- sem trenutno na nekje 18,5 - 19 kg plusa od začetka nosečnosti. Sem zdaj na zadnje 1 kg dobila spet, tipično, ko sem bila 5 dni pri starših po zadnjem pregledu, zdaj zadnje 10 dni, kar sem bila v Lj je teža ena in ista, od zadnje izmerjene pri starših. Tipično.

Sem se pa zadnja 2 -3 dni zaradi živcev pred selitvijo malo bolj prenažirala in si še prebavo ustavila zaradi tega.
- sem včeraj, k osem pakirala, vidla neke oblekice, ko sem malo dražje kupila, 1 leto nazaj, ko sem njega spoznala, št. 34, še z etiketo, pa kakšna še model, da je bolj kratek, malo dvomim, da bom še kdaj tisto lahko oblekla oz še kdaj v življenju imela 55 kg. Čeprav delno cigareti pomagajo k hujšanju, sam tud na začetku, če bom lahko dojila, ne bom kadila. Pa delno sem na to težo prišla zaradi velikega stresa v prejšnji službi, ne načrtno. Moj prvoten plan je bil, ko sem hujšala po koncu faksa zgubiti slabih 10 kg in priti na 62 - 63 kg.
- imam že zrihtano novo gin za zadnja 2 pregleda v mestu, kjer mava stanovanje. Hvalabogu, se je šel to pa on zmenit, da sem jaz imela 1 opravek manj, ful sem se olajšano počutila, da je eno kljukco iz mojega to-do lista naredil nekdo drug namesto mene.
- da meni parfumi ne dišijo več tako dobro kot pred nosečnostjo, tam prvo tromesečje al nekej do polovice nosečnosti jih pa sploh nisem mogla vohati. Mislim, da mi je tudi kava ravno malo manj dobra, sploh ta črna, ki sem jo prej v večini pila, ampak še vedno dovolj, da jo pijem, se pa držim do max. 2 na dan. Sem sicer kakšno obdobje v življenju tudi po 5 na dan pila.
- morem pa rečt, da teh par Chanelov, ki jih imam, mi dišijo božansko, skoraj najbolj od vseh, kar jih imam, Coco mademoiselle, Coco noir(ta mi res božansko diši), Allure edp, No.5 edt(tega sicer nisem vohala zadni čas, ma najbrž bi mi tud lepo dišal)
- se pa moj tako čudno parfumira, da fulkrat čez dan uporablja kar neke večerne in še potem je poten zraven in pride res nek nagnusen vonj. Ali ima pa večino parfumov premočnih. No, ne čisto vedno, dostikrat sem pa že to opazila. Pol, če mu kaj rečem, da bi se mogel tušrat ali deodorant uporbljat se pa neki jezi nazaj, pa še on se ful hitro spoti očitno.
- moj ima tudi ta parfum Dylan blue Versace (mislim, da ga je imel tudi bivši, ma se je bolj samo valjal njemu po toaletni)in mi lepo diši. Sploh aleluja, da on uporablja kakšnega bolj svežega kdaj in ne samo kakšne močne.
- Sem pa zdaj videla, da ima v omarici nad umivalnikom enega, ki ga prej še nisem videla, ali slišala, da ga ima - Acqua di parma Colonia club - ta mi ful lepo diši!

. Ter še nekaj ostalih - Tom Ford Jonquille de nuit - bruuh!, ter nekaj naročenih manjših količin Tom Fordov - SB(SANTAL BLUSH) - fuj, Tom ford - LoST CHERRY - Fuuj - ta mi ful ni všeč ter še drugi TF Santal blush, če ni bil tisto prvi ST kaj drugega, ta je tudi fuj.. in še Givenchy Insense edt - ta je nek vintage - fuj, ni mi všeč. Samo Acqua di parma mi je dober od teh!!
- upam,da ne bo kaj, da mojemu ne bo prav, ce kaj prej rodim, ker mi je rekel, da je astrolosko bolj ugodno, ce rodim cez rok. Se mi dogaja, da me dan po vecjih naporoh skos zvija na wc,kot je po selitvi vceraj in po tistem izletu po vrocini s kolegicami,po daljsih voznjah in po merkanju njenega dojencka, ki je tud ratu siten od veliko voznje en teden nazaj... Sploh pa kot prvi mejnik naj bi bilo bolj ugodnop, ce ne pred 15.,ko je konec retrogardnega merkurj0a. Sicer kaksnih teh vraz s pitjem dolocenih napitkov, prehranjevanjem z doloceno hrano, da bi me prej prijelo rodit ne delam, kar ocitno ful drugih zensk dela.