- sin 3 letnik je zacel bruhat non stop od vceraj 22 ure, zdaj koncno ze nekaj casa ni, zamotla ga je risanka ze kar dolgo, zdej gleda nek george monkey trenutno, na zadnje mu je uspelo pojest par zlic juhe, par zlick samo tekocine brez mesa od golaza in par polzkov golih paštic, prej je pa pol noci in cel dan samo vodo bruhal in malo mleka od dojenja vmes, ker je ze vso hrano zbrihal
- zdaj ne vemo, ali je jedel neko pokvarjeno hrenovko zvecer ali je od kaksnega virusa, baje je moj tudi jedel ze iste hrenovke in mu ni nic naredilo, ali pa ce je moj, ki pogosto kolakolo pije, pil kokakolo zraven hrenovk in je kola ze takoj toksine unicila.. se je pa zgodilo bruhanje 2-3 ure po vecerji in ful je zgledalo kot da je od neke hrane za vecerjo
- mu je moj dal za jest, ker sem se js neprestano z dojenckom ukvarjsla, sem ze hotla naredit kar sem imela v planu za vecerjo, pa je pol tamali sam vorasal za hrenovko..
- jeiii danes prejela vse narocene onjige, ene pridejo zapakirane, ene ne,8 knjig, edino uno montessori ucenie pisanja in branja ze imamo doma, ker ie enkrat tasca prinesla, tako da bi mogla nekako vrnit na emko
- sem pogledla do zdaj samo eno Otrok od 1. Do 3. Leta in ugotavljam, da je fuul nekih pravil kaj vse bi otrok mogel, tako d aje res ogromno dela z otrokom, ce si sam ali s partnerjem sam ali tako, da partner veliko dela in je odsoten…
- fuul nisem nic prebrala za prvega sina ampak vse delala po obcutku, edino tega sem se drzala, da bi mama mogla bit cim vec z otrokom do 3. Leta starosti in da je cim manj v varstvu in vrtcu in delala na dojenju na zacetku, ampak sem mnenja, d aje fora v tem da je tezko ce nimas pomoci, ne da bom nevemkaj novega izvedela in d sje sin res zak posebno tezek karakter, 3 osebe ga nismo mogle drzat na stolu pri zobozdravniki, js bi ga pa naj bila zmozna dat v avtosedez, ko sem vecino dni sama…ker se vsakic upira za iz v avtosedez..
- po drugi strani pa ful enostaven jezik, deluje da lahko zelo hitro preberes, kot nek osnovnosolski prirocnik, vsaj ta prva knjiga, ki sem jo pogledala, ne vem kaksne so ostali, ker tista na temo psihologije otrok in predvsem dojenckov, ki sem jo brala ko je bil prvi dojencek je pa ful zahteven jezik zame, ki ne berem tolk, miljon nekih primerjav.. slog bolj zahteven meni in traja branje..
- sem se vedno pretresena od dogodkov za vikend
- se mi zdi d av mojem otrosstvu, za vsako stvar, kar otrok ni prav naredil, je bil kriv otrok sam, zdaj so za vsako stvar krivi starsi, za vsako malenkost se starse obtozuje, se spomnim, da moja najblizja soseda je imela cisto vse zobe crne pri cca 3 letih od tako dolge uporabe dude/ flaske, zdaj bi bil verjetno ze za na csd, ce bi to naredil..
Priznam, da... #21
Re: Priznam, da... #21
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?