This could be PARAA PAARAAA PARADISE. WOOOOOOOOUOOOUUUOOOO.
paraa..paradiseee.. obsedena s tem komadom. Včer ko sm na bus čakala dobre pol ure, mi je ta komad pregnal dež in ogabne mimoidoče voznike <3
Ja pa kaj še. Ta komad bi mi kvečjemu zamoril vse še bolj.
Ogabni vozniki so tisti, ki
a.)ves čas ko se vozijo mimo postaje buljijo k budale
b.)se furajo še počasnej nalašč in buljijo ko budale
c.)buljijo v kombinaciji s trobljenjem
Neštetokrat sm že opazovala to..če tip sedi na avtobusni postaji, eh..ženske ne gledajo. Moški pa že na kilometer zaznajo *** in se spremenijo v opice. Edini, ki niso zgoraj našteti dripci, so 70+.
Ne. Sem prav hotla dopisat, da ni važn sploh kako baba zgleda jao to lahk iz lastne izkušnje povem - oblečena k drek= oblečena super fino = isto št. gledalcev. Važn, da je baba! In itak, da jih gledam, kam pa naj buljim..v tla?
ok priznam, a veš kje js pogledam na busno postajo, pr tobačni. k sm tm vedno hodu dam iz šole, pa mi je to kr neki ostal da vedno pogledam,če koga poznam...
v zdejšnjih časih folk gleda v mobitele in sploh ne vidi unga zravn.
sam je res tko, da zgleda, da bi tipi naskočil vse kar leze in gre...ni važn, sam dej. :S
veš kam sm zdele zašel...na irc in vidm da je celo cosmo kanal
google translator itk najvecje zlo ever.. teta zadnjic dobla en sodni prevod, ki je bil fulful cudn.. in je dala originaltekst v ta translator.. in ji je vrglo prakticno identicni tekst ven. priceless (oziroma v tem primeru expensive joke )
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche