Izpit za avto
- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kraj: Logatec
- Kontakt:
Re: a
aymee napisal/-a:ewo js sm pa dons ze 5 padla... kul ane ?![]()
sj sm ze brez besed..ne vem a nej se prepisem al ostanem? delam pa v ljubljani..
možno... ker kakor sm jz slišala, če šola ne slovi po preveč dobrih in kvalitetnih inštruktorjih in še ti mal tko-tko voziš te ne spustijo naprej... po mojem tud tko kot voziš na glavni ne odraža vedno načina splošne vožnje... al si živčn pa še kkš pešec vskoč al maš pa srečo pa ti rata, vozš pa drgač k les in kmal po izpitu povzročiš nesrečo...

Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
- Sramežljivka
- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kontakt:
Danes sem mela 15. in 16. uro. Ful je blo fajn, zdej mi je ful dobr, k delava res na samostojni voznji in pelem cist sama,samo na koncu mi pove kaj je kje narobe itd.
Me je pa spravla v smeh njegova izjava na avtocesti... glede varnostne razdalje- kao enmu sm se preveč približvala in je reku, da ne rabim pelat kot da sm njegova prkolca
Ma men je blo tko smešn takrt
20. marca mam cppje, une glavne...Pol bo pa kmal glavna, upam...
Me je pa spravla v smeh njegova izjava na avtocesti... glede varnostne razdalje- kao enmu sm se preveč približvala in je reku, da ne rabim pelat kot da sm njegova prkolca

20. marca mam cppje, une glavne...Pol bo pa kmal glavna, upam...
a
no tkole je blo.. u taprvo sm padla k naj bi preveč časa čakala avta d sm lahko zavila na levo.. drugo sm spregledala znak, kar priznam, samo je bla cesta prazna in nisem nikogar ogrozala zato bi se me lah usmilu, u ta tretje nism pogledala na levo, čeprav se meni 99 posto zdi d sm.. u četrto me je najbol nefer ruknu k sm vozila sam 20 min pa mi je avto crnku pa sva sla veselo nazaj na rosko.. in zdj u ta peto.. sm pa baje izsilila avto na avtocesti... ma ne vem več kaj nej js sploh nimam več moči za to..
Hm,. to da si na avtocesti
izsilla auto, je pa zlo zadostn razlog, da si ruknla. Izsiljevanje samo po seb je ful nevarno, če gre pa za autocesto, kjer so hitrosti tok večje, pa sploh! Ni mi hujšga, kt če morm na hard bremzat na levem pasu, kr je mogu nekdo lih takt se spraut prehtevat
Kocine pokonc!
Ne zvračat krivde zmeri na komisijo, ni velik primerou, kjer bi ljudi načrtno metal, ne da bi ti nardil kakšnkol prekršek.

Ne zvračat krivde zmeri na komisijo, ni velik primerou, kjer bi ljudi načrtno metal, ne da bi ti nardil kakšnkol prekršek.

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kontakt:
Je pa tud res,da noben ne vozi brez napak
Ampak sej stekam, izsiljevanje na avtocesti (in drugod) je zlo nevarno, mene je uceri tud en izsilu, pač najbrž se mu je zdel, da ker mi piše na avtu avtošola, da ne vem...ga bom kr spustla,al kako...
Na zivce mi gre tud,k je delo na cesti, pa je omejitev 40, men pa avto zadi trobi k grem tok počas...in pol se z instruktorjem sam smejeva, kao ker kmet
Je pa ful moteče.

Na zivce mi gre tud,k je delo na cesti, pa je omejitev 40, men pa avto zadi trobi k grem tok počas...in pol se z instruktorjem sam smejeva, kao ker kmet

-
- Sramežljivka
Jao, jst dons vozim po NM z inštruktorjem in pridem v križišče po neprednostni cesti. Hočem it desno in čakam, da lahko grem. In na moji levi en pripelje po glavni cesti z prižganim levim žmigavcem, jst mislim, da lahko grem in ravno ko speljem got dammit, model ni zavil v levo ampak je šel naravnost!?!?!... še dobr, da sm ustavil, drugače bi bila nesreča.
- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kontakt: