kar se tiče likalnikov ga js osebno nimam sm pa že s parimi probala pa se mi po pou ure skodra nazaj tko da si pol sploh nism hotla kupt kar se tiče teh dveh deklet je žalostno da sta ble u to upletene dve osebi iz nam ne pretirano oddaljene države saj je to pokazatelj nerazvitosti oziroma primitivnosti
sweet-girl napisal/-a:kar se tiče teh dveh deklet je žalostno da sta ble u to upletene dve osebi iz nam ne pretirano oddaljene države saj je to pokazatelj nerazvitosti oziroma primitivnosti
zakaj kr posplosujes na celo drzavo ? sj so sigurno tudi v sloveniji kaksni taksni primerki, pac ni treba povedat da je kr cela drzava primitivna. [/offtopic].
@matejka** sama uporabljam od L'Oreala Hot Glatt, pa je precej super, disi lepo, lase mi boljse zravna kot pa brez tega, pa se bolj dolgo so ravni...
punce resnično me zanima če kateri njen likalnik poravna lase da so takšni kot od frizerja, da imate tako gladke kot svila?? Če potem me zanima z katerim likalnikom in koliko ste dale zanj.
Jaz imam remingtona, je dober, zravna lase, vendar še ni to to. Čista ravnina, kot svila
sem se potrudila, vendar je posnetek dokaj slab tko da tut slikce niso nevem kaj.. sm print skrinala ne upam dat celga posnetka, da se ne bo vidl oseb in mi bo kdo zameru