Kmetija

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Men tud! Pa tko govori, k da bi bla vse od a do ž na pamet napiflana. Pa tud kr ena neumesna vprašanja postavla :roll:
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

lakeesha napisal/-a:sej po radiu je pomoje gut, se je ne vidi, jo sam poslušajo.
sam po tv pa jez ne morm gledat te njene skoz ene in iste face, izraza na obrazu... res mi je slaba voditeljica

Tudi na radiu ni nč posebnga, nasploh je tista ekipa, ki je zdaj na Hitu, podn.
Uporabniški avatar
Roisin
Debatorica
Debatorica
Kraj: ankaran

Neprebrana objava Napisal/-a Roisin »

sam da je konec te kmetije. pa da se ne bodo slučajno spomnili še ene sezone nardit, kr to je najbolj katastrofalen šov ever.
špela je bla pa po moje kr dost plačana, da je vodila tole zadevo, čeprav se strinjam, da za to oddajo ni bla najbolj primerna. če smo že pri njej: meni ima ona tak lep žameten glas in jo je prov lepo poslušat na hitu, ko se vozim v službo, najbolj nor pa mi je njen smeh, res tko lep :) pa tud luštna je in ne deluje mi zategnjeno. ne vem, če ste jo vidli na oddaji z jurijem in ladotom, ampak je bla špica in je bla ful nasmejana. in meni je boljše, da deluje resna in umirjena, kot pa da bi skakala tam neki pred televizijo. ne vem, no, takšna pač je in meni je super. za razliko od kmetije. bruh.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

men je tut o.k... dost boljsa recimo kot osenarjeva (no sej bolj afnast kot je ona itak ze nobena ne more bit) :roll:

kdo je sploh zmagou na tem šovu?! js tut upam da se ponovi ker je prou bedast, oziroma nebi mela nc proti tut ce se ponovi, samo da ne krade prime time-a drugim dobrim serijam (ker pol zmer k je house al pa monk zaspim) :oops:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

tale kmetija se je pa čist po mojem okusu razpletla :D ... Cirila in Goran sta največ proftirala in prov je tko... čeprov mam Cirilo mal na sumu, da je Sergeju oblubla kšn eurček, k če ne res ne kapiram zakaj je biu tko pišmeuritičn pr odgovarjajnu

kar je pa voditlce tiče... Špela je bla prov fajn, nč preveč pa nč premal ni dala od sebe :zustimm: ... nasploh mi s svojo pojavo prov paše v tole Kmetijo ker je umirjena in preprosta oz. za razliko od vreščečih opic ala osenarca ni anoreksična in afnasta... tud na Hitu jih je fajn poslušat, vse po spisku
The secret of success is consistency of purpose.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Ne, sj ne pravm, da mi je Osenarca všeč, ampak Špela mi je pa tud bla za vodenje resničnostnega šova preveč zategnena. Bog ne dej se mal (od srca) nasmejat, al pa kšn stavk, k se ga ni na pamet napiflala, vmes vržt. Očitn je tak človk, sj men je tud pr Bizovičarju in Zrnecu delovala ful nesproščeno. Drgač je blo pa tud men čudn, zakaj se Sergej v drugmu krogu ni tud mal potrudu :? Bog ve, kva je blo za vsem tem.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik

ah sej bomo hmal prebral pa slisal kje...sej druzga pametnga nimajo porocila za komentirat :wink:
Zivljenje je piskotek!
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

Tud men se zdi Špela taka simpatična punca. Pa berem po teh forumih in je velik folka ne mara...eni so prov žaljivi (kao kuk je debela pa tako...). Men se pa sploh ne zdi napačna. Tud debela ni...ni nek koščen okostnjak, kot so ponavadi današnje voditeljce, ampak men se zdi to lepše. Na radiu je pa tud ful faca :D
Na splošno se mi pa zdi, da folk sam kritizira. Karkoli je, da vsi sam neki pluvajo pa žalijo ljudi, k jih niti ne poznajo... tkole anonimno so vsi tuk korajžni, da kr glava peče :roll:
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

ja no men se ona zdi kr debela, ampak sicer pa nimam nč proti njej.
mi je pa ta kmetija še najbolši reality show, ker folk usaj kej more delat, ne pa tm na BB k so notr zaprti in to je to.... uau :roll:
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Jst nje osebno ne poznam in ne morm rečt, kakšna je. Pa nimam sploh negativnga mnenja o njej, je drgač čist simpatična, sam ni se mi pa zdela primerna za vodenje te oddaje.
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a beretta »

Men je zakon da je Goran dobil avto, za ostale mi je blo pa itak vseen.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

beretta napisal/-a:Men je zakon da je Goran dobil avto, za ostale mi je blo pa itak vseen.

Se strinjam.
sarita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarita »

Meni Špela drugač ni napačna. Ampak za voditeljico se mi zdi preveč naučena in toga. Kar se pa postave tiče - če uspe pretečt Ljubljanski maraton, potem svaka ji čast. Postva gor al pa dol, ima več kondicije kot jst, to pa tud neki šteje.

Aja, pa še to - se mi je pa Špela vseeno zdela bolš kot v lanski Kmetiji. Mogoče pa še bo neki iz nje... :wink:
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Nadine napisal/-a:ja no men se ona zdi kr debela, ampak sicer pa nimam nč proti njej.
:

men pa ne zgleda debela, za razliko od tega kar je moderno (se pravi okostnjaki) ima saj kaksno oblino, prou lustna je! :wink:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

^ :ja:
The secret of success is consistency of purpose.
Odgovori