Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Eliza* »

js bi jo mogoče raje nosila kar na skinny kavbojke, če je res tako kratka da ne pokrije riti popolnoma. tudi pri jeans pajkicah je videt da so še vedno pajkice.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Jap, na skinny jeans bo še najbolš.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

hvala, se mi kar fajn sliši tole
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Edinstvena »

rabim nekaj "profi" cosmo mnenj :)

moja jaknica za prehodno obdobje je lani odslužila svoje, zato letos rabim novo... tukaj pa nastane problem! Nevem ali naj si kupim jakno, ki je na videz usnjena ali raje trenčkot? Kaj je letos bolj nosljivo?
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Nosljivo je oboje, samo je vprašanje kaj je bolj tvoj stil.
Js sem za trenč :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

jaz priznam, da bi težko kombinirala samo s trenčem ali samo z usnjenko. imam oboje.
če imaš budgeta 100 € recimo, komot kupiš oboje. eno fejk ledrco pa en kulski trenč v bershki naprimer.

če pa res moraš izbrati pa- trenč!! :D
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka

tudi sama se nagibam k temu da bi oboje kupla :) fejk usnjeno sem gledla v Promodu, trenča pa še nekak nisem nikjer našla takega ki bi mi pado v oči... morda zato ker sem samo po usnjenih jakncah gledla :D

sicer pa kot kaže bo boljše da investiram v zimski plašč :D
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Meni osebno se pa zdi, da bi raje investirala v eno konkretno leder jakno. Premisli, katera stvar ti bo bolj prišla prav!
Če ti finančno znese je pa seveda najlažje kupiti kar oboje :)
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

^^ Kokr je *mala* rekla, odvisno kaj bolj paše na ostalo garderobo, ki jo premore tvoja omara. :wink: Meni osebno je kvalitetna ledr jaknca v nekem "klasičnem" kroju nepogrešljiva (ampak jz sm itak sucker na ledr) in jo praktično loh kombiniram z vsem, na đinse za daylook in čez oblekco zvečer. Mam tud trenč, ampak definitivno več nosm ledr jaknco.
Sicer pa (spet zgolj osebno mnenje) raj investiraj v bolj kakovosten kos in kupi le eno ali drugo, meni se zdi škoda denarja za fejk usnje ali neteliran trenč, razeeeeeen če je res ful ful pocen pa ful ful kjut. :) Ker računej, da boš to praktično nosila skor vsak dan.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

LuvDancin napisal/-a:meni se zdi škoda denarja za fejk usnje

mogoče pa ne nosi pravega usnja :wink:
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka

aaah, nevem :) si bom vzela nasledn teden čas v lj, da malo preiščem trgovince :) jaz bi mela kr oboje, eno dobro usnjeno jaknco (bolj se nagibam k fejk ledru :oops: ) in en lep lep trenč... pa čez kak mesec še lep plašček
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Ne vem, od kdaj je treba zardevat, če nase ne ovesiš mrtve živali, sej fejk usnje ni ista kategorija kot npr. fejk Vuitton in ostali ponaredki, veš :wink: No, meni itak tako pravo kot umetno usnje nista všeč, sploh jaken ne maram, ker se še sproščeno premikat ne moreš v tem :?
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

Preden se tole sprevrže v ledr:fejk ledr in ostale peta debate, nej samo povem, da je bilo bistvo mojega posta, da se tukej splača investirat v kvaliteto, jz svojo čist taprvo nosim že 6.sezono in jo mam še vedno najraj. :hearts:. Če ne nosite pravega usnja, potem ok, kakor komu paše. @dot če se ne moreš premikat v ledr jakni, mogoče nisi izbrala dobrega modela al pa kvalitetnega usnja ... Ne pravjo zastonj da je usnje druga koža. :wink:
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Ne, sej se ni nate nanašalo, samo ena uporabnica je zardevala zaradi fejka, pa se mi je res čudno zdelo :? Drugače pa nimam nobene usnjene ali usnju podobne jakne, ampak že na splošno, če sem kdaj kaj takega pomerila, je bilo čutit razliko v svobodnosti premikanja :) (kar je seveda logično, ker gre za malo trši material, drugačen od jakne iz blaga / šumeče športne jaknice ipd., ampak mene to moti :) )
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Usnje zna bit ob nakupu malo trse ampak z nosenjem se zelo zmehca (in kot je rekla LuvDancin, postane druga koza).
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Zaklenjeno