je pa itak pomemben del zveze :)) in kaže, da je par res *usklajen*.
Ja, lahko bi se večkrat zgodilo... :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

aja temu se tko reče :)

nima zdej to veze, d ače bi ga doživu bi vedu kako se reče :?
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

aja...pol pa tk povejte, da to to pomen ane...

Ja midva sva ga ravno danes doživela in se nama to kar pogosto zgodi...
Ni lepšega kakor skupni orgazem :love:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Mmmmm čist neki posebnega :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

To se mi še ni zgodilo, pa me niti malo ne moti... če bi se zgodilo vsake toliko časa, bi mi bilo čisto fino, vseeno pa rada opazujem partnerja, ko mu pride, ne da bi bila sama s čim "zamotena", hehe :)
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Na začetku sva bla čist šokirana, ko se je to nekajkrat zgodilo, zdaj pa niti ne več, ker mal pogoljufava, :D namreč jaz si z roko pomagam, pa on me malo počaka, da se uskladiva in ga doživiva skupi. Fajn, ja.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Pri mojem je pa tako, da ko meni prihaja ga tako podžge da takrat tudi njemu pride... :twisted:
Sem pa opazila, da mi takrat kr mal solzice pitečejo...nevem...kaj nej bi to pomenilo...sem pa nekaj brala v knjigi Popolna strast
Zadnjič spremenil Tigi, dne 02. Maj. 2007 20:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Marta Lamovšek
Uredništvo revije Cosmopolitan

Neprebrana objava Napisal/-a Marta Lamovšek »

Punce, fuuuul vsem hvala, zlate ste!
Ker sem nekako bolj na kratkem s časom (tole gre v številko ta mesec!) bom upoštevala lahko le še odgovore, ki bodo poslani danes do 00.00 ... jutri zjutraj mora biti članek pri urednici.
Seveda pa tudi potem vabljene, da delite izkušnje naprej ...

Odgovori so mi kar precej "znani", glede ganjenosti, povezanosti, no ... sploh pa tisti z "goljufanjem" ;)

Takšno goljufanje je res super!

Kar tako naprej ;)
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Tigi napisal/-a:Pri mojem je pa tako, da ko meni prihaja ga tako podžge da takrat tudi njemu pride... :twisted:
Sem pa opazila, da mi takrat kr mal solzice pitečejo...nevem...kaj nej bi to pomenilo...sem pa nekaj brala v knjigi Popolna strast

Tut pri nama je nekak tko, kr ga ful podžge, ko pač začnem vdihovat. In potem včasih mal zadržim orgazem in ga "počakam", da potem skupaj doživiva orgazem. Malce goljufanja, ampak vseeno nor občutek :)
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Uffff....
meni se pa zdi dožitevje simultanega orgazma čisto precenjeno.
Kar se lepo vidi iz izjav pred mano ("škoda, da se ne dogaja tako pogosto kot v filmih").
Ne rečem nič: je lušna izkušnja, a čisto precenjena, najbrž s strani filmske industrije, ki sam sex precej popači (Halo, kira baba pa se po sexu, recimo zjutraj, sprehaja v rjuhi naokoli? A malo prej je pa ni blo sram al kako?)

Osebno uživam v vseh orgazmih in mi simultani ne predstavlja nič sapo jemajočega: v bistvu mi je lepše, če ograzma ne doživiva hkrati.
Uživam ob opazovanju njega, kako se trudi zame, in me še posebej rajca, če mi pride ko me on gleda: vem, da ga to nakuri. Tako kot jaz uživam, ko opazujem njega kako mu pride, ali ko ga zajaham tako kot mu je najljubše in se potrudim samo zanj....
Tako doživim dva orgazma: svojega in še njegovega. Luksuz, ki ga hkratni orgazem ne omogoča. ;)
Imaš, da me vikaš!
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dreams

...

Neprebrana objava Napisal/-a IJO »

meni pa ni tesko tega doziwet...
ker mi velikorat umes pride...pol počakam da tip rece: meni bo..pa pustim se sebi da mi pride:)
se mi zdi da je to fajn..ker se potem oba pocutima istočasno enako blaženo..kot bi v isti sekundi poletel v nebesa in nazaj...potem padel na posteljo in samo zele objema in počitka
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Študentka. »

---------- Novo vprašanje ----------

Punce, jaz pa zadnje 2 mesca orgazem drugače doživljam kot prej..

Tko me prepravijo taki občutki da se kar tresem (stresujem) pa po eni strani hočem da hitr mine, po eni strani pa hočem da se še nadaljuje..
Prej 2 leti sem ga doživljala drugače sm nebi o tem zdaj..

Pa partner je isti tk da ni to razlog..

A se je tut vam zgodlo da se doživljanje orgazma čist spremeni? :? :oops:
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Orgazem se lahko z leti spreminja - tako kot tvoje doživljanje same sebe, tvoje telo, tvoja čustva,... - to je povsem naravno.
Moj orgazem se z leti spreminja. Imam tudi obdobja ko je drugačen (recimo bolj švoh), pa se potem stanje spet normalizira, tko da se zaradi tega ne obremenjujem.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
SweetNumb
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: My field of paper flowers

Neprebrana objava Napisal/-a SweetNumb »

Po eni strani ni tako slabo... ampak meni osebno potem še ostane energija za nadaljevanje,no... njemu pa ne :D in potem je kr prehitro konec...
Odgovori