Izpit za avto
- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kraj: Logatec
- Kontakt:
Heh, men se je clo ratal spravt k temu .. Zdej mam 12 ur.
V četrtek še dve .. Počasi pa bo.
V četrtek še dve .. Počasi pa bo.

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
- Sramežljivka
Jao, ta tedn bi moral met glavno vožnjo ob 8h zjutraj, pa so mi babe v NM občini prestavle na 7h. Madona, kje si to videl, pa še nisem iz NM in rabm 45min z vlakom. Bi jim dal jst birokracijo...
Zdej mam prestavljeno na drug tedn.
Drugač pa tlele v NM majo kr ene druge fore k v Lj. Recimo to, da moraš ko greš na levi pas, pogledat tudi čez ramo, kar sem v Lj. delal samo če sem šel na desni pas. Potem me uči, da če mi kdo pokaže oz. me spusti naprej četudi ima on prednost je to vse ok. V Lj. sem slišal, da se tega ne sme in rukneš na glavni zarad tega. Potem sem tudi prvič slišal za to, da se če imaš oviro in voziš po levi strani, da moraš imel leve žmigavce skoz pržgane. Isto če voziš po prehitevalnem pasu. Jao zdej nevem al sm jest mu zanič inštruktorja v Lj. al majo v NM kr ene svoje fore (brezvezne).
Zdej mam prestavljeno na drug tedn.
Drugač pa tlele v NM majo kr ene druge fore k v Lj. Recimo to, da moraš ko greš na levi pas, pogledat tudi čez ramo, kar sem v Lj. delal samo če sem šel na desni pas. Potem me uči, da če mi kdo pokaže oz. me spusti naprej četudi ima on prednost je to vse ok. V Lj. sem slišal, da se tega ne sme in rukneš na glavni zarad tega. Potem sem tudi prvič slišal za to, da se če imaš oviro in voziš po levi strani, da moraš imel leve žmigavce skoz pržgane. Isto če voziš po prehitevalnem pasu. Jao zdej nevem al sm jest mu zanič inštruktorja v Lj. al majo v NM kr ene svoje fore (brezvezne).
jz mislm, da če pa v 4., 5., 6. ne nardiš, je s tabo neki narobe in pač nisi namenjen za volan. verjamem, da maš tremo 1., v 2. bi že mogu vedt kako pa kaj in bit pozorn na napake k si jih naredu v 1. jaz bi dala prepoved vožnje tistim ki 4-6x padejo. sori, ampak res
in ja, dost jih v 1. nardi. vsaj folk k ga jz poznam, tisti pa k niso, so katastrofalni vozniki (so delali 4x in več)
in ja, dost jih v 1. nardi. vsaj folk k ga jz poznam, tisti pa k niso, so katastrofalni vozniki (so delali 4x in več)