Matura [Združena tema]
-
- Kofetarica
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
- Kontakt:
Tiavanna napisal/-a:Dobro, da je moj zadnji predmet dramaturgija in da vse boli kur*c zanjo tko da ziher noben ne bo pole ukradu.![]()
Sicer pa - vsi, ki imate psihologijo - upam, da se bo vse srečno izteklo.
Tiavanna kam ti hodiš da maš dramaturgijo?? sliši se zanimivo, ampak se mi ne sanja kam to vtakniti...
glede ukradenih pol pa samo... :S
groza!! ni fer!!!
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
*ange|* napisal/-a:gemini...mislim, da si ti reševala pri sociologiji religijo...ane? Kako si rešila zadnje vprašanje? Al pa katera druga punca, ki je reševala religijo
dej spomni me kako je blo zadnje vprašanje? Jst se ne spomnim?
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
-
- Kofetarica
- Kontakt:
če se ne motim je bilo to tisto, če se da očitati vernost med moškimi in ženskami pa med raznimi sloji ali??
jaz sem dala da ne, zato ker se je z grafa samo dalo odčitati, kolko so verni oz če spljoh so verni in kolko hodijo v cerkev ne pa kerega spola so oziroma kateremu družbenemu sloju pripadajo...
upam, da sem kaj pomagala
jaz sem dala da ne, zato ker se je z grafa samo dalo odčitati, kolko so verni oz če spljoh so verni in kolko hodijo v cerkev ne pa kerega spola so oziroma kateremu družbenemu sloju pripadajo...
upam, da sem kaj pomagala

MsN napisal/-a:evie napisal/-a:Adijo pamet...kk se to sploh lahk zgodi?No, upam da jutri tiste rezervne naloge pri nemščini ne bodo težje...
In kak ves, da so orginali bili lazji? Da nimas ti prstov vmes![]()
No, pa nisem mislila v takem smislu...

Eh, drgač pa...glih zdej neki gledala na 24 ur tega predsednika rica pa kao, da se bojo jutri na izredni seji odločil kaj naredit s psiho... Bedarija vse skup pa upam, da se dobr konča...

-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Emmm...a ni blo vprašanje kao: če se da s slovenskih raziskav al neki v tem smislu videt, če je večja religioznost med moškimi/ženskami in med sloji? neki v tem smislu...jst sm napisala, da ja in pol napisala...pač da so ženske bol religiozne in da so nižji sloji bol verni...bla bla...Baje je neki o teh raziskavah v knjigi... Nevem...sam tole vprašanje se ni nanašalo na podane vire? ali pač?
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
legally blonde napisal/-a:A fizke ni mela nobena?
Men so se strukturirane zdele smesno lahke, pr prvi poli, k je za obkrozvat, se je pa vidl, da se nism lih najbols naucila teorije ... Bomo vidl, upamo na najboljs
js tudi mela fiziko...sam meni so se zdele naloge za jokat, ne za smejat

-
- Kofetarica
- Kontakt:
*ange|* napisal/-a:Emmm...a ni blo vprašanje kao: če se da s slovenskih raziskav al neki v tem smislu videt, če je večja religioznost med moškimi/ženskami in med sloji? neki v tem smislu...jst sm napisala, da ja in pol napisala...pač da so ženske bol religiozne in da so nižji sloji bol verni...bla bla...Baje je neki o teh raziskavah v knjigi... Nevem...sam tole vprašanje se ni nanašalo na podane vire? ali pač?
ej ne vem, tudi vidi so bili slovenska raziskava, če se ne motim... ma ne veeeem.. :S
kaj bo bo... upajmo na najboljše
MissBitch napisal/-a:*ange|* napisal/-a:Emmm...a ni blo vprašanje kao: če se da s slovenskih raziskav al neki v tem smislu videt, če je večja religioznost med moškimi/ženskami in med sloji? neki v tem smislu...jst sm napisala, da ja in pol napisala...pač da so ženske bol religiozne in da so nižji sloji bol verni...bla bla...Baje je neki o teh raziskavah v knjigi... Nevem...sam tole vprašanje se ni nanašalo na podane vire? ali pač?
ej ne vem, tudi vidi so bili slovenska raziskava, če se ne motim... ma ne veeeem.. :S
kaj bo bo... upajmo na najboljše
geeeeemiiiiiiiiniiiiiiiiii...help us here...mejbi se pa ona kej bolš spomne kaj je pisalo

Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
evo men tud ni blo čist jasn. mislm d je pisalo iz slovenskih raziskav..in upam d je blo mišleno tist iz tizga kar je blo pod viri. ker če ne pol je šlo pa ful za bedno zavajanje.. ker tam pr virih je pisalo neki raziskave slo. religioznost 

Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
in me prideš nežno krast
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska