Meni osebno je tako grozno videti moškega manjšega od ženske. Jaz enostavno nebi mogla biti z moškim, ki je manjši od mene. My hun je višji od mene ene 20 cm in prav lepo paševa skupaj.
Mene osebno bi motilo, če bi bil tip res manjši od mene. Ne moti me, če je enak, vendar raje imam, če je večji. Sicer pa glede na to, da ne sodim ravno med velike ženske, merim namreč cca 165 cm, bolj redko naletim, da je tip manjši od mene
Mi2 sva slabih 20cm razlike Men se zdi lih prou..Tut, če kake petke kdaj slučajno obujem paše skup Drgač pa mene bi ful odbijalo met manjšega tipa..Sej morš met že srečo, da ti je ušeč nekdo k je manjši od 170 (tip namreč)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
jaz mam tud rada tipe, ki so full višji od mene. jaz sem 173, tak da bi kakih 190 al pa več kar pasalo =) sem tud že zavrnila tipa ker je bil manjši od mene enih 10 cm, ker pač mislim da nebi šlo to pr men, bi se počutla kot ena velikanka, full ogromno, drgač pa je bil fajn dečko, če bi le bil višji. =)
Tisoč in tisoč zvezd je nad nami, tisoč in tisoč zvez med nami, da gre po svetu - rama ob rami - svetloba z nami.
Jaz bi se tudi zlagala, če bi rekla, da mi višina ni ravno pomembna.
Ne predstavljam si ravno, da bi bil tako velik kot jaz ali manjši (kar bi blo skorajda nemogoče), ampak vseeno Kakšnih 20 cm večji bi bilo ravno prav