Big Brother 2008
Danes so gospodarji cel dan slepi. Pes mora gospodarja voditi tako,da bo lahko še vedno psa 3× na dan nahranil,ga učil novih ukazov in ga okopal. Pes lahko gospodarja vodi samo z besedami,rok ne sme uporabljati. Ob koncu dneva psi gospodarje peljejo v spalnico. Po tem gospodarji spalnice ne smejo več zapuščati do jutra (kar poleni da tud scat pa srat ne morjo).
Seba je že ukazal da moški gospodarji danes hodijo scat v sede. Kar je prav,ker drugače bi bla školjka obupno poscana,ker ne bi vedli kam ciljat.
Seba je že ukazal da moški gospodarji danes hodijo scat v sede. Kar je prav,ker drugače bi bla školjka obupno poscana,ker ne bi vedli kam ciljat.
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Meni se pa zdi, da so novi gospodarji zakon! Ful so prjazni do podložnikov; zadnjič so jim palačinke dajali, zdej pravijo, da bodo ful lepo skrbeli za njih, moti jih celo, da morjo jest s tal, itd. Ne vem, meni se zdi to ful lepo od njih, ker lahko bi jih ful je*ali v glavo. Pr meni si nabirajo same + točke
, tudi Seba
. Marko pa je vedno bolj bedn, kaj mu morjo res vse povedat, kaj nej nardi? In bogi Marcelo je baje ful zamorjen... Le zakaj? Zato, ker se boji, da si Marko še rok ne umije prej, ku mu nardi zajtrk. Joj, joj, jez ga čisto štekam! Sara in Jeanine so pa lahko vesele, da so dobile tko čista gospodarja, ki se zelo sekirata, kaj jima bodo nardili za jest!
Pa še to! Sm prvu misnla, da je naloga ponižujoča, ma zdej vidm, da jim ni slabo! Non stop so u luksuznem delu podložniki
in uživajo kot psi
.

Pa še to! Sm prvu misnla, da je naloga ponižujoča, ma zdej vidm, da jim ni slabo! Non stop so u luksuznem delu podložniki

Just dance and everything it´s gonna be ok!
se strinjam z moiT. gospodarji so res prijazni, dajejo jim dobro hrano, čeprav bi se lahko konkretno maščevali za prejšnji teden. in celo sebastjan preseneča oz. predvsem on.
mislim, da bo marko šel ta teden ven. njegova taktika "brezdomec" je name vplivala v prvih dveh tednih, potem pa sem hitro ugotovila kakšen je. samo šinfa, prenaša informacije, nič ne dela in celo v luksoznem delu ne skrbi za svojo higieno. ne izkoristi prednosti, ki so jim ponujene. in to ni nič drugega kot malomarnost.
tjaša je prav kul postala, po mojem mnenju, če ostane taka kot je, lahko daleč prileze. le malo se bojim, da bo v primeru, da marko ta teden gre ven, spet nominirana. sebastjan, dejan in naske so postali preveč nerazdružljivi, vsaj pri nominacijah. bomo videli, najprej se je treba znebiti marka.
opazi se tudi precejšnja milina med stanovalci, ko več ni dade. ni nekega opravlajnja (če odmislimo pogovore o marku, ki so povsem razumljivi).
mislim, da bo marko šel ta teden ven. njegova taktika "brezdomec" je name vplivala v prvih dveh tednih, potem pa sem hitro ugotovila kakšen je. samo šinfa, prenaša informacije, nič ne dela in celo v luksoznem delu ne skrbi za svojo higieno. ne izkoristi prednosti, ki so jim ponujene. in to ni nič drugega kot malomarnost.

tjaša je prav kul postala, po mojem mnenju, če ostane taka kot je, lahko daleč prileze. le malo se bojim, da bo v primeru, da marko ta teden gre ven, spet nominirana. sebastjan, dejan in naske so postali preveč nerazdružljivi, vsaj pri nominacijah. bomo videli, najprej se je treba znebiti marka.

opazi se tudi precejšnja milina med stanovalci, ko več ni dade. ni nekega opravlajnja (če odmislimo pogovore o marku, ki so povsem razumljivi).
<object width="420" height="376"><param name="movie" value="http://24ur.com/static/slo/shared/app/MediaCenter.swf"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="flashVars" value="media_id=60122478&ad_file=noad&autostart=false"><embed src="http://24ur.com/static/slo/shared/app/MediaCenter.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="420" height="376" flashvars="media_id=60122478&ad_file=noad&autostart=false"></embed></param></object>
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
Kva mi je blo dons dobr, k so kazal tisto k ležijo na kavču pa sta se Seba pa Sarči neki pačla.
sarči: jst mam pa liziko.
Seba:ne pa nimaš.
sarči:ja pa mam, ja pa mam.
Seba:no pa pokaž.
sarči:sej ne vidš.
Seba:bom pa potipu.
sarči:no potipi liziko (pa mu da prst, oz sta dva). a vidš kr dve sta
Seba:to ni lizika
sarči:ja pa je.
Seba:ne pa ni. Ampak jst jo mam pa res.
sarči:ne pa nimaš, ne pa nimaš
Seba:ja pa mam. Pa tale fant pa kuža zdravn mene jih mata tud.(zdravn sta bla Sandi pa Dejan se mi zdi)
sarči:ne pa nimate
Seba:imamo. Pa dva kinder jajčka mamo tud.
Sarči:kaj je pa igračka?
Seba: če se z liziko dolg igraš, se poveča
umirala sm od smeha!!
sarči: jst mam pa liziko.
Seba:ne pa nimaš.
sarči:ja pa mam, ja pa mam.
Seba:no pa pokaž.
sarči:sej ne vidš.
Seba:bom pa potipu.
sarči:no potipi liziko (pa mu da prst, oz sta dva). a vidš kr dve sta
Seba:to ni lizika
sarči:ja pa je.
Seba:ne pa ni. Ampak jst jo mam pa res.
sarči:ne pa nimaš, ne pa nimaš
Seba:ja pa mam. Pa tale fant pa kuža zdravn mene jih mata tud.(zdravn sta bla Sandi pa Dejan se mi zdi)
sarči:ne pa nimate
Seba:imamo. Pa dva kinder jajčka mamo tud.
Sarči:kaj je pa igračka?
Seba: če se z liziko dolg igraš, se poveča

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Sugar_baby napisal/-a:Kva mi je blo dons dobr, k so kazal tisto k ležijo na...
ja, sta bila prav simpatična! ful sta se vživela v to.

drugače pa se strinjam glede tajba... se mi zdi, da se je začel smiliti sam sebi.

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
Men je bil pa Dejan ful simpatičen, ko je bil podložnik. Zdej se pa oblač u te cunce, da zgleda ko en metro, da ne rečem gej. Za moje pojme je zgubu čist ves sex-appeal
Pa ko ga kaže u spovednici je ko en mlečnozobec al kaj nej rečem... Boljši je bil prej kot revež
Pa še sostanovalci se neki prtožujejo nad tem, da se je spremenil. Mislte, da je kej na tem?

Pa še sostanovalci se neki prtožujejo nad tem, da se je spremenil. Mislte, da je kej na tem?