Modna svetovalnica
-
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor
rabim nekaj "profi" cosmo mnenj
moja jaknica za prehodno obdobje je lani odslužila svoje, zato letos rabim novo... tukaj pa nastane problem! Nevem ali naj si kupim jakno, ki je na videz usnjena ali raje trenčkot? Kaj je letos bolj nosljivo?

moja jaknica za prehodno obdobje je lani odslužila svoje, zato letos rabim novo... tukaj pa nastane problem! Nevem ali naj si kupim jakno, ki je na videz usnjena ali raje trenčkot? Kaj je letos bolj nosljivo?
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
-
- Komunikatorka
tudi sama se nagibam k temu da bi oboje kupla
fejk usnjeno sem gledla v Promodu, trenča pa še nekak nisem nikjer našla takega ki bi mi pado v oči... morda zato ker sem samo po usnjenih jakncah gledla
sicer pa kot kaže bo boljše da investiram v zimski plašč

sicer pa kot kaže bo boljše da investiram v zimski plašč

Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
^^ Kokr je *mala* rekla, odvisno kaj bolj paše na ostalo garderobo, ki jo premore tvoja omara.
Meni osebno je kvalitetna ledr jaknca v nekem "klasičnem" kroju nepogrešljiva (ampak jz sm itak sucker na ledr) in jo praktično loh kombiniram z vsem, na đinse za daylook in čez oblekco zvečer. Mam tud trenč, ampak definitivno več nosm ledr jaknco.
Sicer pa (spet zgolj osebno mnenje) raj investiraj v bolj kakovosten kos in kupi le eno ali drugo, meni se zdi škoda denarja za fejk usnje ali neteliran trenč, razeeeeeen če je res ful ful pocen pa ful ful kjut.
Ker računej, da boš to praktično nosila skor vsak dan.

Sicer pa (spet zgolj osebno mnenje) raj investiraj v bolj kakovosten kos in kupi le eno ali drugo, meni se zdi škoda denarja za fejk usnje ali neteliran trenč, razeeeeeen če je res ful ful pocen pa ful ful kjut.

-
- Komunikatorka
aaah, nevem
si bom vzela nasledn teden čas v lj, da malo preiščem trgovince
jaz bi mela kr oboje, eno dobro usnjeno jaknco (bolj se nagibam k fejk ledru
) in en lep lep trenč... pa čez kak mesec še lep plašček

Preden se tole sprevrže v ledr:fejk ledr in ostale peta debate, nej samo povem, da je bilo bistvo mojega posta, da se tukej splača investirat v kvaliteto, jz svojo čist taprvo nosim že 6.sezono in jo mam še vedno najraj.
. Če ne nosite pravega usnja, potem ok, kakor komu paše. @dot če se ne moreš premikat v ledr jakni, mogoče nisi izbrala dobrega modela al pa kvalitetnega usnja ... Ne pravjo zastonj da je usnje druga koža. 

^^ Ne, sej se ni nate nanašalo, samo ena uporabnica je zardevala zaradi fejka, pa se mi je res čudno zdelo
Drugače pa nimam nobene usnjene ali usnju podobne jakne, ampak že na splošno, če sem kdaj kaj takega pomerila, je bilo čutit razliko v svobodnosti premikanja
(kar je seveda logično, ker gre za malo trši material, drugačen od jakne iz blaga / šumeče športne jaknice ipd., ampak mene to moti
)