Okej...js pa mislim da zaključla z mojo sociologijo.... Naučla sem se 15 tem... Jih pač pet ne vem... Kr se mi več ne da pa upam, da bo to zadostovalo... Sam še 1x pred odhodom v postlo ponovim, pa bo...
(štirko bi mela.... ) plis, plis, plis....
jauuuuuuu...kok ste vi pridne...jst niti polovice še nism obdelala...nekak upam na družino, religijo, kulturo, odklonskost, socializacijo... te tanajlepšejše teme
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Ja jz tut še na polovici nism pa ressss srčno upam na kašno kulturo al pa tko k je angel napisala...eseji nej bojo pa saj taki da se bo dal čim bol naložit matr sm jz optimsit!!Na konc bo pa kšna modernizacija pa tele bol na konc poj sm pa mrzla!Jz grem še 1x prebrt poj pa jutr pisat!
*ange|* napisal/-a:jauuuuuuu...kok ste vi pridne...jst niti polovice še nism obdelala...nekak upam na družino, religijo, kulturo, odklonskost, socializacijo... te tanajlepšejše teme
ah k bi te uslišal..
drečno jutr
Ko odvržeš vso strast in me prideš nežno krast tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi ustavil čas in že se dani (Neisha)