Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Ja, to ja,
vendar samo eno polo, mislim, da 2. pri nemščini,
ne bojo celega maturitetnega preizkusa iz nemščine menjali.
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

Tiavanna napisal/-a:Dobro, da je moj zadnji predmet dramaturgija in da vse boli kur*c zanjo tko da ziher noben ne bo pole ukradu. :wink:
Sicer pa - vsi, ki imate psihologijo - upam, da se bo vse srečno izteklo.

Tiavanna kam ti hodiš da maš dramaturgijo?? sliši se zanimivo, ampak se mi ne sanja kam to vtakniti...

glede ukradenih pol pa samo... :S
groza!! ni fer!!!
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Mislim, da se tisti gimnaziji reče Umetniška gimnazija, je pa v NG.
Verjetno obstaja več smeri znotraj programa.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Je umetniška gimnazija ja...Bolj natančno Dramsko gledališka. :)
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

gemini...mislim, da si ti reševala pri sociologiji religijo...ane? Kako si rešila zadnje vprašanje? Al pa katera druga punca, ki je reševala religijo :)
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

*ange|* napisal/-a:gemini...mislim, da si ti reševala pri sociologiji religijo...ane? Kako si rešila zadnje vprašanje? Al pa katera druga punca, ki je reševala religijo :)

dej spomni me kako je blo zadnje vprašanje? Jst se ne spomnim?
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

če se ne motim je bilo to tisto, če se da očitati vernost med moškimi in ženskami pa med raznimi sloji ali??

jaz sem dala da ne, zato ker se je z grafa samo dalo odčitati, kolko so verni oz če spljoh so verni in kolko hodijo v cerkev ne pa kerega spola so oziroma kateremu družbenemu sloju pripadajo...

upam, da sem kaj pomagala :)
Uporabniški avatar
evie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a evie »

MsN napisal/-a:
evie napisal/-a:Adijo pamet...kk se to sploh lahk zgodi? :eek: No, upam da jutri tiste rezervne naloge pri nemščini ne bodo težje... :?

In kak ves, da so orginali bili lazji? Da nimas ti prstov vmes :twisted: :lol:

No, pa nisem mislila v takem smislu... :) Za kako me pa maš, a? :twisted: :wink:

Eh, drgač pa...glih zdej neki gledala na 24 ur tega predsednika rica pa kao, da se bojo jutri na izredni seji odločil kaj naredit s psiho... Bedarija vse skup pa upam, da se dobr konča... :roll:
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

A fizke ni mela nobena?
Men so se strukturirane zdele smesno lahke, pr prvi poli, k je za obkrozvat, se je pa vidl, da se nism lih najbols naucila teorije ... Bomo vidl, upamo na najboljs :)
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

Emmm...a ni blo vprašanje kao: če se da s slovenskih raziskav al neki v tem smislu videt, če je večja religioznost med moškimi/ženskami in med sloji? neki v tem smislu...jst sm napisala, da ja in pol napisala...pač da so ženske bol religiozne in da so nižji sloji bol verni...bla bla...Baje je neki o teh raziskavah v knjigi... Nevem...sam tole vprašanje se ni nanašalo na podane vire? ali pač?
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
T3JKA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T3JKA »

legally blonde napisal/-a:A fizke ni mela nobena?
Men so se strukturirane zdele smesno lahke, pr prvi poli, k je za obkrozvat, se je pa vidl, da se nism lih najbols naucila teorije ... Bomo vidl, upamo na najboljs :)

js tudi mela fiziko...sam meni so se zdele naloge za jokat, ne za smejat :roll: nevem,upam da bom nardila.ker se nism čiiiiiist nč učila :(
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

*ange|* napisal/-a:Emmm...a ni blo vprašanje kao: če se da s slovenskih raziskav al neki v tem smislu videt, če je večja religioznost med moškimi/ženskami in med sloji? neki v tem smislu...jst sm napisala, da ja in pol napisala...pač da so ženske bol religiozne in da so nižji sloji bol verni...bla bla...Baje je neki o teh raziskavah v knjigi... Nevem...sam tole vprašanje se ni nanašalo na podane vire? ali pač?

ej ne vem, tudi vidi so bili slovenska raziskava, če se ne motim... ma ne veeeem.. :S

kaj bo bo... upajmo na najboljše
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

MissBitch napisal/-a:
*ange|* napisal/-a:Emmm...a ni blo vprašanje kao: če se da s slovenskih raziskav al neki v tem smislu videt, če je večja religioznost med moškimi/ženskami in med sloji? neki v tem smislu...jst sm napisala, da ja in pol napisala...pač da so ženske bol religiozne in da so nižji sloji bol verni...bla bla...Baje je neki o teh raziskavah v knjigi... Nevem...sam tole vprašanje se ni nanašalo na podane vire? ali pač?

ej ne vem, tudi vidi so bili slovenska raziskava, če se ne motim... ma ne veeeem.. :S

kaj bo bo... upajmo na najboljše

geeeeemiiiiiiiiniiiiiiiiii...help us here...mejbi se pa ona kej bolš spomne kaj je pisalo :D
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

evo men tud ni blo čist jasn. mislm d je pisalo iz slovenskih raziskav..in upam d je blo mišleno tist iz tizga kar je blo pod viri. ker če ne pol je šlo pa ful za bedno zavajanje.. ker tam pr virih je pisalo neki raziskave slo. religioznost :?
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

sam tok bom rekla......d so na ricu prov u p...., ker rata enim d ukradejo pole...a dj sam nehajo nj pol s tistimi scenami kao ko majo vse dobr varovan.....yeah wright :evil:
Zaklenjeno