sj tale drobiž bo pa porabil itak za odvetnike Res nevem, kdo bi njemu dal otroke, glede na to kakšen kreten je. Pomoje se Britni ni treba nč bat zaradi otrok, ker kot prvo je ona mati, kot drugo ima tolko denarja, da lahko kupi sodnike , in kot tretje Kevin ne zna skrbeti niti zase
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
Ja no, če mu že prva žena al punca ni dala otrok (ker jo je zapustu zard Britni) ne vem, zakaj bi sodnik razsodu kakorkol drugače, kot v prid Britney. Po eni strani bodo otroc res bolj prepuščeni varuškam, če misl ona spet štartat kariero, ampak pr Kevinu jih bo pa kdo pazu, ko bo oči nekje v strip klubu pil?
ej če bi mu pa britney dala teh 24 miljonov, pa sploh nebi mela več besed...mah, da se poroči z njim, mladostniška napaka ampak da bi mu še plačala nekaj kar mu definitivno ne priprada... no, očitno je vsaj malo pametna (ona ali pa njeni odvetniki...)
Don't tell me not to fly, I've simply got to! Who told you you're allowed to rain on my parade?
Jao Britni... No sej smo prčakoval kj takega, kdo se pa danes ne snema med seksom a kaj? Sej če je tko posneto kot je bla una njuna reality stvarca, bo bedno
Ampak tole...
Zakon s Kevinom je Britney stal okoli 45 milijonov dolarjev.
očitno je samo zapravlu a kaj, pa ona tud... joj v dveh letih tok dnarja... eni to znajo
Frenkie napisal/-a:Škoda k ni ostala z Justinom skp On ne bi bil tak kreten kot je Kevin.
to res ni, ampak če bi bla pa onadva skupi, bi bla pa Britney Justinu kot Kevin Britney... sj je mela pol skoz take k je šla z Justinom narazn - js njemu kr Cameron prvoščm