*mala* napisal/-a:Upam pa le, da se bo zmanjšalo število kadilcev-poznam marsikoga ki kadi samo ko je v lokalih oz. zaradi družbe...
To je res, tudi jaz poznam veliko ljudi, ki kadi samo v lokalih. Zdaj ko se tu ne sme... verjetno bodo prenehali.
*mala* napisal/-a:Upam pa le, da se bo zmanjšalo število kadilcev-poznam marsikoga ki kadi samo ko je v lokalih oz. zaradi družbe...
LARIKA napisal/-a:- da sem bila prvič v Globalu![]()
- da ne razumem kako se folk ne more stuširat preden gre med ljudi
- da se bile ženske kao spedenane, ko pa so roke dvignile, pa okol padeš od smradu
- moški niso nič zaostajali
Jochie napisal/-a:LARIKA napisal/-a:- da sem bila prvič v Globalu![]()
- da se bile ženske kao spedenane, ko pa so roke dvignile, pa okol padeš od smradu
mimogrede, sinoči sem bil v moji priljubljeni pizzeriji. vohal sem kislo mleko....![]()
še kdo pogreša smrad po cigaretih?
*purple* napisal/-a:Jochie napisal/-a:LARIKA napisal/-a:- da sem bila prvič v Globalu![]()
mimogrede, sinoči sem bil v moji priljubljeni pizzeriji. vohal sem kislo mleko....![]()
še kdo pogreša smrad po cigaretih?
OJA!bla sm v franci na balanci...ja, zdej ko so ukinli čike zlo dobr vidmo kok se voda v sloveniji porablja..očitno bore malo, pa tudi bore malo se kupuje deodorantov, ker folk nenormalno smrdi...prej so cigareti sicer z vseeno neprijetno dišavo, vse smradove svinjskega folka omilili in prekrili, zdej pa je zlo dobro prišlo na dan da folk res ne pozna ne žajfe ne vode, ne deodoranta![]()
nasploh sem obiskala včerej kar nekej ljubljanskih lokalov, in sploh folk (tudi nekadilci in glede na to da je blo zvečer kar ornk mraz) noče sedet notr ker v lokalih blazno smrdi..v nekaterih po švicu, drugih po wcju, tretjih po nevemčem..skratka vse kar je prej prekril cigaretni "smrad" se danes voha...
skratka jst sm odločena da bom tud pri minus deset če bo treba kofetkala zunej, ker tole se pa ne da preživet.diskotekam sem se pa že odrekla, vsaj dokler se folk nou začel tuširat!
deniro napisal/-a:Itak pa se kadilci nimate kaj za pritoževat nad tem zakonom, saj ste si v veliki meri sami krivi za tako strog zakon. Če bi bili malo bolj obzirni in kultivirani, potem do tega nikoli ne bi prišlo. Bolj ko ste bili opozarjani, bolj ste puhali tisti dim ljudem v obraz (nekateri tudi namerno). Kajenje nikoli ni bila pravica, ampak poceni privilegij. Mislim, da bi kadilci morali biti veseli, da lahko sploh legalno kupujete tobak po ugodni ceni in potem še legalno kadite kjerkoli vam paše.
deniro napisal/-a:Fak ej, kok nekateri pretiravate! Že par strani berem samo o tem, kako bo zdej blazno smrdelo po švicu in po ne vem čim vse. Jst res ne vem v kakšne lokale ste vi prej (preden je začel veljat ta zakon) zahajali, da niste nikoli ničesar zavohali razen cigaretnega dima. Jst osebno sm vedno zahajal v tako zakajene kot nezakajene prostore, in povsod sem lahko zavohal nekoga, ki je smrdel po švicu. Če nekdo smrdi, pač smrdi, in tega se ne da prekriti z dimom... ok mogoče lahko malo omili zadevo, ampak vseeno če bo šel nek smrduh mimo tebe, ga boš zavohal ne glede na vse.
Aja btw, za vse tiste, ki pravite kako lahko spedenana punca pride v lokal in smrdi po švicu... to da nekdo smrdi po švicu ne pomeni, da je tak prišel že v lokal, ampak je to lahko tudi posledica vročine v lokalu. Nekateri so pač bolj nagnjeni k švicanju, in nekdo ki je 4 ure preplesal se mu bo to pač poznalo.
Itak pa se kadilci nimate kaj za pritoževat nad tem zakonom, saj ste si v veliki meri sami krivi za tako strog zakon. Če bi bili malo bolj obzirni in kultivirani, potem do tega nikoli ne bi prišlo. Bolj ko ste bili opozarjani, bolj ste puhali tisti dim ljudem v obraz (nekateri tudi namerno). Kajenje nikoli ni bila pravica, ampak poceni privilegij. Mislim, da bi kadilci morali biti veseli, da lahko sploh legalno kupujete tobak po ugodni ceni in potem še legalno kadite kjerkoli vam paše.
deniro napisal/-a:Kajenje nikoli ni bila pravica, ampak poceni privilegij.