Js tud mislm da bo Robi zdej končno ven letu. Mi že najeda.
Sam čudno, da ta Jasmina še ni dobila nobene nominacije. Sej ko bo nominirana pomoje leti. Saj upam...
mogoče pa majo vsi skrivno poslanstvo, da ne smejo nominirat jasmine, ker ona je poskrbela za gledanost. pa o tme ne govorijo... zgleda že tak, ker meni njeno cviljenje najeda... saj če bi oni vedli, kako dela v spovednici, bi jih hitro prepričala.
na pleškota?mislim da ne...prej prideta stane al pa andrej v poštev, se mi je na začetku zdelo da se andreju nastavla...tak da lahko pride še ki do spora med suzano pa jasmino...
suzana: sonjo nomiram ... ne vem provzaprov... ne vem zakaj jo nominiram. ni mi všeč njen stil ... ma njena frizura mi ni všeč... njen stil oblačenja... zato jo nominiram...
tjaša in andrej bi bla pa res lahko malo bolj strastna!! mislim doooh!!!
Ja ta gluma da sta par bi še šlo sam zdej se že not ve za skrivna poslanstva, tako, da ni možno več glumit. šlo bi še mogoče, če bi prišla kaka druga ženska in ne hči od Suzane.
Kar pa se tiče nominacij. Če bi bilo po pravilih bi bila tako in tako direktn nominirana Jasmina in Robert, sam zato ker seksata jim prizanašajo. Kot da res hočemo samo ta kvazi seks gledat in pol še učenje besedoslovlja. jasmina je nagovarjala k nominacijam zato direktno nominacija, Robert povedal Nini da jo je nominiral, kar je tudi prepovedano. Tako, da se Bb ne drži svojih pravil in jih spremija kot njemu paše.
andrej (avstralc) je spenkov jasmino... ker ga je neki zajebavala, pol jo je pa on nazaj, pa ga je s povštrom začela 'tepst' pa jo je prjeu pa jo 'spenkov'... smešn je blo...
tjask napisal/-a:andrej (avstralc) je spenkov jasmino... ker ga je neki zajebavala, pol jo je pa on nazaj, pa ga je s povštrom začela 'tepst' pa jo je prjeu pa jo 'spenkov'... smešn je blo...
kdaj je pa robi povedu nini da jo je nominiral?
Ok,mogoče malo neumno vprašanje,ampak jaz ne zastopim kaj pomeni 'spenkov' ?