Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
-
- Komunikatorka
Hvalaa res
.Zdele kmal pride pa bomo vidl kaj bo.Po eni strani se ne splača usega stran vržt in je res da je bil vedno iskren do mene.Sam glede te stvari pa ni bil in ne mislim mu oprostit.Rajš ga nimam kot da usako minuto ko nisva skup razmišlam,če res dela to kar mi je reku.Dons bo boleč dan pa boleča noč sam mogoče bom pa kmal spet srečna in upam,da brez njega čeprov se mi to zdele zdi še nemogoče
.Bomo vidl,hvala za nasvete 

Malce OT:
Če izgubiš ljubljeno osebo….. VZTRAJAJ….saj veš trud je vedno poplačan. JOKAJ….solze olajšajo bolečino.TRPI…trpljenje nam daje moč za prihodnost .SANJAJ….tudi sanje se uresničujejo .ODPUŠČAJ….vsi delamo napake.LJUBI…..saj to je edini dokaz ljubezni .UPAJ….upanje umre zadnje… tudi če je vse še tako črno…in nemogoče….vztrjaj,jokaj,trpi,sanjaj,odpuščaj,ljubi in upaj…. ni razloga da ti nebi uspelo….. ~¤**¤~MENI JE~¤**¤~
Punce evo vam en verz..vse ki poskušate preboleti si ponavljajte ta verz in vam bo uspelo..Vem da je lakho govoriti kot storiti ampak jaz sem se tolažila s temi besdami in so mi pomagale...
Če izgubiš ljubljeno osebo….. VZTRAJAJ….saj veš trud je vedno poplačan. JOKAJ….solze olajšajo bolečino.TRPI…trpljenje nam daje moč za prihodnost .SANJAJ….tudi sanje se uresničujejo .ODPUŠČAJ….vsi delamo napake.LJUBI…..saj to je edini dokaz ljubezni .UPAJ….upanje umre zadnje… tudi če je vse še tako črno…in nemogoče….vztrjaj,jokaj,trpi,sanjaj,odpuščaj,ljubi in upaj…. ni razloga da ti nebi uspelo….. ~¤**¤~MENI JE~¤**¤~
Punce evo vam en verz..vse ki poskušate preboleti si ponavljajte ta verz in vam bo uspelo..Vem da je lakho govoriti kot storiti ampak jaz sem se tolažila s temi besdami in so mi pomagale...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
ma ne vem..sej mava od samga začetka neke probleme...največji problem je pa da po treh mescih še zmeri ni zaljubljen vame in jst tega ne razumem...prav sicer, da se ful težko zaljubi in da to pride s časom, ampak nekako ne verjamem, da se bo to zgodil
u bistvu mi je pa ful žal ker je u redu fnt, dober, pa ful mi je dober prijatelj.pa rada ga mam