Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

kolko cajta se pa ponavadi pr vas čaka na glawno vožnjo?pr nas je minimalno 1 mesc in pow--->nenormalno!!
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

pr moji frendici je tko, d je mela 8.3. republiške in tkrt je dobila datum za glavno (seveda): 20.4.2007! do tkrt pa se znajdi kukr veš in znaš...in pr useh tko...eni k so delli en tedn za njo republiški, so dobili datum za glawno vožnjo komi sred maja :?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Jst mam dons ob 9h vožnjo..še nikol nism po snegu :( No sj bom vsaj vidla kako je :)
MoJcHyKa drgač mam kr uredu vtise,sam sm pa tja se mal ustrašm pa me kr mine volja po izpitu...k pomislm česa vsega se morm še naučit...[/b]
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

wiii....nardila drzavne cppje!V prvo :lol:
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

Čestitke tudi z moje strani :D upam, da bo ti šlo samo še tako naprej ;)
drgač pa pri nas čakaš za glavno vožnjo od 14 dni do 1 mesec, če padš pa nekako pridš šele čez 1 mesec notr, odvisn...
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Jaz sem cakala na glavno voznjo (oz. se cakam :) ) 3 tedne
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

No jaz tudi čakam na glavno, naj bi jo imela hmali... :? sicer pa sam upam, da naredim, da bo vsaj ena skrb manj ;)
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Heh, men se je clo ratal spravt k temu .. Zdej mam 12 ur.
V četrtek še dve .. Počasi pa bo. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka

a

Neprebrana objava Napisal/-a aymee »

no js mam pa jutr ze v 6 glavno voznjo.. pa mam ful slb filing.. :?
platoonSLO
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a platoonSLO »

Jao, ta tedn bi moral met glavno vožnjo ob 8h zjutraj, pa so mi babe v NM občini prestavle na 7h. Madona, kje si to videl, pa še nisem iz NM in rabm 45min z vlakom. Bi jim dal jst birokracijo...
Zdej mam prestavljeno na drug tedn.

Drugač pa tlele v NM majo kr ene druge fore k v Lj. Recimo to, da moraš ko greš na levi pas, pogledat tudi čez ramo, kar sem v Lj. delal samo če sem šel na desni pas. Potem me uči, da če mi kdo pokaže oz. me spusti naprej četudi ima on prednost je to vse ok. V Lj. sem slišal, da se tega ne sme in rukneš na glavni zarad tega. Potem sem tudi prvič slišal za to, da se če imaš oviro in voziš po levi strani, da moraš imel leve žmigavce skoz pržgane. Isto če voziš po prehitevalnem pasu. Jao zdej nevem al sm jest mu zanič inštruktorja v Lj. al majo v NM kr ene svoje fore (brezvezne).
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Uh pol mam fore :D Ma na zivce mi gre, k te redkokdaj spustijo v prvo. In js ce nasledn teden ne naredim mi bo vse dol padl. :?
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka

a

Neprebrana objava Napisal/-a aymee »

a sj ubistvu sm si čist sama kriva, k sm zajebala parkiranje k sm ga sla ze stokrat..

ti k delas v novem mestu, pa si delu v lj, zakaj si pa su delat u nm?
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Spelina »

jz mislm, da če pa v 4., 5., 6. ne nardiš, je s tabo neki narobe in pač nisi namenjen za volan. verjamem, da maš tremo 1., v 2. bi že mogu vedt kako pa kaj in bit pozorn na napake k si jih naredu v 1. jaz bi dala prepoved vožnje tistim ki 4-6x padejo. sori, ampak res
in ja, dost jih v 1. nardi. vsaj folk k ga jz poznam, tisti pa k niso, so katastrofalni vozniki (so delali 4x in več)
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

fora usega je sam, da probaš bit čim mnj živčn in da se čimbolj sprostiš, men je ratal u prvo, pa sm bla ful živčna pred tem pa cele nočne more sm mela, sam pol k sm nardila sm bla tok srečna da joj :D
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Mah smotan je, ker vem da bom zivcna in bom zafrknla. Pa samo 3x sem bla na avtocesti in me je res mal strah :?
Zaklenjeno