Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
Hm.. Imam Nokia Supernova 7219
Kjut, ima pa malcek majhne in nerodne tipke, ampak se hitro navadis..
Na sliki je ogaben
V zivo je popolnoma bel(shiny, biserno bela kar se odseva tice) s fuksija crto..
Sem imela prej LG Shine pa mi je bil podn.. (ni vse za vsakogar).
Je pa ta nova nokia 5800 kjut
. V UK pride ven menda ta mesec, drugace pa je menda vzunaj od oktobra? Oz takrat enx sem jo zasledila. Spada pa med poceni telefoncke, ker je bil to tudi cilj nokie
Za drazjo verzijo pa bo prisla ven nokia N97.

Na sliki je ogaben

Sem imela prej LG Shine pa mi je bil podn.. (ni vse za vsakogar).
Je pa ta nova nokia 5800 kjut

Tamarra* napisal/-a:Hyades napisal/-a:Sem imela prej LG Shine pa mi je bil podn.. (ni vse za vsakogar).
Kaj na njem pa te je razočaralo?
V bistvu software..

Lg pa... nekako ni slo. Po enem letu uporabe si se vedno nisem mogla zapomnit kako pridem do tega da pregledam koliko pomnilnika imam na disku.. No sej je slo ampak je trajalo malo dlje.. Ni bil telefon zame.. Sanjala sem o nokii, imela sel Lg. Sicer sem si kupila tole nokio, ki je poceni za dol past, in je plasticna, cisto simpl .. ampak je.. nokia xD.
Ja ja, obsesija s temi nokiami. Do sedaj sem imela samo eno nokio, drugo so bili alcateli, samsungi, siemsi.. pa nobenih problemov

Aja nekaj pa je bilo res lustno na LGju. Auto focus na kamerci.

In nekaj blazno motecega.. Na soncu se ni videlo NIC.
^^ hvala, zbiram malo podatke zadovoljstva z LG telefoni
malo me mika, da bi si kupila kakšnega, ampak trenutno sem še vedno prepričana samo v dobro delovanje nokie
Kolegica ima tudi LG ku990 viewty s fotoaparatom 5.0mpx in me je totalno razočarala kvaliteta slik
moja nokia s 3.2mpx pa dela čudovite slike..

Kolegica ima tudi LG ku990 viewty s fotoaparatom 5.0mpx in me je totalno razočarala kvaliteta slik

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Tamarra* napisal/-a:^^ hvala, zbiram malo podatke zadovoljstva z LG telefonimalo me mika, da bi si kupila kakšnega, ampak trenutno sem še vedno prepričana samo v dobro delovanje nokie
![]()
Kolegica ima tudi LG ku990 viewty s fotoaparatom 5.0mpx in me je totalno razočarala kvaliteta slikmoja nokia s 3.2mpx pa dela čudovite slike..

Sem prisla do zakljucka da LGji so precudovito lepi, ampak niso kaj prevec kvalitetna roba.
Meni je pocil ekrancek po enem tednu. Na dveh mestih.. mi je padel potleh iz postelje..

-
- Debatorica
^^
še meni je prodajalka rekla, da ljudje niso kej preveč zadovoljni z LG mobilniki...
drgač pa: a ima katera SAMSUNG L700
http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GSMna ... g/L700.asp
k nikjer ne najdem test tega mobilnika, pa me zanima kako kej baterija zdrži??
Hvaalaa!
še meni je prodajalka rekla, da ljudje niso kej preveč zadovoljni z LG mobilniki...
drgač pa: a ima katera SAMSUNG L700

Hvaalaa!

Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
borboletta napisal/-a:^^
drgač pa: a ima katera SAMSUNG L700http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GSMna ... g/L700.asp
Hvaalaa!
Izgleda lustna zadevica, pa ne ravno po izgledu (razen barve).. Vsec mi je, ker imas lahko micro SD kartico tja do 8GB. Skoda le, ker nima wirelesa, ampak to imajo itak tisti bolj 'pro' telefoncki.

Kar se pa baterije tice, recimo da je realno gledano nekaj takega: Talk time GSM: 3h 25m (sem pogledala par reviewov ipd). Menda ne mores menjat tem ali nekaj takega.. Vem, da me je to pri LGju spravljalo ob pamet..