Mishela napisal/-a:Ker njih same vzburja misel, da ti to sliko gledas, tudi ce ti ni vsec, vidla si jo
Sem vprasala par ljudi in so mi dali tak odgovor. Seveda je pa moznosti veliko
No ok, ta odgovor se mi zdi se najbolj logicen.. Torej je vec na tem, da so tipi pac malo ekshibicionisti, kot na tem, da upajo, da se bomo same cisto napalile ob tovrstnih slikah
LZ - tinder iz dobrega razloga nima moznosti posiljanja fotk

dickpicsov je pa internet cisto poln tudi brez tega. In upam si trditi, da jih povprecna uporabnica interneta v zivljenu dobi kar lepo stevilo - tako od neznancev, kot od znancev (you'd wonder), pa niti ni vazno, ce na tinderju, grinderju, fejsu, snapu, matkurji ali kajtivem cemu.
Tudi nisem še slišala, da bi se katera ženska božala do orgazma ob random sliki penisa. Mislim, da je to ta razlika med spoloma, ki jo je hotela izpostavt tudi saarijarvi. Glede tega smo pač drugače zvezani.
No, samo to sem hotela izpostaviti..

Pac, malo so mi usle misli, haha.. McLarnovc, dejstvo je, da se boste tipi vecinoma prej 'zbudili' ob sliki muce ali joskov bejbe (ki vam je atraktivna), kot me ob sliki bingeljna lustnega tipa

In to sigurno ne zaradi tega, ker si nocemo priznati in se ne spodobi, LOL, ampak ker smo iz x razloga enostavno drugace programirane.. (Hudic naj me pocitra, ce bi se povprecen tip tu gor branil fotkic klenih forumasic v inboxu

medtem ko bi v obratnem primeru najbrz v sekundi dobila kaksno prijavo.. Ali pac? )
Ni skrivnost, da na izmenjavo snepov ponavadi prvi povabijo fantje; da si na razne strani, kot so npr. Omegle, itak nihce ne upa vec zaradi poplave ticev (in ne cespelj); itd.. Bi si bilo pa zabavno predstavljati svet, v katerem bi malo zamenjali vloge in bi punce cutile isto potrebo po internetnem ekshibicionizmu..
''Mmm misko, ti pa kr sam tuki.. hoces nekaj videt?
'' Kar se pa tice same estetskosti telesnih delov moskih in zensk.. Mislim, da tukaj igrata vlogo tako cloveski nagon (genetika, narava), pa najbrz tudi malo slika, ki nam jo je skozi leta vcepila druzba.. ni cudno, da se straight zenske strinjamo z vami, da je lep par prsi na pogled bolj prijeten, kot lep par jajc

na konec koncev nam jih ne vsiljujejo na vsaki reklami za parfum.