What NOT to wear
-
- Cosmofrik
Libido. napisal/-a:lovefrance napisal/-a:jeans kratke hlače malo nad koleni (dolžina, ki že dolgo ni več aktualna)
a zdej moremo vsi nosit tisto, kar je letos moderno? naslednje leto pa vse te cunje v smeti in nakupit nove, da bomo oblečene po zadnji modi, ker bohnedaj da bi oblekle kaj lanskega, kar je že ven iz mode
Jaz imam take hlače že nekaj časa in jih tudi nosim. Se ne obremenjujem s tem, ali je moderno ali ne. Čeprav se mi zdi, da so letos kar v modi. Sem jih videla že v več trgovinah in tudi na spletu. Tako da niso bavbav

- lovefrance
- Komunikatorka
-
- Cosmofrik
no, enim je pač bolj udobno pridet v crocsih in hlačah in se jim ne zdi primerno za na faks mini krilo in 12 centimeterske pete. lahko poveš da ti pač crocsov ne bi obula, ne moreš pa zdej obsojat vsakega ki jih ima. kot da bi jst zdej rekla da so mi kul samo črne superge in kaj je narobe z vsakim, ki nosi superge kakšne druge barve.
Let's swim to the moon .....
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmofrik
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
iziris, kaj pa ti potem poleti nosiš? Japonke so super, sploh pa za poleti so meni top, takšne lahke, odprte in kot da ne bi imel nič obuto. Najde se pa seveda tudi ogromno japonk, ki so bolj fine in jih lahko obuješ za skoraj povsod. Hlače nad koleni pa jst tud ful rada nosim poleti. Nisem opazla, da bi že ble out (glede na trgovine in kaj druge nosijo; sicer pa mi je tako vseeno). So pa meni osebno 3/4 hlače NTW 

Use your head and follow your heart.
-
- Cosmofrik
- lovefrance
- Komunikatorka
spice girl napisal/-a:Kaj potem ne nosiš kratkih hlač?
ja, nosim KRATKE (=največ do sredine stegen dolge) hlače, ta "kekec-dolžina" mi pa ni. In nisem napisala, da take ljudi obsojam, ker ljudi ne sodim po videzu, temveč sem napisala, da je to zame not-to-wear-style. Svoje mnenje lahko izrazim, ali pač?