nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

ja pr 14ih...da bi znala zavrtet cajt nazaj bi tega tipa poslala u tri p.m. Am mi je zlo zal drgač,ampak pač tko je k je.Sej ne da bi se kej preveč obremenjevala sam tko...
Uporabniški avatar
shaikica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: entre amor y el odio

Neprebrana objava Napisal/-a shaikica »

hmm, ja jst je še tud nism zgubila,,,n vem zej jih mam 17 in sej bi mela priloznost, in vse,,,sam pač kej ka niti enega primernega fanta nism še najdla,srečala, s katerim bi mela kej več.
tko d rajše počakam na pravega,kolkr bo pač potrebno. in tega se niti mal ne sramujem in mi ni žal...vsaj zaenkrat še ne,to občutim kot nekakšno nadlogo ,al problem..karkoli na srečo;))
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

shaikica...supr mislenje ;) js sm tut cakala tapravga do 18 leta in pol...in sedaj vidm da je prou da sm pocakala kr je prelepo :love:
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

tud jz sm mela dost možnosti, da bi zgubla nedolžnost prej kokr sm jo. Sam sm čakala na tapravga fanta, s kermu mi bo lepo. Ker se niti nism silla u to iz radovednosti. K velikrat pravjo da prvič boli, mene recimor ni nč bolel. Res da bi tistga s kerim sm prvič najraj zamenala s kerim drugim. Sam ok sej kokr sm že rekla, za nazaj gledat pa obžalvat je bzw.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
shaikica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: entre amor y el odio

Neprebrana objava Napisal/-a shaikica »

hehe tnx kristinčk:) ... lepo d te kdo pohvali d mislis prow,ka vmes so dostikrat krize in se iščeš in ne veš...mislis da si ti sam čuden
Uporabniški avatar
sycilla
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sycilla »

Larifari vse skup :) Dlje čakaš (in na pravega seveda), boljše je, ko končno je! :D
Sama sem bila stara skoraj 17, žal mi sploh ni, ker je bilo POPOLNO. S fantom sva še skupaj in vsak dan postaja popolnejše :hearts:
I couldn't ask for more...
Uporabniški avatar
AdidasGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kjer Mi Paše ×)

Neprebrana objava Napisal/-a AdidasGirl »

pr 15...kmal?kokr za kerga... sam swa bla pa pol še 2 let skupi... sj bi bla še kr...sam naju je razdalja narazn sprawla;( ni mi blo pa nč žou kr je blo res lepo...swa bla na plaži...swa gledala sončn zahod..mal pila...pa pol zwezdice gledla...pa pol oprawla... :) je blo pa res ql k on je že prei pa je ful tko poskrbeu d je blo men lepo pa tko...niceee :D
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

Jaz sem še povsem nedolžen. :oops:
Uporabniški avatar
BlackMagicWoman
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Somewhere over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a BlackMagicWoman »

Jaz sem nedolžnost zgubila pri 20. in to z moškim, ki mi res veliko pomeni. Tudi on je zgubil nedolžnost z mano, zato nama je bilo še lepše. Še vedno sva skupaj in to zelo srečna :)
chica bella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a chica bella »

Pri 16ih.. S fantom. skupi sva bila 1 leto in pol.. ni mi žal :)
Uporabniški avatar
just_a_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Re: nedolžnost?

Neprebrana objava Napisal/-a just_a_girl »

tadejci napisal/-a:kdaj ste jo izgubile? pri katerih letih?
ali bi spremenile to, da ste jo takrat ali ne? bi raje počakale?
ste še vedno s tistim partnerjem, ki vam je "vzel" nedolžnost? :)

Stara sem bila 17 let.
Nikakor ne bi spremenila ničesar glede tega. Bil je pravi fant, pravi kraj, pravi trenutek.
Na žalost sva se s tistim fantom po treh letih veze razšla.

Lp
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

jz sm 18 pa še nism pa sem že imela nekaj šans, pa do zdj nism hotla ker sm hotla to nardit z enim k bi ga mela res rada, tud s fantom sva se prej razšla preden je blo kej, tko da :) vem da to ni pozno za moje pojme, sam ko berem kašne forume kjer so vsi že zgubil nedolžnost mlajši kot sem sedaj jaz, se kar mal zamisliš...
sam se mi zdi k bom enkrat stara 20, pa če do takrat še vedno ne bom da se mi bo pa kr utrgal in bom s taprvim k bo šansa in bodo vsa ta leta ko čakam brezveze :? ker me je pa strah da bi pol tud jz čakala do 33.leta kot ena tukaj na forumu(brez zamere) in bom postala stara devica :? :lol:
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Jst sm pr 19-ih letih...in ni mi žal, da nisem prej...
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: nedolžnost?

Neprebrana objava Napisal/-a DiamondLollipop »

kdaj ste jo izgubile? pri katerih letih? ..pri 15 letih
ali bi spremenile to, da ste jo takrat ali ne? bi raje počakale? ...hmmm.. ni mi drugega žal, edino tega da sem imela tako zanič prvi seks, z tako debilnim tipom (to zdaj vem, prej sem bila čist zalublena vanj)
ste še vedno s tistim partnerjem, ki vam je "vzel" nedolžnost? ..ne :roll:
sound
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sound »

cukr8 napisal/-a:... prepričuješ o svojih osebnih izkušnjah kot o neizpodbitnih dejstvih, ki naj bi veljala za celotno populacijo, pomoje ne bo ravno napredka :wink: ...

Takega namena pa nimam.

Povem pa lahk, da je danes zelo pomembno, da čimprej seksaš, ker če si slučajno pr 20 še nedolžen, se imaš menda že česa sramovat : saj pa punce stare 20 in čez, same ob navebi svoje nedolžnost tu priznajo, da jim je nerodno. Nedolžnost v poznih letih je nekaj, kar se danes pač skriva :roll:

To pa zato, ker je danes ena od vrednot tudi spolna svoboda in odprtost in so spolne izkušnje vzporedno tudi način osebne samopotrditve oz. osebnega neuspeha.
In odsostnost spolnih izkušenj je danes celo vir družbenega nesprejemanja, nerazumevanja tako s strani žensk kot moških ali celo posmeha.

Se pa dandanes seveda sprejema VSE OSTALO : biti homoseksualno usmerjen je danes manj sramotno oz. ni več sramotno, kakor pa biti stara devica, kar pa je za razliko od homoseksualnosti seveda nezaslišano, kakopak.

Imaš pa čist prav, to ni pravilo za vsakogar in to ni splošna resnica, ampak moja osebna izkušnja, za katero pa nisem nikjer rekla, da velja za splošno resnico pri večini ljudhe, kot si ti tukaj zdaj navedla.

Samo zame, pa je bila moja osebna izkušnja kot neizpodbitno dejstvo, to pa drži in je še danes. Ne morm govorit o drugih, niti nisem govorila : dejala sem sam, kaj se lahk zgodi in sicer, komurkol. Ne pa vsem.

Hvala za vse ostalo razsvetljevanje, bo kar držalo, imaš res. :)
Odgovori