Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Jagodka res je...nesme ti bit žal ker potem bi mela še vseen en upanje, da bosta pa mogoče le še skupaj in bi mučla samo sebe...sedaj vsaj veš na čem si čeprav bi ti želela da sta skupaj...
Neki slabga je zmer za neki dobrga...

Dreugače pa nikakor pa ne smeš v sebi tiščat bolečine ampak se odpri nam k te poslušamo...

:bussi:
Mislim nate :wink:

lubenica...jah nekateri tipi so obupni...žal mi je da nimaš take sreče ampak sreča vedno enkrat pride in z njo en fant, ki mu lahko zaupaš...ta soseda je res dobra da je vse lepo ti priznala...lahko bi bla taka p*** in to z njim delala ter tebe za hrbtom vlekla za nos...
Boš vidla enkrat bo vse lepše...

Vsem nam skupaj...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

jah... dans se je pa men zgodl... oz. učer zvečer....
ne morm vrjet...
ne no...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

jokica, kaj je pa blo?

em, ja... saj vem, pr čem sm... sj pravjo... resnica boli in to drži... sj upala nism kej preveč... sam k vem, da se mava rada, pa mi ni jasn zakaj more bit pol tko k je... ni mi jasn spljoh!!!

ma ja, sj vem... sj bom še zmer tle gor jamrala, zato k mi je pol pač lažje... če koga mot, nj pa ne bere :)

tigi, a sta se vidva že pogovorla?

hvala punce še enkrat za vse :bussi:
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Jagodka ne nisva se še pogovorila ker se nisva nič videla...nočem se pa o tem pogovarjat po mobitelu ker bi rada vidla njegov obraz in mimiko...

Ja drugače pa želim, da se čim prej vidiva in tako mu bom lepo omenila...upam, da bo pozitiven odgovor če ne bova pa sam prijatelja...oz. miva sva lahko samo kolega še...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

ej se sama ne vem točn ka je blo...
se morva kao se pogovort...
sam ne morm vrjet da se to dogaja... k sm dejansko misnla... :cry:
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

tigi, upam, da se bosta čimprj vidla, pa pogovorila :) ampak tko, da bosta skup :)

jokica, tud zate upam, da se bosta pogovorla v tvoje dobro... sicer ne vem, kaj je blo, ampak resnično upam, da se bo vse uredilo... razn, če ni kej zares hudo narobe :?
@nchłk@
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a @nchłk@ »

js sm pa šla pred kratkim narazn z nekom, s katerim sem bla eno leto, kar je za moja leta (16) res velik. Bil je moj prvi resn fant in res sem se navezala na njega. Full je vredu fant...romantičn,prijazn,luštn...vse kar si punca lahko želi. Sam problem je, ker js nisem taka da bi mi blo te ne vem kak všeč. Vedno se nekak ohladim ko vidim da me ma fant res rad in bi nardil vse za mene. Mam pač rada izzive. No in tak sem tut zdej js končala. Sej je full bogi zdej; skoz mi rožice nosi in to...ampak za mene je konec. Rada ga mam pa še vedno ampak ne tak, da bi blo z njim. Premlada sma še za tak resno zvezo. Ampak on se mi zdej full smili ker me skoz kliče,piše,rožice nosi pa to... Ne vem kak mu nej dopovem da ne boma več skupi. Kakšen predlog?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

em, pomoje bi blo najbolš, da ga ignoriraš... bo za moje pojme najhitrejš dojel, da pr teb nima kej več iskat... lh mu pa rečeš-sevede, če ti je do tega-da bi bla pač samo prjatlca z njemu... nč več... da ga nimaš rada kot tipa, ampak kot prjatla... da se ne vidš več z njemu, da še nisi prpravlena na resno zvezo...
@nchłk@
Sramežljivka
Sramežljivka

ja...to mu skoz govrim! Ignorirat ga je pa težk, ker je skoz tam kot js. Še ko grem vn se vedno tam pojavi. Zdej so že njegovi frendi na moji strani. :? Pa ko se kej pogovarjama...in mu rečem da ga nimam več rada kot fanta mi vedn reče da on ve da ga mam, pa da me dobr pozna...prav tečn je že!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ajoj, ta tip se pa ne da kr tko :? ma, bo že dojel, da ga nočš več... upejmo, da čimprej ane :)
@nchłk@
Sramežljivka
Sramežljivka

ne ne...je kr orng že :D pa sei...enkrat bo minal :cool: upam da čimprej :)
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

jagodka, jokica in lubenica, žal mi je... druga ne vem kaj naj rečem...

jagodka, pa itak da boš še naprej delila z nami svoja občutja, bzv v sebi držat.
tale cosmo forum je en tak on line terapevt. men vedno pomaga... sicer sem sama trenutno v enem takem čudnem razpoloženju, ko niti ne vem kaj bi sama s sabo, ampak se bo tut to rešlo. se beremo.

rada vas mam! :bussi:
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

to je pa res motorola, se kr strinjam..

recimo nazadnje, je mene spet primlo, da bi kako bedarijo nardila.. pa sm rajš prišla sem, se malo izpovedla & je blo kr malo laži..
ful so mi pomagali tut pogovori na msnju z jagodko in fallen angel (punci sta zlati :bussi:) sam mi zdej neki nagaja msn :(

ne zadržujte tega v sebi, noben vas ne bo tu obsojal (če bo kdo ga pa kr natepemo :D), tu smo sam zato da vam pomagamo oz. to vsaj poskušamo :bussi:
pa žal mi je lubenica in jokica.. čas bo tisti ki bo zacelil vse rane, jz sm zdej po skoraj enmu mesecu dost bolš.. čeprav se večkrat spomnem vsega pa ko me kaj pikne, grem na zrak al pa s kako kolegico na kafe.. in je spet bolš.. držita se tud vidve :*
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

se mi je zdelo, da sem še eno pozabla.. veronika, tut tebi želim, da bi se vse porihtalo tak ko treba. pa sej vem, da v času prebolevanje je zadnje kar hočemo slišat tiste zlajnane besede: sej bo... ampak v bistvu je res.
men je dosti lažje recimo tu gor nekaj napisat, pa sej v živo tut pojamram, samo pol se mi zdi, da že najedam. včasih sem mela tak, da sem kr v word pisala, kaj mi je na pamet padlo. pa bom menda spet začela. pa fajn je druga mnenja prebrat, tak da pol res vidiš, da nisi sam v tem. v glavnem, punce moje, ratalo nam bo. skupaj :D

:bussi:
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

motorola napisal/-a:jagodka, pa itak da boš še naprej delila z nami svoja občutja, bzv v sebi držat.
tale cosmo forum je en tak on line terapevt. men vedno pomaga... sicer sem sama trenutno v enem takem čudnem razpoloženju, ko niti ne vem kaj bi sama s sabo, ampak se bo tut to rešlo. se beremo.

rada vas mam! :bussi:

ja, res je... tale forumček mi je prou všeč... k vidm, da nism edina v tem... na žalost... ampak vem, da me pač tiste, k so tud nehale s tipom, razumejo...

sapra, teb sm pa že rekla, da če boš karkol rabla, veš kje me najdeš... no ja, tud za ostale vela, da če se bo kkšna hotla pogovort, da mi lh pove, pa bom pridno poslušala :) pa pomagala po najbolših močeh...

upam, da bodo tud za nas, k trpimo pršli bolši časi... da bomo veseli, srečni, polni optimizma... ja, spet sanjam :)

rvm :bussi:
Zaklenjeno