Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Jst delam v Postojni,oziroma relacija Logatec- Postojna,ampak glavno mam pa v Postojni.
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica

Re: a

Neprebrana objava Napisal/-a barby* »

aymee napisal/-a:ewo js sm pa dons ze 5 padla... kul ane ? :cry: :x sj sm ze brez besed..ne vem a nej se prepisem al ostanem? delam pa v ljubljani.. :(

možno... ker kakor sm jz slišala, če šola ne slovi po preveč dobrih in kvalitetnih inštruktorjih in še ti mal tko-tko voziš te ne spustijo naprej... po mojem tud tko kot voziš na glavni ne odraža vedno načina splošne vožnje... al si živčn pa še kkš pešec vskoč al maš pa srečo pa ti rata, vozš pa drgač k les in kmal po izpitu povzročiš nesrečo... :roll: piši mi na u2u, če te zanima še kej več, kar velik vem ;)
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
platoonSLO
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a platoonSLO »

aymee ti raje povej kaj si počela, ker mogoče te je pa ruknu, ker je imel trdne razloge?
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Danes sem mela 15. in 16. uro. Ful je blo fajn, zdej mi je ful dobr, k delava res na samostojni voznji in pelem cist sama,samo na koncu mi pove kaj je kje narobe itd.
Me je pa spravla v smeh njegova izjava na avtocesti... glede varnostne razdalje- kao enmu sm se preveč približvala in je reku, da ne rabim pelat kot da sm njegova prkolca :D Ma men je blo tko smešn takrt :D

20. marca mam cppje, une glavne...Pol bo pa kmal glavna, upam...
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka

a

Neprebrana objava Napisal/-a aymee »

no tkole je blo.. u taprvo sm padla k naj bi preveč časa čakala avta d sm lahko zavila na levo.. drugo sm spregledala znak, kar priznam, samo je bla cesta prazna in nisem nikogar ogrozala zato bi se me lah usmilu, u ta tretje nism pogledala na levo, čeprav se meni 99 posto zdi d sm.. u četrto me je najbol nefer ruknu k sm vozila sam 20 min pa mi je avto crnku pa sva sla veselo nazaj na rosko.. in zdj u ta peto.. sm pa baje izsilila avto na avtocesti... ma ne vem več kaj nej js sploh nimam več moči za to..
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Hm,. to da si na avtocesti :!: izsilla auto, je pa zlo zadostn razlog, da si ruknla. Izsiljevanje samo po seb je ful nevarno, če gre pa za autocesto, kjer so hitrosti tok večje, pa sploh! Ni mi hujšga, kt če morm na hard bremzat na levem pasu, kr je mogu nekdo lih takt se spraut prehtevat :evil: Kocine pokonc!

Ne zvračat krivde zmeri na komisijo, ni velik primerou, kjer bi ljudi načrtno metal, ne da bi ti nardil kakšnkol prekršek. :evil:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Je pa tud res,da noben ne vozi brez napak :) Ampak sej stekam, izsiljevanje na avtocesti (in drugod) je zlo nevarno, mene je uceri tud en izsilu, pač najbrž se mu je zdel, da ker mi piše na avtu avtošola, da ne vem...ga bom kr spustla,al kako...
Na zivce mi gre tud,k je delo na cesti, pa je omejitev 40, men pa avto zadi trobi k grem tok počas...in pol se z instruktorjem sam smejeva, kao ker kmet :D Je pa ful moteče.
platoonSLO
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a platoonSLO »

Jao, jst dons vozim po NM z inštruktorjem in pridem v križišče po neprednostni cesti. Hočem it desno in čakam, da lahko grem. In na moji levi en pripelje po glavni cesti z prižganim levim žmigavcem, jst mislim, da lahko grem in ravno ko speljem got dammit, model ni zavil v levo ampak je šel naravnost!?!?!... še dobr, da sm ustavil, drugače bi bila nesreča.
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Taki dogodki so najhujsi!
:evil:

Jst pa zdej 10 dni ne vozim k me ne bo doma :buhu:
A je kdo delu v Postojni izpit?
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

Kako pa kaj napredujete z izpitom? :)
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Danes je bila idelana vožnja ker je sneg :cool:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Zdj mam 5 ur :D ta tedn jih bom mela pa še ene 3..počas gre tole ja :( sam sj bo.
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

Ja jaz sem sam pogledala, ker se je zdal lotilo snežit :eek:
No pa sej se ti ne mudi ŽuŽa :) meni se vleče tudi hmal že 2 meseca in to samo zato, ker sem bila vmes bolana :/
in kako se ti zdi? a si vozila po snegu dns?
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Jah kaj pa men, k se mi vlece ze 4 mesece. To pa zato, ker sem mela parkrat samo 1 uro, pa pocitnice so ble vmes itd.

Nasledni teden pa glavnaaa, jeej :)
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

waaaa :jump: dans sm tut jst pelala po snegu. Sm si misnla, matr to bo težko, pa je blo ful fajn... Sm kr uživala :D :D
Sam kako bo pa jutr vreme? Mam nočno 2 ure :?
Zaklenjeno