Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

Kar te ne ubije, te okrepi...

pa ja mimi, to je moja dušica, k si je kr naenkrat premisnla...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Sherry
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sherry »

ja, mogoče je odvisno od osebe, ampak jz mam take izkušnje da ko sm ga še mela na msn-ju pa cifro, da sm pol skoz čekirala al je gor al ni, in sm se s tem ukvarjala...pa usakič k mej kliknu mij srce začeu bit s 100x hitrostjo.in ja, tud jz sm mislna da bom šla lažje čez to če bom še vedno z njemu v stikih...ampak sm trpela pol ene 5 mescov k nism mela druzga cilja u lajfu k pa to da sm skoz na msn čekirala.pa sm ga zbrisala s stikov, pa sm ga pol spet dodala, pa sm zbrisala cifro s telefona, pa sm jo pol spet dobla kj mela frendica tud negovo. :roll:
sam tko pol po teh petih mescih mij pa dopizdil, zbrisala sm ga s stikov, k mij pisov mu nism odpisala in šele takrt sm šla čist naprej.
ampak to mij uspel pač šele takrt k sm sama pr seb razčistla da to sploh zmorm nrdit...tok da, punce uzemte si cajt-koj ga skenslat z lajfa gaj itak nemogoče, ampak delejte pa na tem da boste tok močne da vm to uspe...
predn ga ne boste prpravlene zbrisat iz svojga lajfa, ga tud prebolele ne boste.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

@nchłk@ napisal/-a:Full je vredu fant...romantičn,prijazn,luštn...vse kar si punca lahko želi. .... Vedno se nekak ohladim ko vidim da me ma fant res rad in bi nardil vse za mene.
To je edn izmed najbolj bolecih faktov v zivljenju, ki se jih mora vsak fant naucit na lastni kozi se mi zdi.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

@nchłk@ napisal/-a:Full je vredu fant...romantičn,prijazn,luštn...vse kar si punca lahko želi. .... Vedno se nekak ohladim ko vidim da me ma fant res rad in bi nardil vse za mene.
To je edn izmed najbolj bolecih faktov v zivljenju, ki se jih mora vsak fant naucit na lastni kozi se mi zdi.

Drugace pa imate tle lep vodic, sicer napisan za moske, kako prekiniti kontakte z bivsim:

How to Next

by themuz, intellectual giant, and all around genius when it comes to women.

A NEXT, in its most basic form, is a way of getting over a girl. It is used so that you can get out of a bad situation when all other methods fail. If you NEXT a girl, you are not doing it to make both sides come to terms, or show her what she did wrong, or perhaps bring her around to you. You are not NEXTing her so you can strategically come into her life at a more opportune time. When you NEXT a girl, you are going to permanently (or as permanently as possible) remove yourself from her life. It is recognized that you cannot COMPLETELY remove yourself from anyone's life, mainly because we all inhabit the same planet, but you sure can do your damnedest to make sure things between you and the girl you are NEXTing stay in the past and you move on to your future.

What you need to do to properly NEXT a girl is this:

#1: Do NOT initiate contact in any way. I cannot stress this enough.

#2: If she calls..

2a: Say Hi, be polite or neutral. Say you are busy. Say you don't feel like talking. Say you are in the middle of a great date. Whatever. Just get off the phone ASAP in a polite manner.

2b: Do not end the phone conversation on a bad note, if possible. Don't be rude. There is no reason for this, no matter how bad she treated you, or whatever.

2c: If she suggests that you call her, tell her you will, but don't. Yeah, it's a lie. Who cares.

2d: Remove her number from your cell phone/little black book. Scribble that shit out with a Sharpie if that is what it takes.

#3: If she stops by..

3a: Tell her now is not a good time for hanging out/whatever she stopped by for.

3b: If she persists, tell her it REALLY is not a good time, and make an excuse.

3c: If she stopped by to get something from you, and you want to keep it, tell her you do not have it, or you are using it but will give it to her when you are done with it, which should be pretty soon.

#4: If you have her email address, or screen names in IM programs, remove her from your lists of email addresses and IM screen names. Do it. I'm not joking, either.

#5: If she for any reason messages you via email or instant message..

5a: Ignore it, she doesn't know if you are actually at your computer or away from the keyboard. That is the glory of teh innerweb.

5b: Remove her from your list(s) if she has been added again from messaging you.

