Glede na to da ima lunetka garancijo 5 let = 60 mesecev in četudi računaš da daš za vložke/tampone mesečno cca. 3€ (toliko sem porabila jaz, ko sem si preračunavala, če se mi splača v to nabavo), se ti povrne v 10h mesecih. 10 mesecev < 60 mesecev. Meni je to ful logična računica.
Tudi če daš za najbolj cheap bastard vložke/tampone mesečno 1€, je to v 5letih 60€, kar je 2x toliko kot je cena lunetke. Že res da nek orto prihranek v tem primeru ni - za povprečno konzumerko dandanes, dare I say - zame, ki sem pa po srcu cheap bastard Žid, pa bi že to bil omembe vreden prihranek.
Ampak vsak je svojih financ minister....
Pa tega z vstavljanjem in prekuhavanjem res ne razumem.... Mene vstavljanje in prekuhavanje 1x mesečno skupaj vzame manj časa kot iskanje vložka/tampona po torbici/v kopalnici/kjerkoli, uporabljen tampon/vložek odstranit, temu primerno zapakirat in odvržit v smeti, pa vzet drugega, ga odpakirat, namontirat, se ''očedit'' ker poca od vložka pusti vse zamazano, da ne omenjam ponoči ko mi je ponavadi kaj steklo tam ko ni treba, pa je blo treba menjat hlačke, pižamo itd...
Men je lunetka res top. Pa sem bila na začetku, ko sem čula za to čudo ful skeptik pa se mi je zdelo tud ful navgravžno in zamudno..... Zdej pa si niti predstavljat ne morem, da bi se mogla še z vložki in tamponi spet ubadat.... Tak da ko gre tale lunetka v maloro, sledi takoj nakup nove