Kmetija

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
nastasja
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a nastasja »

micamaca napisal/-a:pa a vas kdo sil da to gledate?!? ... bi rekla da ne ane... če ti kej ne paše pač ne glej, ne vem kva je tuki za jokat

ps. men je pa npr. BB bedarija na deseto potenco so what... pač preklopm pa smo zmenen, big deal :roll:

ja dobro jaz pa mam doma babico ki to nonstop gleda, in ker je pač na žalost tak, da spi v isti sobi kot jaz mi drugo na preostane, kot da to tudi gledam, ker če hočem preklopit kanal se dere tak da mislim da me bo zraven pobralo. in ne ne morem se takrat umaknit ko ona to gleda ker pač živimo bolj v malem stanovanju, zato je blo prej: OMG :cry:
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

^ aja, pol pa kapiram to frustracijo... excusez-moi :wink:
The secret of success is consistency of purpose.
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

Sam tole, kar je pa zdej ratal iz te kmetije je pa že mal too much bedno. Se mi zdi, da sam še vlečejo vse skupi pa se ponavlajo...pa teli izzivalci - gledalci so kr eni. Učeri in dons sta bla oba taka, ko da neb mela sto pik :D Ne vem, zakaj se sam čudn, psihopatsk folk parjavla. Učeri, pre(samozavestna)izzivalka Nina - sem misla, da bo Mojco kar pretepla, tko je gledala :D Eh, ni da bi govoru...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

..)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

V pondelk je zmagala Nina, sam sta ble ful enakovredne, je Mojca sam par sekund prej dol padla. Učeri je pa Goran zmagu.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

tenks :D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Ja res se je napihovala, da bo Mojco dol vrgla v sekundi in dvajset, pol je pa skor sama prej dol padla :D no sej pol je rekla, da je to pač za motivacijo govorila. Oddaje pa pomojem niso v živo, finale pa najbrž bo.
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Valeria »

Kmetije je konec, zmagovalka je Cirila, Goran je pa dobil avto (glasovanje gledalcev).
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Ne morem verjet, da sem se danes po zaslugi velliiiikega dolgčasa pridružila mami in tatu, ki sta vneto gledala to... Kmetijo.

Na koncu bi vprašala samo to... A sta imela Sergej in Cirila kšn skrivni pakt, da se ni Sergej nič boril?
Tamceek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamceek »

^^To sem se tud jaz spraševala.. Meni osebno se je zdelo da je Sergej prepustil zmago Cirili..zakaj, pa sam bog ve :roll:
..just wanna dance, wanna go insane...
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

jez sm kmetijo samo občasno gledala, včer sm pa celo finalno oddaljo gledala. tud men se je zdel, da se sergej ni boril oz. se je po prvem krogu predal.
drugač pa mislm, da si je cirila zaslužla zmago, nagrada je po mojem mnenju v pravih rokah. :ja:
za avto sem pa mislla, da ga bo rus dobil...

oddaja mi je bla pa katastrofa, čist dolgočasna, nobenga pravga vzdušja, k d ni finale, k d ne gre za 50.000€. špela oddajo vodi monotono, poleg tega je na vsako vprašanje tekmovalcem dobila odgovor: "ne vem", "ne" ipd. čist brezveze... :< men je blo prou težko gledat finale in res sm mislla, da se bojo mal bol potrudil...
najbolš mi je blo pa k je šla veronika (sej ji je tko ime?), kao vodit oddajo in napovedat kolk časa je še za glasovanje in namest 30sek reče 30 min. :rofl: tko k je bla pr škratu pa namest 5000€, 50.000 pa 500.000€, ja fak no, ženska ma spomina like nč...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica

ups, dvojni post
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Jst sm tud včer gledala finalno oddajo, kjer sm znova ugotovila, da je Špela grozna voditeljica (vsa napiflana in zategnena), da je un Miha kreten, da mu ni para (zarad obnašanja, provokacij in izrazov), da nimam pojma zakaj so Davor, Špela, un Robi al kva je in Veronika skregani :? (a niso bli ful kolegi???), da je ta prava zmagala in da sm vedla, da bo avto dubu Goran, ker folk zmer sočustvuje s tistim, kerga ostali v igri izločjo (tko k Andrej iz Bara).
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

Mene tut to zanima?
Drgač pa mama Cirila pa njen mož za počit smešna! :) Pa dobr mi je bil dvoboj med Mihom pa Aleksom! Pa tisti klipi k so se sami snemal s kamero!
Ja, Špela je čist obupna! Pa ona naj bi bla kao radijska voditeljica...delo brez čustev pa skos eno in isto lajnat!
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica

sej po radiu je pomoje gut, se je ne vidi, jo sam poslušajo.
sam po tv pa jez ne morm gledat te njene skoz ene in iste face, izraza na obrazu... res mi je slaba voditeljica
Odgovori