#6: If you see her in person..

6a: If it is just you and her alone..

6aa: If you have to stay at the place, and she is with you, be polite or neutral. She will probably be staying, so let's not make a scene.

6ab: If she brings up how you guys don't talk any more, tell her you are a busy person. Lie if you have to. Tell her you'll get in touch with her when your life settles down - naturally you won't.

6ac: If you don't have to stay at the place, and she shows no signs of leaving, tell her you are late for an appointment/date/colonoscopy/root canal, and leave.

6ad: If she says she'll come with, tell her she can't. Make up an excuse if you have to.

6b: If it is you and her around a group of friends (mutual or otherwise)..

6ba: Be polite. If you have to stay, keep talk at a minimum. Talk to your other friends. Talk to other people. Talk to her only if she initiates conversation, or the situation calls for it.

6bb: If you don't have to stay, be polite and leave.

#7: If you work with her..

7a: Keep things civil. You have to work with her, and your attitude reflects your performance and promotion at work.

7b: Learn to deal with the fact that she is no good for you, you guys are never going to be together, and you are the one that will have to be proactive to make sure you don't fall into the motions of being an IW.

7c: Do not supplicate. This should be a given, but sometimes it needs said again and again and again. This is one of those agains.

7d: If she starts conversation that you don't care to talk about, say you are too busy and be on your way. Or, if you work directly with her, start conversation about something else. Your grnadmother died, you bought a new car, some cousin's daughter's friend's mother-in-law won the lottery. Whatever.

It really is that simple. NEXTing is not a long, dramatic speech. Now, let us go over WHY it is not a long, dramatic speech..

Women crave attention and drama. Even if she is crying, she is loving the drama. I know this from experience. I am not hating on women - far from it. They are just emotional creatures, whereas men are more logical (usually) creatures. If you tell her off in the most hurtful manner possible, you are only feeding her need for drama. You are not helping your cause.

You are trying to fade away, and possibly make her wonder, 'Why isn't he talking to me?'

Believe it or not, her wondering will possibly bother her until the day she dies. If you tell her, 'You are a greedy ignorant slut who doesn't care how I feel,' she will gossip about you to your friends, or her friends, and get validation from them that no, she is not a greedy ignorant slut, and that themuz guy.. He's just jealous he isn't Tom, who is lucky to get unemployment and workers' compensation because he hurt his back fucking his boss on her office desk, as well as be with themuz's case of one-itis. Hopefully after this paragraph you see exactly why you do not make a NEXT a long, dramatic speech. Long, dramatic speech includes emotional away messages on IM programs or blogs.

You want to pull this off as clean as possible. You do not want to hurt your image with other girls. You do not want to hurt your image with your friends. This is a small world, and your case of one-itis, or whatever, will talk to others about how you spazzed out.

Be a man, and just NEXT her cleanly.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Princesska
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Princesska »

Joj kdaj bo konc tega...jaz res ne vidim kdaj bo me ratal pozabt...sploh nočm zgleda jz še vedno po 9mescih non stop razmišlam o njemu, a verjamete kol sm zmatrana in sita tega...ne znam ga prebolet...najslabš je k e še zmer sm pa kja slišva sam ne morem ne zmorem ga čist skenslat iz lajfa...jaz sam vem da ne morem več tko...včsih mam občutek da se mi bo zmšal, kr skoz slabš je se mi zdi...res me je varal, mi lagal, se norčval...pa sm jz to kr vse pozabla kr nisem več jezna in ne morem več iz tega črpat energijo...bolj me ignorira b me prvlač...prov tko občutek mam da nima vpliva nad sabo kar se njega tiče...mal sem se rešla teh gnilih obsedenih filingov pa spet kr dobim en preblisk kaj če bi bla kolega pa se vidva pa vidm d to ne gre ga brišm iz telefona blokiram na msn pa mi nč ni všeč...po domače povedan meša se mi...kolk časa še se sprešujem...glava me boli sita sem sebe ker ga ne znam sovražt ker mi še vedno tako prekleto veliko pomeni...
Sherry
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sherry »

princeska da te kuj mal potolažm k sm lih tle...lej toj čist normalna reakcija, pa tud jz sm šla skoz to, toj res trplenje.najprej morš sprejet to da nista več skupej, pol boš pa lahko prebolevala.aja men je pomagal da sm ga prov zbrisala iz stikov da nism pol mogla več preverjat čej gor.
joj kuk te štekam ane...pa glej, ne morm ti dat konkretnga nasveta, sam to ti lah rečem da boš dala skoz, čeprov se to že ful zlajnano sliš pa vrjetn zate nemogoče.delej na seb, na svoji psihi, samozavesti, ne dovol da ti upravla lajf...
enkrat zjutrej, ko se boš zbudila v novo jutro, sijou bo sončk ptički bojo pel, pa boš spet svobodna, boš vidla...takrt bo on sam še en grenk spomin, ti si boš pa lahko znova ogrela srčk za nekoga posebnga.
držim pesti zate! :wink:
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

Punce glave gor!!! Sama sem prišla do spoznanja, da noben ni vreden mojih solz. Čeprav sem to rekla že neštetokrat, sem zdaj globoko v sebi prepričana, da mi bo uspelo! Blokirala in zbrisala sem ga z msn-ja, prijateljicam sem prepovedala kakršne koli stike z njim.. Tako da upam, da mi po tokrat uspelo. Po letu in pol mi pa mora mar ne?? :? :cry: Ampak kolikokrat sem ga že blokirala, pa ga zopet dodala... Pa vedno znova enako... On je pa tudi tepec... :cry: Danes sem malce rolala in se je ravno peljal mimo... Nato pa še enkrat... In še enkrat... Pravijo, da to ni pomembno, ampak meni je...
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Sherry napisal/-a:enkrat zjutrej, ko se boš zbudila v novo jutro, sijou bo sončk ptički bojo pel, pa boš spet svobodna, boš vidla...takrt bo on sam še en grenk spomin, ti si boš pa lahko znova ogrela srčk za nekoga posebnga.
držim pesti zate! :wink:

iiii ja... tole je tok lepo napisan, da ti jz lepš ne bi mogla povedat, tko da ti rečem, da se strinjam z vsako besedico tuki napisano :)

joj tara, teb pa res ne vem kaj nj rečem... da bi jz tkole eno leto pa pol trpela... a-a, ni šans.. nism tok močna... mislm, da me pol ne bi blo več tle... k to je čist predolga doba :?
jz resnično upam, da boš čimprj saj mal pozabla... pa prebolela, da boš srečna ...
:bussi:
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

Jagodka upam na tisto: Čas zaceli vse rane Upam, da bo kaj kmalu tako, ker predolgo časa traja to moje trpljenje...
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

punce lejte kaj se je men zgodilo..po moje nobena od vas ni mela tolk brezsrčnega, lažnivga, dvoličnega fanta kot jaz :? pa sta minila komaj dva dneva lai tri, pa se počutim bolje.včeraj sem bila pri prijateljici in sem se pošteno zjokala...ni mi bilo mar, kaj si bo mislila o meni, nikoli me še ni vidla take, ker se zmeraj delam močno in nedotakljivo..včeraj sem bila pa tam kot kakšen otrok. Čisto sem se sesula..Čeprav je gnoj, kakršnega svet ni videl, sem se jokala za njim. A mislte da se on joka za mano? A mislite, da se bo on kaj spremenil, zamislil sam nad sabo? Ne, ne bo se!
To pa velja tudi za vaše fante. Ve se jokate za njimi, oni pa se vas verjetno spomnijo samo takrat, ko nimajo pametnejšiga dela, takrat ko se jim malo zasmilite, pa vam pol ˝nardijo mal uslugo˝in vas kej trznejo al pa kej tazga.
Jst mislim, da smo si me ženske same krive, ker trpimo za takimi budalami. Če se tok mal cenimo in ljubimo, zakaj bi nas pol oni ljubili? Prvo moramo sebe ljubiti, da bi nas kdo imel rad! Fantje pridejo in grejo, me smo pa zmeraj tu, same s sabo, do konca življenja. Samo sama sebi si lahko zvesta in sebe moraš imeti najraje, ker boš sama s sabo dokler boš živa!!!
Najbrž poznate ta komad
[/b]Me, myself and I
is all i got in the end
is what i found out
and there aint no need to cry couse
from now on I´m gonna be my own best friend!
SUZYYY
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SUZYYY »

