Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

*_nincy_* napisal/-a:Ja jz tut še na polovici nism pa ressss srčno upam na kašno kulturo al pa tko k je angel napisala...eseji nej bojo pa saj taki da se bo dal čim bol naložit :D matr sm jz optimsit!!Na konc bo pa kšna modernizacija pa tele bol na konc poj sm pa mrzla!Jz grem še 1x prebrt poj pa jutr pisat!

PUNCE VELIK SREČE JUTR :D

Lol...you are not alone :D Jst tut na to upam...joooo...da bi biu esej o družiniiiiiiiii pa kulltuuuriiiiii pa odklonskosti...jauuuuuu...začela bom sred mature plesat po mizi od sreče :D

Punce velik sreče...pa jutr vam želim kulturo, družino, socializacijo, odkolonskost in religijo :cool:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

waaaaaaaaaaaaaaa ...men se neda učit :razz: pa bi mogla še šolo in družbeno moč in oblast obdelat :twisted:
Bleeeeeeeekkkkkkkkk...men mauček tale sociologija preseda :evil:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

men se pa po eni strani ni tok grozn te psihe učit, sam kaaaaaj k sm prepozn začela in bom šla samo enkrat čez. no, pa še jutr zjutri. jah... še to pa trikrat ustni pa booooo :cool:
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Jabadabaduuuu :D
Konec pisnih, sicer ne bi o tem kako je šlo kej, sam dobr.
Danes pishologija ni bla tolk zlo težka, sam sem bla vsen mal preveč površna... Sam da je mimo. :) :)
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Naughty grl »

:rofl: No jz moram pa povedat, da mam očitno čist več sreče kokr pameti, ker so ble na psihi same teme k sm jih obvladala. Sm prou res vesela, najbol me je psiha skrbela, pa jo bom pomoje najbol nardila od vseh predmetov (pa še učila sm se je sam en dan :D ).

Kako je šla pa vm soca?
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Soca tko no ni bla glih prou lahka ja sm pa slišala za psiho da ni blo težko:)

Če povem popravic sploh nimam občutka k je blo!
Uporabniški avatar
evie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a evie »

Okej, no....soc bla kar solidna...lahk bi blo še lažje. :D Pri esejih sem men se zdi mal preveč odtavala nekam...drgač pa kr no... Pisala sem pa prvega in drugega, sem hotla tretjega pa sploh nisem vedla kaj je horizontalna/vertikalna segregacija :?: Pri strukturiranih pa delo&prosti čas ter šolo, ki se mi je zdela še najbolj normalna... Religija bla kr neki s titim islamskim fundamentalizmom... Aja... wtf je brezposelnost po metodi ILO?! Prvič slišala za to...
Eh...drgač pa molim za štirko... Kk pa kej vam šlo?
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Sociologija je še kar šla; pisala sem prvi in tretji esej, pri strukturiranih vprašanjih pa sem reševala delo in prosti čas ter šolo. Zdelo se mi je, da ti dve temi še najbolj obvladam, čeprav je bilo vmes kaj čudnega ... Upam na 4, molim za 3. :D Mah, glavno da naredim ...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

socja je bla u izi. pisala sm prvi pa tretji esej pa odgovarjala na religijo pa družbeno moč in oblast (nisem znala profesij pri delu :oops: )
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

Men so bili mau eseji tko...bedni. Pisala sm drugega in tretjega. Reševala sm pa delo in prosti čas + religijo. Žau mi je sam, da so me krči (menstra) zagrabli med strukturiranimi vpr...in mi je mau mankalo, da zbežim vn iz učilnice... hotla sm šolo reševat...sam mi je blo itak vseeno, sam da se čimprej konča, ker mi je blo ornk slabo.
Un jebeni islamski/krščanski fundamentalizm je biu krneki...samo sm neki nabluzla...sej bo :D
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

*ange|* napisal/-a:
Un jebeni islamski/krščanski fundamentalizm je biu krneki...samo sm neki nabluzla...sej bo :D
to tud men ni blo čist čist jasn pa sm mal po svoje povedala :wink:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

evie napisal/-a:Okej, no....soc bla kar solidna...lahk bi blo še lažje. :D Pri esejih sem men se zdi mal preveč odtavala nekam...drgač pa kr no... Pisala sem pa prvega in drugega, sem hotla tretjega pa sploh nisem vedla kaj je horizontalna/vertikalna segregacija :?: Pri strukturiranih pa delo&prosti čas ter šolo, ki se mi je zdela še najbolj normalna... Religija bla kr neki s titim islamskim fundamentalizmom... Aja... wtf je brezposelnost po metodi ILO?! Prvič slišala za to...
Eh...drgač pa molim za štirko... Kk pa kej vam šlo?

Za ILO sm jst napisala...sam nevem če je prou...pač sm opredelila brezposelnost+ napisala kako oni določajo brezposelnost. Mislim, da v knjigi mora pisat. Ker so kao 2 načina določanja brezposelnosti. En način je po metodi ILO. Nekej kao, da obravnavajo kot brezposelne tiste, ki 2 tedna pred anketiranjem niso imeli službe in so jo iskali...pa take bedarije.
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

brezposelnost po metodi ILO- za brezposelne se štejejo tisti, ki v tednu anketiranja niso opravljali nobenega plačanega dela, aktivno iščejo zaposlitev in so v 14 dneh pripravljeni sprejeti plačano delo
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

gemini napisal/-a:brezposelnost po metodi ILO- za brezposelne se štejejo tisti, ki v tednu anketiranja niso opravljali nobenega plačanega dela, aktivno iščejo zaposlitev in so v 14 dneh pripravljeni sprejeti plačano delo

ja, ja to...hvala :D
babyface***
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a babyface*** »

soca je recmo šla... pisala sm 2. in 3. esej.
Rešla pa sm delo in šolo...
upam da bo :)
Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
Zaklenjeno