Vegetarijanstvo
beveg55 a ti boš svet rešila pred propadom al kaj?

Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 20. Jul. 2010 8:40, skupaj popravljeno 1 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
- Cosmopsiho
Elle.* napisal/-a:Ok, vrjamem da si bolj vesel in dobre volje, ko poješ celega mastnega odojka.
Mimogrede... Odojek, če je pravilno vzrejen potem pa še pravilno spečen, sploh ni masten.

In ne...ni je vegetarijanske jedi, ki bi se po okusu lahko primerjala z dobro pripravljenim zrezkom ali čim podobnim...

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
McLarnovc napisal/-a:Elle.* napisal/-a:Ok, vrjamem da si bolj vesel in dobre volje, ko poješ celega mastnega odojka.
Mimogrede... Odojek, če je pravilno vzrejen potem pa še pravilno spečen, sploh ni masten.![]()
In ne...ni je vegetarijanske jedi, ki bi se po okusu lahko primerjala z dobro pripravljenim zrezkom ali čim podobnim...
Men sam lepo zgleda v kakšnih restavracijah ko res u nulo zrihtajo, da zgleda nwm kok dobro. Sam okus mi pa ne paše..

Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
-
- Cosmopsiho
Nism tko mislila.
Pač nwm, doma zmeraj lepo dišijo, zadnič sm bla pa v bolnci, pa sm dobila puranji zrezek, pol pa še enga k mislim da je biu svinjski, pa sta smrdela, kot da so ju hranli skupi s črevi.
Pa nism bla na nobeni dieti v bolnci, tko da niso bli na nwm kašn čudn način pripravljeni..

Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
- positive vibration
- Cosmofrik
McLarnovc napisal/-a:positive vibration napisal/-a:^^seveda vidišMoja lastna teta redi piščance za Perutnino Ptuj.
Prav rad bi videl piščance pri 40 stopinjah ja....Ne nabijaj...
Kaj pa misliš, da majo klimatizirane prostore

Ok, ne garatniram za cifro 40, vem pa, da je svinjsko vroče. Sem občutla na lastni koži, ko sem jih pomagala naložit.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
- Cosmopsiho