lahka sam neki povem iz svojih izkušenj.....čisto vse kar te spominja nanj..od komadov, daril, telefonskih številk...vse moraš takoj vržt stran..oziroma pozabit...ne se več dobijat z njim ,ne ga klicat tud njemu prepovej...zapolni si čas da si čimveč v družbi kolegov, ber knjige, poskrbi za videz..nova frizura, nov style...da boš blestela v notranji in zunanju lepoti...čez čas bo lažje....saj to osebo ne boš videvala..niti vedla nič več o njemu....aja pa prepust se fantom da ti laskajo, pa bodi odprta za nove priložnosti....drgač sam čas celi rane....men je to pomagalo... sam je začaran krog....zato nočem bit nikol več zaljubljena..to boli
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

faaak...
poslušte tole punce... jest sm tko bla prepričana, da je konc. ja tud jest se delam nedotakljivo in močno ljubenica... :) pa me je en prjatu gledu kaj mi je, da sm dejansko jokala ko ena mala bebica.... ampak sem...
naslednje jutro je blo grozno, ker je bla postelja prazna, pa nism dobla lupčka za dobro jutro... ampak po 3 tednih je na nebu sijalo sonce, in kr vedla sm, da je to zame in da se ne smem pustit in bit spet žalostna (mogoče je bil sonce tm, ker sm jest ves dež spravila prejšnji večer skozi oči??)...
in sm šla k frizerju in spremenila frizurno (FUL spremenila, me eni sploh spoznal niso!)... ker sm narbla narest neki ZASE!
in k sm pršla domov me je klicu ce lahk pride do mene... sm misnla, da po svoje stvari...
najprej ga je skori kap k me je vidu... pol je pa reku, da je mal razmišlu, pa da bi rad tole nekak probal rešit, če bo šlo....

aaaa... in sm bla vesela... ne pa srečna... ker se bojim, da bo čez 2 meseca spet tukaj en poste... punce, mene spet ne mara...

ok, oba morva delat na razmerju, nimava velikih problemov, ampak en kup malih, k jih bova probala rešt, pa se čimveč pogovarjat... ampak če nau šlo... pač nau šlo... vem, da bom mal jokala, ampak na konc, bo spet sončka na nebu sam zame :)
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

iii jokica, tole je pa full lepo napisan :)
in ja, v vezi morta delovat obe strani, ne samo ena... ker tko pol ni nč...

se prav, sta zdj skupej, če sm prou dojela? :)
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

jokica sem vesela za vaju! Držim pestke, da bosta rešila nesporazumčke & skupaj čiiiimbolj uživala! :wink: :bussi:
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

Joj spet sm ful zamudila :eek: ...
Jagodka85 vidla sm un tvoj post k si napisala kaj je blo :( .A sta se od takrt še kej slišala?Pr men se je en mesec tko dogajal,da sm mu rekla da se morva pogovort in k sva se dobila sva bla celo noč skup kot da je use uredu in se nikol nisva pogovorila,ker enostavno nism mogla.To se zdej vleče že celo poletje in nej bi šla zdj za dva dni na morje,kjer upam da bo priložnost.Ok da ne bom zašla...lej če mu nisi povedala usega kar si hotla mu to povej,da bo vedu.Sicer pa jst ubistvu pr tvojem postu sploh nism razumela kaj je blo točno narobe,vrjetn nism dobr prebrala :oops: .Uglaunem jst držim pesti zate,da se čimprej use skupi reši in da boš kmal spet srečna.
SapraVeronika...je pr teb že kej drugač?Drugač se pa čist strinjam s tabo in razumem zakaj ga ne izbrišeš iz msnja.Jst tud laži prebolim nekoga če mam usaj mal stikov z njim.Tud zate še vedno držim pesti :)
Lubenica...ful si dobr napisala u predzadnjem postu in se strinjam s tabo in ful lepo da tko razmišlaš.
Jokica zate sm pa res FUL vesela,da se je use nekak uredil!Jst sm u podobni situaciji in tud jst se bojim da bo čez neki časa spet tko k prej :( .
Zvoncica kako je pa kej s tabo?Nč te ni slišat več u tej temi...jst se vm vrjetn kmal spet pridružim,ker se mi zdi da tole nikamor ne pelje.Enkrat sm šla že čez to in samo zarad tega sm prepričana da bo tud zdej uspel,tko sm tud prepričana da bo vam usem ratal pozabt,držim pesti pa upam na najbolš :)
Zaklenjeno