Slike vaših nohtov
-
- Debatorica
mene so pa čist obnorel china glaze lakci, hvala gejba
zanimive barve, dobra obstojnost, cena je v redu...se mi zdi da se jih ne da primerjat z drugimi lakci. ravno včeraj sem si naročila rumenega, turkiznega in svetlo zelenega. nikoli si nisem mislila da mi bodo všeč tudi tako divje barve. prej sem bila vedno za bolj "normalne" barve
bom objavla še kakšno slikco.

zanimive barve, dobra obstojnost, cena je v redu...se mi zdi da se jih ne da primerjat z drugimi lakci. ravno včeraj sem si naročila rumenega, turkiznega in svetlo zelenega. nikoli si nisem mislila da mi bodo všeč tudi tako divje barve. prej sem bila vedno za bolj "normalne" barve

bom objavla še kakšno slikco.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Js sem z Essence na splošno zadovoljna, sploh z unimi Jelly Baby. Tele SYF so mi veliko slabši, sploh kar se obstojnosti tiče. Tudi She so mi super. Te lakce živih in odkačenih barv ponavadi vedno kupim cenejše, ker jih imam le za tu in tam čez poletje.
Umirjene varjante, beri prozoren, rahlo bleščičav kožni do rozno bel odtenek pa ponavadi kupim za malo več denarja, ker jih več uporabljam in posledično pričakujem daljšo obstojnost in tako.
China Glaze pa so tud meni do sedaj najbojši...no, čeprav imam samo enega ampak sem navdušena
Umirjene varjante, beri prozoren, rahlo bleščičav kožni do rozno bel odtenek pa ponavadi kupim za malo več denarja, ker jih več uporabljam in posledično pričakujem daljšo obstojnost in tako.
China Glaze pa so tud meni do sedaj najbojši...no, čeprav imam samo enega ampak sem navdušena

Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
-
- Cosmopsiho
Manhattnov lakec mi je všeč.
Moj današnji izbor je Stargazer - 246.
Moj današnji izbor je Stargazer - 246.