Ja ima prav...življenje je polno presenečenj...meni so to zdi en velik plus da bo v avto šoli menjala avto...jaz nisem imela te sreče in sm skos furala Puntota, ki ni nikamor potegnu
Jah ti greš iz dobrega na slabše, če gremo pogledat znamki samega avtomobila...Ampak se boš navadila kar sploh nebo težko...lepo boš občutila malo drugačno sklopko ampak boš videla po 10minutah se boš navadila...več avtomobilov boš skos dala boljše je samo bodi pogumna
sporoči kaka je Corsa...boš vozila čisto ta novo?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Josephina napisal/-a:Js sem pa mela relacijsko nocno, pa je bla kr kriza Tko, da upam, da glavne ne bom mela ponoc, ker te luci so mi kr neki
Am jaz sem tudi imela relacijsko ponoči in sem šla v Koper...hmm no ja sej je blo kr, danes pa po avtocesti, se mogla si sama plačt, pa še tisto okence ni avtomatsko, pa sem mogla vrtet za ga odprt, no ja
Pomoje je najhujs da dobis na glavni nov avto. Jst sm sla pa dons prvič na avtocesto Komi sm že čakala,da bom šla tja in končno dons...
U glavnem, jst sm se bl zadovoljna kot sm bla do zdej; dobr mi je tud,k me ba vsake tolk časa vpraša kam grem in če rečem, da grem domov, lahko pelem do doma,ne rabm pol 15 minut hodt do doma brez veze!
Pink Panterka no potem imaš pa dobrega inštruktorja No in kako se ti je zdelo po avtocesti? a si vozila celo uro po njej ali samo proba? pač da ti je razložil pospeševanje pa to...kar rabi vedt pa pri vas si tudi sami plačujete avtocesto? al imaste uni abc sistem? drgač pa glede avta, da ni bistvene razlike, so tudi kaki kandidati dobili drugi avto ravno za glavno pa so glih tako naredili (tako mi je reku inštruktor)...
Ja sej sploh ni nevem kaka kunšt, če dobiš nov avto...sej pravm sam kar je fora je mogoče malo drugačna sklopka drugač pa sploh ni frke...lepo počasi in se ga navadiš v slabih 10 minutah ane...
Kr pogum babnce
Jst zdej razmišljam, da bi šla delat izpit za motor in sicer za neomejeno
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Ja hvala ne, za ulivanje poguma Za motor? in kako to, da si začela o tem razmišljat a si imela tudi prej to veselja, al te je kar zdaj primlo, da bi šla delat? pa veš, da tudi moj bratec razmišlja, da bi šel delat izpit za motor, neomejeno... pa ima kot ti 21 let
Ja drugače sm pr 15letih naredila za 50kubikov potem sm pa hotla it delat za 125kubikov pa se je pol ati neki premislu nevem kaj ga je pičl Pa sm si pol prisegla, da grem delat izpit za motor neomejeno... Sam pomoje, da bom najprej avto pol pa izpit za motor...ker prej motorja nam kupovala dokler nam stara ene 40 let ker mene bo hitrost ubila kar vem sama...Mogoče bom fanta počakala in bova hodila skupi delat... In pol ko bova poročena sm rekla bo pred garažo dve Hondi in dve Hondi (motor)
No lepo, da o tem razmišlja...
Ja sam, če si naredila izpit za avto je glih to pomembn, da ne nehaš vozt ampak da glih začneš zdej vozt in to kamor koli...drugače neboš nikoli poguman in te bo samo strah...
Js pa včeri nardila izpit!!!!!!!! Jeeeeeeej!!! Kak sm vesela, da mi je po dolgih mukah končno uspelo!!!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*mala* napisal/-a:Js pa včeri nardila izpit!!!!!!!! Jeeeeeeej!!! Kak sm vesela, da mi je po dolgih mukah končno uspelo!!!
čestitke, pa varno vožnjo ti želim!!:)
Se pridružujem čestitkam wantyke Am pa če ti po pravici povem ti kar mal zavidam veš Kje si pa delala? kolk urc si imela? v katero si naredila? če nisem preveč firbčna...
Jst sm pelala po avtocesti ene 20 minut, od Postojne do Logatca, cestnina je na sistem abc. Je blo ful zanimivo. Jutr se grem prjavit na občino za drzavne cpp,ki jih mam 20.marca,ker prej ne morem,pol pa kmal na glavno -tko je reku instruktor.
Vem, da morš dat ene izpite čez...pride pa pomoje okol 200.000sit ker mi je enkrat neki inštruktor omenil...
Sem tudi sama razmišljala o tem, da bi šla sam se bojim, da nebi mela živcev, ko bi mi ena menjala brez sklopke
Jah ja....pa nebi zdržala nevem, če bi....saj pravim ali pa bi jih prehitro naučila vozit...
Mogoče bi blo pa pametno kaj pogledat ker tako bi znali brzdat sami sebe, da ne postanemo živčni oz. smo mirni