bejbika napisal/-a:joj ker smrad je zdej v diskotekah nein
ves ta švic, ceneni parfumi, smrdljive noge ... hočem, da se prepoved umakne, ker bodo diskoteke postale smradoteke, kavarne pa smradarne
Dej bejbika ne pretiravaj ker se samo smešiš. Veliko zahajam v lokale in razne diskoteke, in v vseh teh letih še nikoli nisem zavohal nikogaršnje smrdljive noge... ne vem kje si se ti plazila po lokalu, da si takšne stvari zavohala. Če bi bil to res tak ekstrem, kot sama navajaš, potem bi takšne vonjave vohali tudi drugod, npr. v nakupovalnih centrih in ostalih zaprtih prostorih, ampak začuda jih ne. Ravno tako kot tebi smrdi švic, meni smrdijo čiki. Ni mi pomemben toliko vpliv na zdravje. Ampak že samo zaradi tega odurnega zadušljivega smradu je dobro, da so kajenje iz javnih prostorov končno odstranili.
bejbika napisal/-a:raje voham cigaretni dim kot pa švic ... od cigaret mi vsaj ni slabo, švic me spravlja pa na rob bruhanja
Jst sm pa ravno zaradi cigaretnega dima nemalokrat moral it na svež zrak, ker po 3 urah neprestanega vdihavanja tolikšne količine dima, ti vsekakor enkrat prisede. Celo en moj kolega, ki je kadilec, je moral it ven, ker tisto kar smo parkrat doživeli v nekaterih lokalih ni blo za zdržat.
Če si kadilec je logično, da raje vohaš tisti dim, kot ostale vonjave. Ampak meni osebno je dim neprimerljiv smrad, in zato veliko raje voham cheep parfume in razne vonjave od alkoholnih pijač, kot cigaretni dim, ki ima poleg trenutnega smrada za posledico tudi to, da mi še naslednji dan smrdijo cote po njem. Cote pa so imune na duh po pijači (razen če se ne poliješ) in parfumih.
*purple* napisal/-a:vsak zakon ima tudi slabe plati in slaba plat kadilskega zakona je smrad po švicu in ostalih delih telesa.
Ej res si "biser" inteligence

Gremo zasmradit lokal z nečem drugim, samo zato, da se bo švic izničil. To je isto, kot če bi se jst prešvican našprical s parfumom, z namenom da prekrijem prvoten smrad!
Jochie napisal/-a:dragi moj, če si nagnjen k pretiranemu potenju, ne boš oblekel kakšne sintetično elastan ali kaj jaz vem kakšno oprijeto majčko ampak boš oblekel nekaj iz naravnih materialov. poleg tega boš imel s seboj kaksne osvežilne robčke in deodorant ter na se na vsake toliko časa obrisal pod pazduho ter deodorant uporabil.
Vse je odvisno od tega koliko časa se zadržiš v lokalu. Če si tam 2 ali 3 ure, ti bo mogoče majca iz naravnih materialov še pomagala. Prav tako bo deodorant še ohranil svojo funkcijo. Vendar če nekdo prežura in preskače celo noč v diskoteki, mu nič več, razen tuša, ne pomaga. Prekrivati švic z deodorantom na vsake tok minut pa je svinjarija, da je ni večje.
Večina kadilcev je ugotovila, da je ta zakon dobro urejen za vse. Tulijo še samo tisti kadilci, ki so nespametni in se jim ne da nič dopovedat. Idite tulit v kozji rog, mogoče vas bo tam kdo uslišal, mi smo vas že nehali poslušat in vaše blejanje skoz eno in isto.
Jochie napisal/-a:upam, da bo naslednji zakon ukinitev diesel avtomobilov...
Čist tipičen argument kadilcev! Nasprotniki zakona vedno privlečete ven še neke druge ekološke probleme in to mečete naprej, češ zdej pa se začnite tudi s tem ukvarjat. Ampak ok, če smo že pri tem... motorizacija vseeno naredi bistveno več za napredek kot kajenje