Si si pa popolnoma dobro obrazložila pojav zakaj se to počne, nimam kaj dodati?

Mene vzburja samo tič mojega partnerja in ja, njegova slikca, če si kaj pošiljava, ker je pač moj (aww 
 ). 
 In ja, je veliko resnice na tem. Občutila na lastni koži. Sem se dolgo časa pogovarjala z enim tipom, s katerim mi je bilo res fajn debatirati, sva imelo tudi neko kratko romanco, a nikoli nisva prišla skupaj. In ja, je padlo tudi nekaj kinky fotk, ampak slike njegovega ti*a me niti približno niso tolk zrajcale, kot se je on slinil nad mojimi. In ne, se ne hvalim (da me ne bo kakšen stric iz ozadja napadel  
 ), ampak tko je blo. 

Mishela napisal/-a:Ker njih same vzburja misel, da ti to sliko gledas, tudi ce ti ni vsec, vidla si jo![]()
Sem vprasala par ljudi in so mi dali tak odgovor. Seveda je pa moznosti veliko

dickpicsov je pa internet cisto poln tudi brez tega. In upam si trditi, da jih povprecna uporabnica interneta v zivljenu dobi kar lepo stevilo - tako od neznancev, kot od znancev (you'd wonder), pa niti ni vazno, ce na tinderju, grinderju, fejsu, snapu, matkurji ali kajtivem cemu. Tudi nisem še slišala, da bi se katera ženska božala do orgazma ob random sliki penisa. Mislim, da je to ta razlika med spoloma, ki jo je hotela izpostavt tudi saarijarvi. Glede tega smo pač drugače zvezani.
 Pac, malo so mi usle misli, haha.. McLarnovc, dejstvo je, da se boste tipi vecinoma prej 'zbudili' ob sliki muce ali joskov bejbe (ki vam je atraktivna), kot me ob sliki bingeljna lustnega tipa 
 In to sigurno ne zaradi tega, ker si nocemo priznati in se ne spodobi, LOL, ampak ker smo iz x razloga enostavno drugace programirane.. (Hudic naj me pocitra, ce bi se povprecen tip tu gor branil fotkic klenih forumasic v inboxu  
 medtem ko bi v obratnem primeru najbrz v sekundi dobila kaksno prijavo.. Ali pac? ) 
 ''Mmm misko, ti pa kr sam tuki.. hoces nekaj videt? 
  ''  
 na konec koncev nam jih ne vsiljujejo na vsaki reklami za parfum.saarijarvi napisal/-a:No, samo to sem hotela izpostaviti..Pac, malo so mi usle misli, haha.. McLarnovc, dejstvo je, da se boste tipi vecinoma prej 'zbudili' ob sliki muce ali joskov bejbe (ki vam je atraktivna), kot me ob sliki bingeljna lustnega tipa

Se mi pa ne da zdaj iskati nazaj....  

Kaksna teorija? Govora je samo o fotkah genitalij - oz zakaj moski in zenske tako drugace dojemamo kos roznatega mesa, ki je na fotki.