platoonSLO napisal/-a:No, jst pa moram še teste nardit drug tedn, ker tisti iz lj ne veljajo v NM , pol pa takoj glavna.
Če katera hoče lahko skeniram tanove teste, mi jih je inštruktor dal-10 pol. Eni namreč tega ne dajo, pol se pa "jebi" s tem.
Dej ne prbiji, se prav se ne da narest izpita brez da prej dobiš pole? Lahko se je neki nadudlat na pamet, po možnosti še plonkce nared... Dojem da je pojnt testov to, da se vid kok ti znaš! Po tej logiki bi mogu človk k gre enkrat na eno pot prvič pelat, met predtem pole z vsemi križišči, kjer so "rešitve" da bo vedu pravilno reagirat na križišču? O kake to mate...
Jej jej, jst sm že naredu te teste, celo že 2x, samo s pomočjo knjige, tko da ne ti men, da prbijam.
MoJcHyKa napisal/-a:pri naj je tudi tako, da prvo uro po poligonu ali na enmu parkirišču, pač kjer ni prometa...drugo uro pa direkt na cesto ŽuŽa sporoči kako ti je šlo
Blo je kr uredu Bla sm sam na poligonu (če bi temu lahko tko rekla). Prej nism nikol probala vozt tko d sm res čist začetnica. No nasledno uro grem pa na cesto me kr mal stiska.
Uglavnem, meni je uspelo ruknt na prvi pomoči. Kot sem predvidevala, me je "pokopala" Ančka oz. dejstvo, da nisem hodila na tečaj- so se zasigurali, da bodo tudi še tistih 8 jurjev dobili
pol pejt pa v kr ne sj se hecam pr ns so ful drage ure. moj bratranc je enkat u lj padu pa je šu pol v postojno pa je navadn naredu, pa baje d je blo še mn ur... tko d najbol d greš nekam kjer ti je najbliži(poleg lj sevede)