Smo štirje mali mucki, stari tri mesece in iščemo nov dom, ker imajo naši trenutni lastniki že 3 velike mačkone. Sicer jih imamo radi in oni nas, ampak tako je, ločiti se moramo, zato iščemo nove lastnike, ki nas bodo imeli radi vsaj pol toliko kot zdajšnji. Upamo, da bodo za nas lepo skrbeli, ker si res želimo samo ljubezen in topel dom. Navajeni smo na čistočo (uporabljamo mačje stranišče) in prebivamo zaenkrat samo v stanovanju, zunaj smo bili pa samo na balkonu in nič dlje.
Da se vam predstavimo še slikovno (ne zamerite naši "fotografinji", slikala je z mobitelom in mogoče zato slike niso kvalitetne, pa še mi nismo ravno mirni mucki ... kadar ne spimo, da se razume

):
Ker imajo punce prednost, dajemo prednost naši Miciki, sestrici igrive narave, ki najraje nagaja svojemu pol leta starejšemu bratu:

Potem sem tukaj Japonček ... moja sedanja lastnica me kliče tako zaradi tega, ker imam na vsaki strani ob mojih navihanih očkah dve poševni črti:
Predstavljam se tudi Pikec (fotografinja me je ravno zbudila):
In zadnji, pa zato nič manj pomemben, najbolj nagajivi Piki (slike so mogoče malo meglene, ker sem pač razigran in se ne pustim kar tako slikati):
Tako, to smo mi. Če vam je kdo od nas všeč, še bolje bi bilo, če bi vam bili všeč vsi ali pa vsaj po dva skupaj, kontaktirajte našo lastnico na njen e-mail naslov:
lebar.petra@siol.net, lahko ji pišete tudi na zasebno sporočilo na tem forumu.
Lep mačji pozdrav za vse Mijav, mijav, mijav, mijaaaav *