Kmetija
sam da je konec te kmetije. pa da se ne bodo slučajno spomnili še ene sezone nardit, kr to je najbolj katastrofalen šov ever.
špela je bla pa po moje kr dost plačana, da je vodila tole zadevo, čeprav se strinjam, da za to oddajo ni bla najbolj primerna. če smo že pri njej: meni ima ona tak lep žameten glas in jo je prov lepo poslušat na hitu, ko se vozim v službo, najbolj nor pa mi je njen smeh, res tko lep
pa tud luštna je in ne deluje mi zategnjeno. ne vem, če ste jo vidli na oddaji z jurijem in ladotom, ampak je bla špica in je bla ful nasmejana. in meni je boljše, da deluje resna in umirjena, kot pa da bi skakala tam neki pred televizijo. ne vem, no, takšna pač je in meni je super. za razliko od kmetije. bruh.
špela je bla pa po moje kr dost plačana, da je vodila tole zadevo, čeprav se strinjam, da za to oddajo ni bla najbolj primerna. če smo že pri njej: meni ima ona tak lep žameten glas in jo je prov lepo poslušat na hitu, ko se vozim v službo, najbolj nor pa mi je njen smeh, res tko lep

men je tut o.k... dost boljsa recimo kot osenarjeva (no sej bolj afnast kot je ona itak ze nobena ne more bit)
kdo je sploh zmagou na tem šovu?! js tut upam da se ponovi ker je prou bedast, oziroma nebi mela nc proti tut ce se ponovi, samo da ne krade prime time-a drugim dobrim serijam (ker pol zmer k je house al pa monk zaspim)

kdo je sploh zmagou na tem šovu?! js tut upam da se ponovi ker je prou bedast, oziroma nebi mela nc proti tut ce se ponovi, samo da ne krade prime time-a drugim dobrim serijam (ker pol zmer k je house al pa monk zaspim)

Zivljenje je piskotek!
tale kmetija se je pa čist po mojem okusu razpletla
... Cirila in Goran sta največ proftirala in prov je tko... čeprov mam Cirilo mal na sumu, da je Sergeju oblubla kšn eurček, k če ne res ne kapiram zakaj je biu tko pišmeuritičn pr odgovarjajnu
kar je pa voditlce tiče... Špela je bla prov fajn, nč preveč pa nč premal ni dala od sebe
... nasploh mi s svojo pojavo prov paše v tole Kmetijo ker je umirjena in preprosta oz. za razliko od vreščečih opic ala osenarca ni anoreksična in afnasta... tud na Hitu jih je fajn poslušat, vse po spisku

kar je pa voditlce tiče... Špela je bla prov fajn, nč preveč pa nč premal ni dala od sebe

The secret of success is consistency of purpose.
Ne, sj ne pravm, da mi je Osenarca všeč, ampak Špela mi je pa tud bla za vodenje resničnostnega šova preveč zategnena. Bog ne dej se mal (od srca) nasmejat, al pa kšn stavk, k se ga ni na pamet napiflala, vmes vržt. Očitn je tak človk, sj men je tud pr Bizovičarju in Zrnecu delovala ful nesproščeno. Drgač je blo pa tud men čudn, zakaj se Sergej v drugmu krogu ni tud mal potrudu
Bog ve, kva je blo za vsem tem.

Tud men se zdi Špela taka simpatična punca. Pa berem po teh forumih in je velik folka ne mara...eni so prov žaljivi (kao kuk je debela pa tako...). Men se pa sploh ne zdi napačna. Tud debela ni...ni nek koščen okostnjak, kot so ponavadi današnje voditeljce, ampak men se zdi to lepše. Na radiu je pa tud ful faca
Na splošno se mi pa zdi, da folk sam kritizira. Karkoli je, da vsi sam neki pluvajo pa žalijo ljudi, k jih niti ne poznajo... tkole anonimno so vsi tuk korajžni, da kr glava peče

Na splošno se mi pa zdi, da folk sam kritizira. Karkoli je, da vsi sam neki pluvajo pa žalijo ljudi, k jih niti ne poznajo... tkole anonimno so vsi tuk korajžni, da kr glava peče

Meni Špela drugač ni napačna. Ampak za voditeljico se mi zdi preveč naučena in toga. Kar se pa postave tiče - če uspe pretečt Ljubljanski maraton, potem svaka ji čast. Postva gor al pa dol, ima več kondicije kot jst, to pa tud neki šteje.
Aja, pa še to - se mi je pa Špela vseeno zdela bolš kot v lanski Kmetiji. Mogoče pa še bo neki iz nje...
Aja, pa še to - se mi je pa Špela vseeno zdela bolš kot v lanski Kmetiji. Mogoče pa še bo neki iz nje...