Modna svetovalnica
purple_rain napisal/-a:Take k jih itak 3/4 leta nosimPeterca18 napisal/-a:Kakšne čevlje boste nosile v teh prehodnih mesecih?
Ful ti ne pomagam, vem(glede ne opis obuval, ki jih sicer nosiš, tole ful ni tvoj stil, ampak jz jih pa ne dam stran za nič na svetu)
je moj stil, ni pa stil moje službe ... žal

Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
- Sramežljivka
Mene pa zanima, kako naj kombiniram debele žabe pa krilo. Predvsem me zanima, kakšno teksturo krila naj nosim k žabam, kateri material? Če je katera vidla kako lepo barvno kombinacijo, še to napišite!
Ponavadi ne eksperimentiram lih z barvami, je pa zaĹľeleno, da Ĺľabe niso ÄŤrne, ker nimam jih s ÄŤim skombinirat.
Hvala

Hvala

-
- Cosmopsiho
Če črnih nimaš nikamor za skombinirat, kam boš potem barvne?
Meni se zdijo najbolj univerzalne črne, sive, bež in res skoraj povsod pašejo.
No, pa malce barvnih skombiniranih.
Sicer pa navijam za črne
Meni se zdijo najbolj univerzalne črne, sive, bež in res skoraj povsod pašejo.
No, pa malce barvnih skombiniranih.

Sicer pa navijam za črne

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
Kupila sem si črno daljšo majčko, zgleda kot oblekca, ampak je kratka (niti čist ne pokrije riti). Kako naj jo nosim? Pomislila sem na kakšne debelejše pajkice (mogoče v jeans stilu), ker se mi zdi grozno grdo, da nekatere punce nosijo pajkice ki so malo prozorne, zraven pa navadno majčko ki ni niti čez rit.
Kaj mislite ve?
Kaj mislite ve?
Ko bom velika, bom Lara Croft.