Kaj kuhate danes?
Re: Kaj kuhate danes?
Danes pa bo zelenjavna rižota in zelena solata
Danes bom sele naredila to piscancjo juho, ki sem jo hotela vceraj.
Vceraj je pa moj dal domace klobase in krvavico( od zivali od sorodnikov) v pecico, jaz na koncu pecenja nekaj ostankov listov glave ohrovta cez in smo jedli zraven se gorcico, rdeco peso in jaz rzen kruh.
Vceraj je pa moj dal domace klobase in krvavico( od zivali od sorodnikov) v pecico, jaz na koncu pecenja nekaj ostankov listov glave ohrovta cez in smo jedli zraven se gorcico, rdeco peso in jaz rzen kruh.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

Riz z zelenjavo, dimljemim tofujem in miksom azijskih omakic + sezam.
Plan imam pasto z omako iz passate, klobasami narezanimi na kolobarje, cebule., kaksno rdeco peso za zraven
Danes bo zelenjavna juha in testenine s smetanovo omako
Krompirjev golaž, za sladico pa krofi
Danes bom na hitro naredila lečino juho, sladica bodo krofi. Iz lokalne pekarne, sezona se je zacela, wish me luck, razneslo me bo.
The world is as you are.
če mi rata do štacune pridet bom za večerjo sladko kislo ribo delala če ne nevem kaj bom nardila kar nimam nič doma razen vložnin pa riža...
Rezance v smetanovi omaki in piscanec.
Sprememba plana, bo on naredil spinacne rezance z gorgonzolo danes, tako da jaz nic. Plus kaksna rdeca pesa zraven.
Sprememba plana, bo on naredil spinacne rezance z gorgonzolo danes, tako da jaz nic. Plus kaksna rdeca pesa zraven.