Urša Čepin
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
Savannah napisal/-a:Joj, pa ni blo mišljen dobesedno no.
Sej pomoje tut Alohino ni blo

Sm vidla enkrat bejbo v živo pa morm priznat, da mi na fotkah dost bl grozn zgleda. Je pa res, da je nism neki ful opazvala, sam na hitr slučajno ošvignla z očmi, pa naprej debatirala. Pa useen tut tko v živo ni "čista desetka" (al kaj je že un njen komadič?), ampak prej obratno.

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
miikena napisal/-a:Savannah napisal/-a:Joj, pa ni blo mišljen dobesedno no.
Sej pomoje tut Alohino ni blo![]()
Eh, tle gor je očitno zmer večja potreba po trinajstih različnih smajlijih, da bi se zajebantski komentarji ločl od resnih.
Sploh u takih in podobnih temah bi se lahko predvideval, da ne gre lih za neke goreče oboževalke in njihove ogorčene replike ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Joj no, a še nismo razčistil s tem? Calm down.
In ne, dejansko tisto ni bilo napisano tako, da bi bilo ravno jasno kaj je bil pomen tvojih besed (je pač drugače, če se pogovarjaš, ker zaznaš sarkazem kot pa če pišeš). Jaz sem jasno napisala, da ni mišljeno zares s tisto "otečeno" foro.
Ah, nevermind.

Ah, nevermind.

Aloha napisal/-a:Sploh u takih in podobnih temah bi se lahko predvideval, da ne gre lih za neke goreče oboževalke in njihove ogorčene replike ...
Kako ne gre za oboževalke?? Urša je pa ja usem čist huda.

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Savannah napisal/-a:Joj no, a še nismo razčistil s tem? Calm down.![]()
Jst nism ničesar razčiščevala, tisto je bla prva replika. In jst sm čist umirjena, ti si tista, k se ji je mudil zagovarjat.
Miikena, na blond sm že poštrihana, za začetek bo kr u redu, a? Za žnabeljce pa zbiram prostovoljne prispeuke, do takrat me bo pa parkrat čebela pičla, bolje išta nego ništa.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
- Komunikatorka